Autor |
Zpráva |
|
Flori |
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:01 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
myslim ze je to nocni mura nejen vetesaku a veteraku. Mam konkretni problem, a chci se Vas optat:
1) kolik stoji jeta zadni naprava se vsim vsudy krom tlumicu, brzd .....
2) kolik stoji nova zadni naprava ........ |
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:04 pm |
|
|
Anonymní
|
aku mas istotu ze ta "jeta" nebude napikacu?... a nova neviem, skor sa robi repas povodnej uz sa to tu riesilo nespocetne krat staci pouzit "search" |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:04 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:17 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no ono nevim jestli pujde repas protoze mam fakt velky acka ujedu 5000 tis a pneu jsou z vnitrni strany k.o. a nej problem je ze domecky pro cepy nemam kulaty ale ovalny vymlety.. u pouzitej se da jednoduse poznat jestli je v cajku. muj servisak mi rikal. ze nova se da sehnat ale za 25 000-30 000. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:56 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:58 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:58 pm |
|
|
|
V Humpolci delala repas vetsina lidi. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: ne leden 11, 2009 3:13 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
fajn slo by to tedy i tak ze tam zajedu se svym reknu at mi daj nejakou tu repas svou napravu za tu moji + nejaky ty kese co budou chtit ??? a predem telefonicky dohodnout termin abych rano prijel vecer odjel ? Ale mam tam sport podvozek a plno jinych veci doufam ze kdyz tam nenecahm auto ze ho neokradou nebo nejaky podvudky jak se delaji v nejakej servisech.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: ne leden 11, 2009 3:16 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: ne leden 11, 2009 3:21 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
vtsko napsal: ale oni ti nedaju svoju napravu,rozoberu tvoju,tu zrepasuju,nahodia a ides domov.
Tak to je dobreee, dekuju za rychle vyresenou radu !!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: ne leden 11, 2009 3:22 pm |
|
|
|
sou v podstate dva zpusoby - bud jim tam dovezes cele auto a oni si to rozeberou, nebo jim posles/dovezes jenom napravu a oni ti to vymeni kus za kus. Kazdopadne si tam zavolej a domluv se. Ja sem si tam vezl svoji napravu, nechal sem je to zrepasnout a za dve hodiny sem jel zpet. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: ne leden 11, 2009 5:28 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
když už je řeč o zadní nápravě, po jaké době - ujetých km se dostavují hmatatelné problémy s nápravou? Berme že auto nejezdí s pěti 100kg lidma denně, ale většinou sám řidič max + 1. Jaký má vliv na urychlení opotřebení široká kola, resp. podložky kdy pak na nápravu působí větší síla-páka? Pokud je tedy moje úvaha správná. Díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: ne leden 11, 2009 7:43 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mattell napsal: když už je řeč o zadní nápravě, po jaké době - ujetých km se dostavují hmatatelné problémy s nápravou? Berme že auto nejezdí s pěti 100kg lidma denně, ale většinou sám řidič max + 1. Jaký má vliv na urychlení opotřebení široká kola, resp. podložky kdy pak na nápravu působí větší síla-páka? Pokud je tedy moje úvaha správná. Díky
nejlip ti to reknou pani ing. v citroenu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: út leden 13, 2009 9:39 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mattell napsal: když už je řeč o zadní nápravě, po jaké době - ujetých km se dostavují hmatatelné problémy s nápravou? Berme že auto nejezdí s pěti 100kg lidma denně, ale většinou sám řidič max + 1. Jaký má vliv na urychlení opotřebení široká kola, resp. podložky kdy pak na nápravu působí větší síla-páka? Pokud je tedy moje úvaha správná. Díky
si robis srandu? myslis ze na to je matematicky vzorec? to zavisi na tom ako s tym jazdis a kadial, ake siroke kolesa, ake tazke podlozky.. ako velmi mas stoceny tachometer atd.. v kazdom pripade to uvidis velmi lahko, zacnu ist do A.. a ked si to nahodou nevsimnes ako napr. ja, tak casom ti napr. zacne lietat koleso a na to ta okoloiduci velmi rychlo upozornia.. ako mna.. a potom utekas na repas a dufas ze tam dojdes.. vseobecne citroen odporuca robit repas okolo 150 tisic najazdenych km.. dufam ze som aspon trosku pomohol.. |
|
EiFFeL |
Zaslal: út leden 13, 2009 10:37 pm |
|
|
|
mam najeto 192tkm a rozhodne mi zadni naprava problemy nedela.... a to mam na saxu tazny.... sice je pravda ze je to takovy uz unavenejsi a sednuty na prdel a VTS co kupuju je proti tomu vysoko jak svina ale rozhodne se sjizdenim gum nemam nejmensi problem... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
|