Autor |
Zpráva |
< Servis ~ tuhé řazení - převodovka |
lakinooo |
Zaslal: st leden 14, 2009 10:07 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
troskalp napsal: možná se to v tomhle tematu řešilo nepročital sem ho celý ale už dost dlouho mě zlobi zpátečka.ne vždycky ale někdy mi prostě nejde zařadit,musim do neutrálu a teprv pak zapadne tak jak má.někdy jde trošku přes zuby.na žadne jiné rychlosti mi to nedělá jen ta zpátečka, čim to muže byt???těmhle věcem nerozumim ale že by synchron?jesli se pletu tak mě opravte Spiatocka nema synchron. To co sa ti deje je uplne normalne na kazdom aute, ci uz viac, alebo menej. Ak nejde spiatocka - neutral pustit spojku, nech sa kolecka kusok otocia a sup tam s nou... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st leden 14, 2009 10:10 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no já bych řekl že zpátečka de hůř na skoro každym autě protože nemá sinchron já jí taky někdy řadim na dvakrát ted v zimě skoro furt dicky musim do neutrálu znovu vyšlápnout spojku a pak už to de a tohle dělalalo skoro každý auto se kterym sem jezdil, třeba u fabie kde je zpátečka přes pojistku vedle jednotky se my napoprvé snad nokdy zařadit nepovedla, holt ty zpátečky sou ošemetný |
Naposledy upravil martanc dne st leden 14, 2009 10:12 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: st leden 14, 2009 10:11 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
lakinooo napsal: troskalp napsal: možná se to v tomhle tematu řešilo nepročital sem ho celý ale už dost dlouho mě zlobi zpátečka.ne vždycky ale někdy mi prostě nejde zařadit,musim do neutrálu a teprv pak zapadne tak jak má.někdy jde trošku přes zuby.na žadne jiné rychlosti mi to nedělá jen ta zpátečka, čim to muže byt???těmhle věcem nerozumim ale že by synchron?jesli se pletu tak mě opravte Spiatocka nema synchron. To co sa ti deje je uplne normalne na kazdom aute, ci uz viac, alebo menej. Ak nejde spiatocka - neutral pustit spojku, nech sa kolecka kusok otocia a sup tam s nou...
jj dik.dneska mi při couvání vyskočila... ujel sem asi 1,5 metru a vyskočila¨pouštěl sem spojku a pak mi chcipl motor.. |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st leden 14, 2009 10:13 pm |
|
|
|
troskalp napsal: jj dik.dneska mi při couvání vyskočila... ujel sem asi 1,5 metru a vyskočila¨pouštěl sem spojku a pak mi chcipl motor.. jo to se stane mě teďka v zimě asi dvakrát vyskočila už i jednička |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: st leden 14, 2009 10:15 pm |
|
|
|
troskalp napsal:
jj dik.dneska mi při couvání vyskočila... ujel sem asi 1,5 metru a vyskočila¨pouštěl sem spojku a pak mi chcipl motor.. Hm... vy mlady, ucte se, porad tady nebudem... |
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: st leden 14, 2009 10:16 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
na fiatu 126 co doma máme tam je řazeni uměni.jednička v poho,dvojka jakž takž,trojka hruza,čtverka v poho ale zpátečku než tam nacpeš to je děs
musiš zatlačit dolu a jako pětku ale dostat ji tam
jinak pokud ¨by to někomu z přitomných vadilo tak at se to smázne |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: st leden 14, 2009 10:16 pm |
|
|
|
martanc napsal: jo to se stane mě teďka v zimě asi dvakrát vyskočila už i jednička
To ze rychlost nezaradis na prvy krat je nieco ine, ako ked ti vyskoci. Nezaradenie na prvy krat je proste fakt, ale to ze vyskakuje je chyba!!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st leden 14, 2009 10:19 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: martanc napsal: jo to se stane mě teďka v zimě asi dvakrát vyskočila už i jednička
To ze rychlost nezaradis na prvy krat je nieco ine, ako ked ti vyskoci. Nezaradenie na prvy krat je proste fakt, ale to ze vyskakuje je chyba!!! no pokaždý to bylo ještě na parkovišti řekl bych že to bylo tim že prostě ta převodovka byla promrzlá tak holt něak blbě zapadla chvilku držela a pak vypadla |
|
Návrat nahoru |
|
FLin |
Zaslal: so leden 17, 2009 7:20 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: lakinooo napsal: martanc napsal: jo to se stane mě teďka v zimě asi dvakrát vyskočila už i jednička
To ze rychlost nezaradis na prvy krat je nieco ine, ako ked ti vyskoci. Nezaradenie na prvy krat je proste fakt, ale to ze vyskakuje je chyba!!! no pokaždý to bylo ještě na parkovišti řekl bych že to bylo tim že prostě ta převodovka byla promrzlá tak holt něak blbě zapadla chvilku držela a pak vypadla
jj uplně stejnej problém...když je zima je to bída |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so leden 17, 2009 11:45 pm |
|
|
|
FLin napsal: jj uplně stejnej problém...když je zima je to bída njn už aby ta zima byla zase pryč a bude po problémech |
|
Návrat nahoru |
|
FLin |
Zaslal: ne leden 18, 2009 10:41 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: FLin napsal: jj uplně stejnej problém...když je zima je to bída njn už aby ta zima byla zase pryč a bude po problémech
asi tak....ne že by mě nebavilo blbnout se ságem na sněhu, ale jaro lepší...hlinikáče, naleštěnej lak a místo gum na podlahu koberce |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne leden 18, 2009 1:32 pm |
|
|
|
FLin napsal: asi tak....ne že by mě nebavilo blbnout se ságem na sněhu, ale jaro lepší...hlinikáče, naleštěnej lak a místo gum na podlahu koberce mlvíš my z duše. Já už totiž zase nevím jakou má moje saxo barvu ono to přes tu špínu něak není vydět, ale zapřísahl sem se že teď už meju až na jaře |
|
Návrat nahoru |
|
FLin |
Zaslal: ne leden 18, 2009 9:39 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: FLin napsal: asi tak....ne že by mě nebavilo blbnout se ságem na sněhu, ale jaro lepší...hlinikáče, naleštěnej lak a místo gum na podlahu koberce mlvíš my z duše. Já už totiž zase nevím jakou má moje saxo barvu ono to přes tu špínu něak není vydět, ale zapřísahl sem se že teď už meju až na jaře
nj tak to máme podobný já za celou zimu nemyl ani jednou...a dnes jsem měl teda velký nutkání s tim něco udělat ale musí to už nějak vydržet.... |
_________________ Sílu 1.1i poznáš teprve v cíli |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne leden 18, 2009 11:43 pm |
|
|
|
FLin napsal: nj tak to máme podobný já za celou zimu nemyl ani jednou...a dnes jsem měl teda velký nutkání s tim něco udělat ale musí to už nějak vydržet.... no já sem letos v zimě myl jednou a to před 14 dnema než sem jel na STK aby to něak vypadalo bohužel sem to musel mejt v těch největších mrazech tak to byl celkem horor a druhej den na tom stejně byla vydět každá šmouha |
|
Návrat nahoru |
|
FLin |
Zaslal: po leden 19, 2009 5:50 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: FLin napsal: nj tak to máme podobný já za celou zimu nemyl ani jednou...a dnes jsem měl teda velký nutkání s tim něco udělat ale musí to už nějak vydržet.... no já sem letos v zimě myl jednou a to před 14 dnema než sem jel na STK aby to něak vypadalo bohužel sem to musel mejt v těch největších mrazech tak to byl celkem horor a druhej den na tom stejně byla vydět každá šmouha
maličko jsme sklouzli od tématu a co techniká? bylo vše v pohodě?...mě jednou vrátili páč mi pravý kolo brzdilo mín....zrovna na ty brzdy to jsou psi, ale je to správný |
_________________ Sílu 1.1i poznáš teprve v cíli |
|
Návrat nahoru |
|
|