Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Mechanizmus aretace dveri |
kropaczech |
Zaslal: so prosinec 27, 2008 10:47 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahoj vsem...nejak mi zacaly zlobit prave dvere u spoluzezdce, jdou ztuha pres aretaci a ve dverich to vselijak skripe a praska kdyz je otviram nebo zaviram. Je toto bezna vec u Saxa nebo se to da nejak rozebrat zrepasnout, pripadne jen namazat ? dvere u ridice to totiz nedelaji a to jsou otevirany podstatne casteji. Mozna to taky bude tim, ze jsou proste vic v pohybu a to jim svedci...tezko rict...prosim vase zkusenosti...diky vsem. |
_________________ 1.1i 44KW r.v.2002 |
|
Návrat nahoru |
|
casso |
Zaslal: so prosinec 27, 2008 10:50 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
kropaczech napsal: Ahoj vsem...nejak mi zacaly zlobit prave dvere u spoluzezdce, jdou ztuha pres aretaci a ve dverich to vselijak skripe a praska kdyz je otviram nebo zaviram. Je toto bezna vec u Saxa nebo se to da nejak rozebrat zrepasnout, pripadne jen namazat ? dvere u ridice to totiz nedelaji a to jsou otevirany podstatne casteji. Mozna to taky bude tim, ze jsou proste vic v pohybu a to jim svedci...tezko rict...prosim vase zkusenosti...diky vsem.
No mne to tak sripalo vrzgalo na dvoch saxach ale nemyslim si ze to je problem. |
_________________ VTS 1.6i 8V @ 72kW r.v. 2002
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: so prosinec 27, 2008 11:51 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
taky jsem mel takovej problem - nastesti u zadnich dveri na ridicove strane - doslo to tak daleko ze ten mechanismus odesel do vecnych lovist a dveri nedrzi otevreny.... a bohuzel ted mi to delaji i ridicovy dvere... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
fourtysix |
Zaslal: so prosinec 27, 2008 12:02 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mne to pukalo tiež, stačilo dotiahnuť matky na pantoch Skus |
|
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: so prosinec 27, 2008 3:19 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jeste sem zapomnel dodat, ze dvere se daji pres tu aretaci ztuha zavrit, pripadne otevrit.
rozhodne to rozeberu az se trochu otepli a dam vedet cim to bylo pokud na neco prijdu. Nevite jestli se ten mechanizmus da sehnat samostatne nebo je soucasti dveri ? V Kelly ani elitu sem nic nenasel |
_________________ 1.1i 44KW r.v.2002 |
|
Návrat nahoru |
|
kubik106 |
Zaslal: so prosinec 27, 2008 3:43 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
kupis ho samostatne jedine origo v citrone,
skus dotiahnut tie dve trinastky matky na dverach - ked maju volu prestane pukat.
ked to bude pukat nadalej skus vycentrovat dvere a ked to aj tak nepomoze kup novy mechanizmus a mas pokoj. |
_________________ kovana 1.6 na klapkach uz coskoro |
|
Návrat nahoru |
|
|