Tak mam změřeno! čidlo sem musel vyndat nemohl jsem se nanej dostat merakem nameril jsem za studena cca 600-700ohmu coz je malo já vim..... takže zřejmě tohle cidlo.....ale ted mi jeste vysvetlete proc sem to upa normalne dnes nastartoval....jeden den to nastartuju a druhej to zlobi....nechapu....kazdopadne čidlo urcite koupit co??
čidlo nemusí být plně mrtvé...může být v komatu ze kterého se sem tam probudí....
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
Tak mam změřeno! čidlo sem musel vyndat nemohl jsem se nanej dostat merakem nameril jsem za studena cca 600-700ohmu coz je malo já vim..... takže zřejmě tohle cidlo.....ale ted mi jeste vysvetlete proc sem to upa normalne dnes nastartoval....jeden den to nastartuju a druhej to zlobi....nechapu....kazdopadne čidlo urcite koupit co??
No cidlo urcite kup, stoji cca 600 Sk, co nie je moc. Nikto netusi, co je na tom cidle zle, cize za urciteho " postavenia hviezd" moze no problem fungovat....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru