Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Neony na podvozek |
mazilekk.007 |
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:27 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravim vsechny VTSáky a saxáky,
Dneska si budu objednávat neony 2x120 cm a 2x90 cm na podvozek.Máte s tím někdo zkušenosti?Přítel říkal že bude trošku problém je tam přidělat...neví kam je nejlépe dát....co vy na kterých místech je máte?
Díky za rady |
_________________ modrý drak verze VTS |
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: čt leden 22, 2009 10:04 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mazilekk.007 napsal: Zdravim vsechny VTSáky a saxáky,
Dneska si budu objednávat neony 2x120 cm a 2x90 cm na podvozek.Máte s tím někdo zkušenosti?Přítel říkal že bude trošku problém je tam přidělat...neví kam je nejlépe dát....co vy na kterých místech je máte?
Díky za rady
ty já ti nevím nechci tě od toho odrazovat ale já bych si je tam nedávál, vím že kolegové policisti to vůbec nemají rádi a jsou stim problemy,měl jsem to na Felicii a taky naposledy,jinak přidělat se to dá buď na lepidlo a nebo na šroubky do podlahy,ale jak říkám osobně bych se na to vyrpdnul a raději ty prachy narval třebas do Flitru,ale samozřejmně tě nechci odrazovat pokud se ti to líbí tak porč ne,pak jsem hoď foto jak to vyzerá. |
|
|
Návrat nahoru |
|
mazilekk.007 |
Zaslal: čt leden 22, 2009 10:45 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no právě že přítel to má na xsare a kolikrát ho viděli policajti a nikdy nic...ale jasně je to risk ...já do toho chci jít protože už je chci hodně dlouho a odhodlala jsem se k tomu až teď....no musíme to nějak vymyslet.... |
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:10 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mazilekk.007 napsal: no právě že přítel to má na xsare a kolikrát ho viděli policajti a nikdy nic...ale jasně je to risk ...já do toho chci jít protože už je chci hodně dlouho a odhodlala jsem se k tomu až teď....no musíme to nějak vymyslet....
tak asik u vás jsou mírnější a umí tolerovat tadyk málo který je v poho,tak ok,pak to hoď na net,ale je i možné že to bude u neonu nějaký montážní plánek,uvidíš zatim hola |
|
|
Návrat nahoru |
|
mazilekk.007 |
Zaslal: čt leden 22, 2009 12:09 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no ale určitě můžeš narazit na nějaké nepříjemné policajty,ale ja to prostě risknu...určitě sem hodím foto.....doufám že se nám to povede a bude to vypadat dobře |
|
Návrat nahoru |
|
KenaD |
Zaslal: čt leden 22, 2009 5:55 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tež policejti budou určitě jinak reagovat jak z Vtska s neonama vyleze slečna nebo nějaky típek. Žena bude mít na ně věčí vliv a ukecá to |
_________________ Vts zlate 1,6 8V - ex
Vts bile 1,6 16V - ex
Saxo Vts r.v. 2002 ; 1,6 16V - LPG, ex
Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170 |
|
Návrat nahoru |
|
FLin |
Zaslal: čt leden 22, 2009 7:10 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
já chtěl taky neony ale policajtum se nelíbilo ani když jsem měl v odstřikovačích malou diodu..měl jsem to za litr a byl jsem vyléčenej:D |
_________________ Sílu 1.1i poznáš teprve v cíli |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: čt leden 22, 2009 7:26 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
FLin |
Zaslal: čt leden 22, 2009 7:39 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
přesně tak ...taky to radši nacpu do interiéru...tam to aspon tak neprovokuje... |
_________________ Sílu 1.1i poznáš teprve v cíli |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:27 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jj v interieru se my to zda taky jako lepší nápad a pokud už pod auto tak bych to měl zapnutý asi jen v hodně výmečnejch případech abych v normálním provozu moc neprovokoval. Jinak já mam jedinou zkušenost s neonama na favoritu tam sem měl dva v interieru ty sou tam vlastně doteď a jeden červenej v přední masce ale ten sem používal jen chvíly moc to provokovalo |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Lotor |
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:06 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
zeli |
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:56 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ahoj...ja mam modry neony pod autem....ale za jizdy to moc nezapinam...jen třebas kdyz nekde stojim nebo tak.....ale ja uz jsem to s autem s koupil....mužu sem hodit foto jentak pro zajímavost.... |
_________________ saxo 1.4 VTS,modrá metla,sportovní podvozek,angel eyes+xenony,muzika,ALU 15",sportovní volant |
|
Návrat nahoru |
|
Lotor |
Zaslal: pá leden 23, 2009 12:29 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Bolo by fajn rad by som sa pozrel ako to a kdeto .. |
_________________ 1.6 8v VTS , r.v.2001
72kW , max 210km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
mazilekk.007 |
Zaslal: pá leden 23, 2009 8:01 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: jj v interieru se my to zda taky jako lepší nápad a pokud už pod auto tak bych to měl zapnutý asi jen v hodně výmečnejch případech abych v normálním provozu moc neprovokoval. Jinak já mam jedinou zkušenost s neonama na favoritu tam sem měl dva v interieru ty sou tam vlastně doteď a jeden červenej v přední masce ale ten sem používal jen chvíly moc to provokovalo
já to samozřejmě nechci zapínat pořád....chci to mít jen jako takovou frajeřinku....třeba na kratší vzdálenosti,nebo když z někým kecáš a stojíš u auta nebo tak nějak....samozřejmě bych si to nezapla na cestu tam kde vím že policajti stávají...nebo bych s tím nejela třeba po brně v noci..to je sebevražda pro moji peneženku , |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá leden 23, 2009 12:32 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
mazilekk.007 napsal: já to samozřejmě nechci zapínat pořád....chci to mít jen jako takovou frajeřinku....třeba na kratší vzdálenosti,nebo když z někým kecáš a stojíš u auta nebo tak nějak....samozřejmě bych si to nezapla na cestu tam kde vím že policajti stávají...nebo bych s tím nejela třeba po brně v noci..to je sebevražda pro moji peneženku , no když takhle tak proč ne jen bych zvažoval jestli to pak kvůli tý chvíli má vůbec cenu montovat |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
|