Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Ženy a volant |
Sandman |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:06 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
tak tak,zenam patri do ruk varecha,vysavac,pripadne ko*ot,ale volant isto nie |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:13 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Sandman napsal: tak tak,zenam patri do ruk varecha,vysavac,pripadne ko*ot,ale volant isto nie
jak kterým! některým bych nedal do ruky ani koloběžku ale s některýma se nebojim bát a vim že umi jezdit nemužem všecky baby hodit do jednoho pytle |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:17 pm |
|
|
|
eejha ja ste sa do mna obuli,tak nevravim ze ziadna nevie jazdit,ale ruku sa srdce chlapi,vacsina jazdit nevie a nepresvedci ma nikto,lebo ked niekto debilne ide,tak z mojej vlastnej skusenosti je to v 75% zena.... |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:19 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Sandman napsal: eejha ja ste sa do mna obuli,tak nevravim ze ziadna nevie jazdit,ale ruku sa srdce chlapi,vacsina jazdit nevie a nepresvedci ma nikto,lebo ked niekto debilne ide,tak z mojej vlastnej skusenosti je to v 75% zena.... jj to je pravda ale řekněme že ze 100% žen jich 15% jezdí minimálně stejně dobře jako vetšina chlapů |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:20 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Sandman napsal: eejha ja ste sa do mna obuli,tak nevravim ze ziadna nevie jazdit,ale ruku sa srdce chlapi,vacsina jazdit nevie a nepresvedci ma nikto,lebo ked niekto debilne ide,tak z mojej vlastnej skusenosti je to v 75% zena....
to je fakt ale i někteří chlapy sou řidiči jak prase... |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
hikiny |
Zaslal: st leden 07, 2009 8:32 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sandman: si ňákej namachrovanej ne??? to co tady píšeš sou naprostý bláboly!!!!!!!!!!!!!! kolikrát jsem viděla tupce za volantem a mnohem víc než ženských! takže nemůžeš vůbec srovnávat!!!
- jinak Saxa škoda:( o tom není pochyb:(
Ritchma: máš naprostou pravdu!!! nejléééépe nepůčííít kdyby mi takhle někdo vrátil Saxo, tak ho zabim! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: st leden 07, 2009 10:51 am |
|
|
|
hikiny napsal: Sandman: si ňákej namachrovanej ne??? to co tady píšeš sou naprostý bláboly!!!!!!!!!!!!!! kolikrát jsem viděla tupce za volantem a mnohem víc než ženských! takže nemůžeš vůbec srovnávat!!!
- jinak Saxa škoda:( o tom není pochyb:(
Ritchma: máš naprostou pravdu!!! nejléééépe nepůčííít kdyby mi takhle někdo vrátil Saxo, tak ho zabim!
klud hormon,keby si stretla tolko sliepok na ceste co ja,tak by si inak vravela,ja nevravim o agresivnej jazde ale stresovej zo zadrapnutymi nechtami vo volante,a citaj poriadne nepovedal som vsetky... |
|
Návrat nahoru |
|
hikiny |
Zaslal: st leden 07, 2009 12:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sandman: já mám hormon úplně v klidu... a čtu pořádně! házel si všechny do jedný kupy než se na tebe všichni nespustili! takže asi tak... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: st leden 07, 2009 12:28 pm |
|
|
|
hikiny napsal: Sandman: já mám hormon úplně v klidu... a čtu pořádně! házel si všechny do jedný kupy než se na tebe všichni nespustili! takže asi tak... jo takhle,no dobre beriem to ako post vojnovy utok na moj vyrok ktory casom zirelevantnel a pustili sa do mna vsetci 2 len tak mimochodom |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: st leden 07, 2009 12:42 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
Joshua |
Zaslal: st leden 07, 2009 1:16 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
hmm, je to o tom, ze zeny auta v podstate povazuju len za dopravny prostriedok, nevedia co ako funguje a preco to je tak a onak. Proste to co sa naucia v autoskole je vsetko a tym to pre nich konci. Proste nemaju k tomu vztah. A nebodaj sa stane nieco, co sa v autoskole nestalo, tak konecnaaa. Sledovat situaciu na ceste, este pri tom davat pozor co ma zaradene, kedy treba vyhodit smerovku, kto ma prednost a predvidat situaciu na ceste, fuuu tak to je uz na ne naozaj vela... Ked to beriem od mojej mami(ktora mimochodom soferuje celkom good), cez byvalu, moju segru, tak musim uznat, ze je to so zenami dost bieda... A nedajboze sa im clovek snazi dohovorit, tak uz je hned k...t a pod... Ako ked niekomu poviem, aby obchadzal vymole a diery, a odpoved znie - "sak a na co su na aute tlmice?" , tak to nestoji ani za rec... Nechcem urazat opacne pohlavie, mam par kamosov co tiez soferuju na p..., ale cim viac jadzia, tym je to lepsie, co sa o mojej napr. segre a spol povedat neda... |
_________________ by Joshua
1.1 60 hp rulezz |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: st leden 07, 2009 1:19 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Chlapci,lenze kopa bab si to prizna,ze sa boji jazdit,ale casom sa nauci...skoro kazdy chlap povie,ze vie jazdit,dostane auto a za chvylku ho omota o strom.Si popozerajte,kolko novacikou zo 16V ho rozbili,lebo sa precenovali.Ja by som to skor videl 50 na 50.A stat sa moze hocico hocikomu...Chcel by som vidiet reakcie,keby sa to nahodou stalo majitelovi a nie jeho priatelke.
Joshua:by si sa cudoval,kolko chalanou nevie predvidat,nevie prisposobyt jazdu....kazdy sa nauci,ked chce.Niekomu to ide pomalsie,niekomu rychlejsie a vobec podla mna nezalezi na pohlavy. |
_________________ Saxik 1.6 16V VTS
r.v. 2002, 125,5ps
vaha prazdneho auta 920kg
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: st leden 07, 2009 1:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
suhlasim z vtskom, stat sa moze hocikomu, ale hlavne je ze sa nikomu nic nestalo, saxo si kupis dalsie ale zivot nie |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: st leden 07, 2009 1:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
hikiny |
Zaslal: st leden 07, 2009 1:26 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Joshua: ty si myslíš, že ženský nemají vztah k autu???? a vědi jen to, co se naučí v autoškole??? tak to si asi taky úplně mimo mísu!!!!!!!! takovýhle bezmozkový názory mě fakt serou, ale tak radši no comment!
vtsko: jj, přesně tak! souhlasím s tebou, konečně někdo normální... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|