punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Studenej Start....CHJO :(

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Studenej Start....CHJO :(

Dar3cek
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 4:00 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Mno jo mno zachvili vam tady zaseru forum svejma problemama....Nemuzu za studena nastartovat auto....jen s velkejma problemama to chyti....ma to snahu ale ne ane se udrzet....ikdyz uz to vypada ze to bezi sahnu na plyn a zase to chcipne....musim tocit tak dlouho se starterem dokavat se motor sam neudrzi..... prosim poradte...2roky to startovalo vyborne:( a ted se to vsechno zacina srat.....mam stoho akorat depky Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad PS. po ohřátí motoru to chyta dobre....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lukes.2002
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 4:08 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Dar3cek napsal:
Mno jo mno zachvili vam tady zaseru forum svejma problemama....Nemuzu za studena nastartovat auto....jen s velkejma problemama to chyti....ma to snahu ale ne ane se udrzet....ikdyz uz to vypada ze to bezi sahnu na plyn a zase to chcipne....musim tocit tak dlouho se starterem dokavat se motor sam neudrzi..... prosim poradte...2roky to startovalo vyborne:( a ted se to vsechno zacina srat.....mam stoho akorat depky Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad PS. po ohřátí motoru to chyta dobre....

Nepamatuji si jaký motor máš...můžeš osvětlit?

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Dar3cek
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 4:11 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
jehe sorry.....mam 16V Smile ve finale me boli zub jak svine potrebuju do prahy na pohotovost a bojim se nekde to nechat dyl stat Crying or Very sad Laughing
lakinooo
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 4:52 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Dar3cek napsal:
jehe sorry.....mam 16V Smile ve finale me boli zub jak svine potrebuju do prahy na pohotovost a bojim se nekde to nechat dyl stat Crying or Very sad Laughing

Cidlo teploty ( to zelene). Nic ine ma takto na rychlo nenapada.... Skus ho premerat. Molo by mat za studena cca 2000 ohm, za tepla cca 300.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dar3cek
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 4:56 pm Odpovědět s citátem
cidlo teploty nasavanyho vzduchu??? muzete my sem nekdo hodit obrazek kde ho najdu....? a klidne radte dal.... Smile
Ondrej133
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 5:23 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 530 Bydliště: Plzeň
lakinooo: sakra to jsou informace a když jsem něco takovýho chtěl já tak to nikdo nevěděl.já mam zase vysokej volnobeh a na diagnostice to neudrží spojení.že by špatná řidící jednotka?

Citroen saxo 1.4 VTS - 75 komoňů Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
lakinooo
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:52 pm Odpovědět s citátem
cidlo teploty chladiacej kvapaliny. je niekde pri termostate a ma zelenu farbu....
lakinooo
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:54 pm Odpovědět s citátem
Ondrej133 napsal:
lakinooo: sakra to jsou informace a když jsem něco takovýho chtěl já tak to nikdo nevěděl.já mam zase vysokej volnobeh a na diagnostice to neudrží spojení.že by špatná řidící jednotka?
Zla RJ?? To asi nie ked motor ide. Ale na volnobeh je tu predsa krokovy motorcek, ktory dost casto odchadza......
Ondrej133
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 10:08 pm Odpovědět s citátem
lakinooo: a proč ne?může běžet na nějakej pohotovostní režim nebo tak a bude to víc žrát protože to přidává třeba sitič.ale to by mohlo bejt taky čidlo teploty nebo termostat a nebo ten krokovej motorek.ale děláto jenom když se to zahřeje.je asi tak na 2000 jinak po startu je v normálu

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Dar3cek
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 10:08 pm Odpovědět s citátem
oka cidlo chladici kapaliny....to vim kde je Wink kdyz sem delal termostat tak sem ho videl... Smile mno snad to bude ono.... jestli ne sem bezradnej...zitra ho zmerim...strejda je eletrikar tak sem ho naverboval Very Happy Laughing
lakinooo
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 10:48 pm Odpovědět s citátem
ondrej133 No je asi 20 moznosti co to moze byt, a ty si vyberies tu nadrahsiu. K tomu ti len poviem jedno: kup si novu RJ.
Ondrej133
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 11:00 pm Odpovědět s citátem
lakinooo: já si jí nevybral blázne.já i nevybral ještě nic.

Dar3cek
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 11:21 pm Odpovědět s citátem
Hale ještě jedna otázka,,,,to cidlo mam vyndat a merit venku nebo jen odpojit konektor a merit na motoru?? sem iidiot ja vim....sem stoho nejakej vyplašenej...... hlavne aby měl lakinooo pravdu a bylo to to cidlo......bych si šel skočit Laughing Laughing Laughing
lakinooo
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 11:33 pm Odpovědět s citátem
Dar3cek napsal:
Hale ještě jedna otázka,,,,to cidlo mam vyndat a merit venku nebo jen odpojit konektor a merit na motoru?? sem iidiot ja vim....sem stoho nejakej vyplašenej...... hlavne aby měl lakinooo pravdu a bylo to to cidlo......bych si šel skočit Laughing Laughing Laughing
odpoj kontktor v vraz tam merak. nic netreba vymontovavat....
Dar3cek
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 2:41 pm Odpovědět s citátem
Tak mam změřeno! čidlo sem musel vyndat nemohl jsem se nanej dostat merakem Smile nameril jsem za studena cca 600-700ohmu coz je malo já vim..... takže zřejmě tohle cidlo.....ale ted mi jeste vysvetlete proc sem to upa normalne dnes nastartoval....jeden den to nastartuju a druhej to zlobi....nechapu....kazdopadne čidlo urcite koupit co?? Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: