punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Kurenie

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Kurenie

Awex
Zaslal: út prosinec 09, 2008 7:27 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 82 Bydliště: Prešov a Galanta
Zdar pionieri Smile Chcem sa spytat ako kuria vasi Saxafoni. Mne to ide nejako slabsie.; Teraz v zime top aj celkom dost trva kym mam vnutri ako tak teplucko? Packu mam az na doraz v cervenom, ale zda sa mi ze je to nejake slabe. Ani po cca pol hodine nie je v aute extra horuco. Moze niekto p[oradit kde moze byt problem? Nie je niekde skryty este nejaky regulator alebo tak? Shocked

martanc
Zaslal: út prosinec 09, 2008 7:30 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no mě saxo začíná topit hned jak vyskočí ručička na teploměru no a na plno topí tak do 5km pak už je v autě celkem horko, jinak ventilátor mam pořád na první stupeň. Co si pamatuju tak 1.1 topila trochu dýl ale jen nepatrně.

Awex
Zaslal: út prosinec 09, 2008 7:36 pm Odpovědět s citátem
No ja zase neviem odsledovat teplotu motora, nemam rucickovy teplomer. Na pristrojovke je len kontrolka ktora signalizuje prehriatie. Ventilator mam na 1 alebo 2. Ale nejak obvzlast horuci vzduch z fukarov neprudi. Len taky teply. A to na vykurenie asi evidentne nestaci. Zeby to bol termostat?

martanc
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:44 pm Odpovědět s citátem
no jo sory sem si neuvědomil že na 1.1 sem taky neměl teploměr. Jinak teplej vzduch jde tak do toho 1km no a horkej okolo těch 5

kloub
Zaslal: so prosinec 20, 2008 12:48 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 06. 2008 Příspěvky: 212 Bydliště: Tupesy u Uherskeho hradiste
Awex napsal:
Zdar pionieri Smile Chcem sa spytat ako kuria vasi Saxafoni. Mne to ide nejako slabsie.; Teraz v zime top aj celkom dost trva kym mam vnutri ako tak teplucko? Packu mam az na doraz v cervenom, ale zda sa mi ze je to nejake slabe. Ani po cca pol hodine nie je v aute extra horuco. Moze niekto p[oradit kde moze byt problem? Nie je niekde skryty este nejaky regulator alebo tak? Shocked
Zdar me to topi taky velice malo a to sem uz menil i ten termostat takze je to fakt divne a můžu mít motor zahríty jak chci a pořád to topí velmi málo, mas v aute klimu??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: so prosinec 20, 2008 1:03 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
1.5D bez klimy - teplo zacina byt citit tak po 4km klidne jizdy.... kdyz to prozenu tak topi driv....

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
lakinooo
Zaslal: so prosinec 20, 2008 3:17 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
EiFFeL napsal:
1.5D bez klimy - teplo zacina byt citit tak po 4km klidne jizdy.... kdyz to prozenu tak topi driv....
Skusali ste to odvzdusnit??? Inak na byvalom aute mi to zacala lepsie kurit, ked som preplachol chladiacu sustavu vodu z hadice, vysiel z toho dost skurveny bordel....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: so prosinec 20, 2008 3:21 pm Odpovědět s citátem
no buď to můžeš mít zavzdušnění a nebo taky zanesenej radiátor topení bordelem usazuje se tam vodní kámen a tak

vtsko
Zaslal: so prosinec 20, 2008 3:35 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
ja to mam este zavzdusnene a momentalne je ten vzduch asi v radiatori,lebo ked to vytocim,tak je pocut ako to tam prudi..v pondelok idem vymenit ten vyvod z termostatu,poriadne odvzdusnit a snad to prestane.Snad len nebude aj tento radiator deravy,lebo ma jebne asi 8x

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lakinooo
Zaslal: so prosinec 20, 2008 6:41 pm Odpovědět s citátem
vtsko napsal:
ja to mam este zavzdusnene a momentalne je ten vzduch asi v radiatori,lebo ked to vytocim,tak je pocut ako to tam prudi..v pondelok idem vymenit ten vyvod z termostatu,poriadne odvzdusnit a snad to prestane.Snad len nebude aj tento radiator deravy,lebo ma jebne asi 8x
Ako aj tento???
vtsko
Zaslal: so prosinec 20, 2008 6:48 pm Odpovědět s citátem
no neviem,ale ten zvuk je ako keby unikal niekade vzduch...mozno ze je len v radiatori a prudi tade...lebo po vymene to nic nerobilo,ked sa to odvzdusnilo...teraz to zacalo,ale len ked vytacam motor.Uvidim v pondelok,ked sa to vymeni a aj odvzdusni.Len ja blbec som ten novy radator supol hned na miesto a neoskusal som,ci je o.k.

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
lakinooo
Zaslal: so prosinec 20, 2008 6:51 pm Odpovědět s citátem
Ved uz mas prax vo vymene, bude ti to trvat len chvilku.... A kuri ti auto? Ak ano tak by mal byt odvzdusneny...
vtsko
Zaslal: so prosinec 20, 2008 6:58 pm Odpovědět s citátem
ono kurit kuri normalne,aj predtym kurilo,aj ked tiekol...ale to pocujes ze je tam vzduch..ako pridam tak pocujes ako sa ta voda prelieva...no trvalo by to asi kratsie,ale zase zhanat radiator a je aj dost zima na vymenu.Ale nepostrehol som ze by tiekol,teda aspon tie plasty niesu mokre..a kedze stale prsi,tak na kobercoch to tiez moc nezistim,ked potom stupam

Awex
Zaslal: út prosinec 23, 2008 5:30 pm Odpovědět s citátem
kloub napsal:
Awex napsal:
Zdar me to topi taky velice malo a to sem uz menil i ten termostat takze je to fakt divne a můžu mít motor zahríty jak chci a pořád to topí velmi málo, mas v aute klimu??

klimu nemam, asi to bude treba odvzdusnit alebo pozriet radiator, vid prispevky vyssie

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: