punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Saxo 1,5D aky druhy motor tam pasuje???

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Saxo 1,5D aky druhy motor tam pasuje???

martanc
Zaslal: po leden 05, 2009 7:30 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Dar3cek napsal:
OriginalGypsy napsal:
ved to.. skodovku opravis pred panelakom so sadou naradia. Very Happy do saxa by som sa nepustal..
Musim souhlasit..... na skodovku je zapotřebí akorat 10.12.17 a 19 klic kleste a kladivo Twisted Evil a fakt stim rozeberes upa vsechno.motor z facka nebo feliny ve skodovce je fajn... Twisted Evil Twisted Evil do saxa se taky bojim pouštet se Smile
ještě 8 a 13 klíč, vetší kladivo a velkej klepací šroubovák Very Happy Very Happy sem si vzpměl že třeba k takovému trabantu ste při koupi dostaly sadu 6 klíčů a dalo se stim rozebrat celý auto, osobně vyzkoušeno Very Happy Very Happy by mně zajímalo kolik by jich bylo potřeba na saxo

Lukes.2002
Zaslal: po leden 05, 2009 8:49 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
MY s kamaradem měníme ted motor v třídveřovém Fordu Sierra a měníma prakticky dvoulitr za dvoulitr.... ale samozrejme s vyrazne jinými parametry....ted to bude rok co jsme s tím začaly a teprve na konci srpna se nové koníky probudily k životu. Pravda že jsme se tomu věnvaly poze o víkendech většinou ale u Sierry musela jít i převodovka a kardan coz nas malinko zdrželo....ale auto jeste není ani zdaleka hotové ale na jaře věřím že ho potkáte na okrhu v brně Wink

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Barth3Z
Zaslal: po leden 05, 2009 10:11 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
martanc napsal:
sem si vzpměl že třeba k takovému trabantu ste při koupi dostaly sadu 6 klíčů a dalo se stim rozebrat celý auto, osobně vyzkoušeno Very Happy Very Happy by mně zajímalo kolik by jich bylo potřeba na saxo

asi vsetky typy torx, lebo s nimi fakt nesetrili Smilea potom samozrejme univerzalne naradie - kladivo
martanc
Zaslal: út leden 06, 2009 11:24 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Barth3Z napsal:
martanc napsal:
sem si vzpměl že třeba k takovému trabantu ste při koupi dostaly sadu 6 klíčů a dalo se stim rozebrat celý auto, osobně vyzkoušeno Very Happy Very Happy by mně zajímalo kolik by jich bylo potřeba na saxo

asi vsetky typy torx, lebo s nimi fakt nesetrili Smilea potom samozrejme univerzalne naradie - kladivo
no a určitě pak něaké speciální přípravky atd.. Prostě na trabanta to nemá Very Happy Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: