ved to.. skodovku opravis pred panelakom so sadou naradia. do saxa by som sa nepustal..
Musim souhlasit..... na skodovku je zapotřebí akorat 10.12.17 a 19 klic kleste a kladivo a fakt stim rozeberes upa vsechno.motor z facka nebo feliny ve skodovce je fajn... do saxa se taky bojim pouštet se
ještě 8 a 13 klíč, vetší kladivo a velkej klepací šroubovák sem si vzpměl že třeba k takovému trabantu ste při koupi dostaly sadu 6 klíčů a dalo se stim rozebrat celý auto, osobně vyzkoušeno by mně zajímalo kolik by jich bylo potřeba na saxo
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
MY s kamaradem měníme ted motor v třídveřovém Fordu Sierra a měníma prakticky dvoulitr za dvoulitr.... ale samozrejme s vyrazne jinými parametry....ted to bude rok co jsme s tím začaly a teprve na konci srpna se nové koníky probudily k životu. Pravda že jsme se tomu věnvaly poze o víkendech většinou ale u Sierry musela jít i převodovka a kardan coz nas malinko zdrželo....ale auto jeste není ani zdaleka hotové ale na jaře věřím že ho potkáte na okrhu v brně
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
sem si vzpměl že třeba k takovému trabantu ste při koupi dostaly sadu 6 klíčů a dalo se stim rozebrat celý auto, osobně vyzkoušeno by mně zajímalo kolik by jich bylo potřeba na saxo
asi vsetky typy torx, lebo s nimi fakt nesetrili a potom samozrejme univerzalne naradie - kladivo
sem si vzpměl že třeba k takovému trabantu ste při koupi dostaly sadu 6 klíčů a dalo se stim rozebrat celý auto, osobně vyzkoušeno by mně zajímalo kolik by jich bylo potřeba na saxo
asi vsetky typy torx, lebo s nimi fakt nesetrili a potom samozrejme univerzalne naradie - kladivo
no a určitě pak něaké speciální přípravky atd.. Prostě na trabanta to nemá
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru