Na mém bývalém obyč saxu bylo krásné v zrcátku vidět jak to lítá do výšky několika metru.....s VTS to šlo malinko níž...no a potom co šlo saxo dolu tak se to pěkně zlepšilo a ted se spíš za autem točí voda co jde kolem auta od předních a zadních kol a tomu zástěrky nepomůžou....na vyššich saxech to mážná smysl má ale osobně jsem to neřešil...
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
Na mém bývalém obyč saxu bylo krásné v zrcátku vidět jak to lítá do výšky několika metru.....s VTS to šlo malinko níž...no a potom co šlo saxo dolu tak se to pěkně zlepšilo a ted se spíš za autem točí voda co jde kolem auta od předních a zadních kol a tomu zástěrky nepomůžou....na vyššich saxech to mážná smysl má ale osobně jsem to neřešil...
jo toho sem si právě všimnul i já že za VTS už to tak hrozný není takže to taky neřeším
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru