neska se u mě vyskitnul takovej zajímavej problém. Na počítadle ujeté vzdálenosti mam najednou o 20tisKm víc a celý to počítadlo je něak zaseklí povotočený ale poslední číslice normálně počítají dál. Proto bych měl dotaz jestli už ste někdo neměl podobnej problém nebo případně to měl rozebraný a na jakém principu to votáčení vlastně pracuje, protože pokud vím tak mechanicky s převodovkou asi spojený neni, jo ještě to denní funguje ůplně normálně
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
beztak tam budou plastove ozubene kolecka a tobe se nejake polamaly
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
neska se u mě vyskitnul takovej zajímavej problém. Na počítadle ujeté vzdálenosti mam najednou o 20tisKm víc a celý to počítadlo je něak zaseklí povotočený ale poslední číslice normálně počítají dál. Proto bych měl dotaz jestli už ste někdo neměl podobnej problém nebo případně to měl rozebraný a na jakém principu to votáčení vlastně pracuje, protože pokud vím tak mechanicky s převodovkou asi spojený neni, jo ještě to denní funguje ůplně normálně
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru