punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - rele serva

Autor Zpráva

<  Servis  ~  rele serva

Hassan_B
Zaslal: pá listopad 28, 2008 9:22 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
Cau vsem

Brachovi se na aute (1.6 16v) vykasilo rele serva, rano proste nastartoval a servo neslo. Kapalina OK, vymenil rele ktere to servo spina a OK, vse slo,ale dnes rano mi psal sms z prace ze mu servo opet nejde. Nesetkal se tu nekdo s necim podobnym?

R5 GTE
106 s16
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: pá listopad 28, 2008 3:53 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
problém se servem už tu někdo řešil a bylo to myslím zatékající vodou do motorku a musel se nechat repasovat ale nevím jestli to bude tvůj případ když odchází jen relé, zrejmě se tam někde tvoří něaké přepětí nebo proudová špička, nevím co je tam za relé ale skusil bych tam dát možná silnější

zeli
Zaslal: út leden 13, 2009 9:27 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 10. 2008 Příspěvky: 136 Bydliště: Sýkořice,okr. Rakovník
ahoj....taky mam problem se servem....koukal sem na pojistky...a v poho...a to relatko se nachází kde??abych ho taky zkontroloval....jinak dneska jsem to otevrel to servo a uhliky skoro zadny,vypaleny a z oxidovany....tak musim koupit ten mechanismus celej novej...nevite,kde ho sehnat???mel sem tam slusnej bordel v tom servu a vodu taky

Zaslal: út leden 13, 2009 9:35 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
zeli napsal:
ahoj....taky mam problem se servem....koukal sem na pojistky...a v poho...a to relatko se nachází kde??abych ho taky zkontroloval....jinak dneska jsem to otevrel to servo a uhliky skoro zadny,vypaleny a z oxidovany....tak musim koupit ten mechanismus celej novej...nevite,kde ho sehnat???mel sem tam slusnej bordel v tom servu a vodu taky
Relatko je hned pri serve. Take sede. Vetrak na kurenie ti ide?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zeli
Zaslal: út leden 13, 2009 9:45 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 10. 2008 Příspěvky: 136 Bydliště: Sýkořice,okr. Rakovník
jo to mi jde....tak diky...zitra na to juknu;-)a musim teda koupit tu "vec" jak v tom jsou ty uhliky....nevim jak se to jmenuje,tak proto sem to nazval "veci" Embarassed

Zaslal: út leden 13, 2009 10:33 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
me umrela pojistka k servu.... teda predtim se udelal motorek pojistka byla uz jen takova perla...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: