punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Neony na podvozek

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Neony na podvozek

mazilekk.007
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:27 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 01. 2008 Příspěvky: 101 Bydliště: Hustopeče,okres Břeclav
Zdravim vsechny VTSáky a saxáky,
Dneska si budu objednávat neony 2x120 cm a 2x90 cm na podvozek.Máte s tím někdo zkušenosti?Přítel říkal že bude trošku problém je tam přidělat...neví kam je nejlépe dát....co vy na kterých místech je máte?
Díky za rady Wink

Zaslal: čt leden 22, 2009 10:04 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
mazilekk.007 napsal:
Zdravim vsechny VTSáky a saxáky,
Dneska si budu objednávat neony 2x120 cm a 2x90 cm na podvozek.Máte s tím někdo zkušenosti?Přítel říkal že bude trošku problém je tam přidělat...neví kam je nejlépe dát....co vy na kterých místech je máte?
Díky za rady Wink

ty já ti nevím nechci tě od toho odrazovat ale já bych si je tam nedávál, vím že kolegové policisti to vůbec nemají rádi a jsou stim problemy,měl jsem to na Felicii a taky naposledy,jinak přidělat se to dá buď na lepidlo a nebo na šroubky do podlahy,ale jak říkám osobně bych se na to vyrpdnul a raději ty prachy narval třebas do Flitru,ale samozřejmně tě nechci odrazovat pokud se ti to líbí tak porč ne,pak jsem hoď foto jak to vyzerá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
mazilekk.007
Zaslal: čt leden 22, 2009 10:45 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 01. 2008 Příspěvky: 101 Bydliště: Hustopeče,okres Břeclav
no právě že přítel to má na xsare a kolikrát ho viděli policajti a nikdy nic...ale jasně je to risk Rolling Eyes ...já do toho chci jít protože už je chci hodně dlouho a odhodlala jsem se k tomu až teď....no musíme to nějak vymyslet....

Zaslal: čt leden 22, 2009 11:10 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
mazilekk.007 napsal:
no právě že přítel to má na xsare a kolikrát ho viděli policajti a nikdy nic...ale jasně je to risk Rolling Eyes ...já do toho chci jít protože už je chci hodně dlouho a odhodlala jsem se k tomu až teď....no musíme to nějak vymyslet....

tak asik u vás jsou mírnější a umí tolerovat tadyk málo který je v poho,tak ok,pak to hoď na net,ale je i možné že to bude u neonu nějaký montážní plánek,uvidíš zatim hola
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
mazilekk.007
Zaslal: čt leden 22, 2009 12:09 pm Odpovědět s citátem
no ale určitě můžeš narazit na nějaké nepříjemné policajty,ale ja to prostě risknu...určitě sem hodím foto.....doufám že se nám to povede a bude to vypadat dobře Laughing

Zaslal: čt leden 22, 2009 5:55 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
Tež policejti budou určitě jinak reagovat jak z Vtska s neonama vyleze slečna nebo nějaky típek. Žena bude mít na ně věčí vliv a ukecá to Smile Laughing

Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
FLin
Zaslal: čt leden 22, 2009 7:10 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2008 Příspěvky: 79 Bydliště: Nová Paka
já chtěl taky neony ale policajtum se nelíbilo ani když jsem měl v odstřikovačích malou diodu..měl jsem to za litr a byl jsem vyléčenej:D Confused Very Happy

Zaslal: čt leden 22, 2009 7:26 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
Policiji se nelíbí nic, je to konec konců náplň jejich práce Laughing ... mě jen domluvili a nechali bejt... mam takovou ftipnou věc, modře svítící nožičky opěrek a už to teda používám občas když někde na někoho čekám abych byl hned k nalezení Laughing ...

jinak neony pod auto, kdysi jsem je taky chtěl, ale časy se mění a dneska je to z mýho pohledu na "obyčejnějších" autech celkem out... ale do interiéru asi nějaký hodim, jen tak pro srandu Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
FLin
Zaslal: čt leden 22, 2009 7:39 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2008 Příspěvky: 79 Bydliště: Nová Paka
přesně tak ...taky to radši nacpu do interiéru...tam to aspon tak neprovokuje...

Zaslal: čt leden 22, 2009 8:27 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
jj v interieru se my to zda taky jako lepší nápad a pokud už pod auto tak bych to měl zapnutý asi jen v hodně výmečnejch případech abych v normálním provozu moc neprovokoval. Jinak já mam jedinou zkušenost s neonama na favoritu tam sem měl dva v interieru ty sou tam vlastně doteď a jeden červenej v přední masce ale ten sem používal jen chvíly moc to provokovalo Very Happy

Lotor
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:06 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 04. 2008 Příspěvky: 594 Bydliště: Zvolen Sk
Ja si tam mozno zabijem biele podsvietenie nech ich aj vyruti Smile vsak je to pre mna a nie pre nich Very Happy haha a kamarat mal tiez pod spz neon.. policajti zastavili 1500sk zobrali a odisli Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
zeli
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:56 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 10. 2008 Příspěvky: 136 Bydliště: Sýkořice,okr. Rakovník
ahoj...ja mam modry neony pod autem....ale za jizdy to moc nezapinam...jen třebas kdyz nekde stojim nebo tak.....ale ja uz jsem to s autem s koupil....mužu sem hodit foto jentak pro zajímavost.... Very Happy

Zaslal: pá leden 23, 2009 12:29 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 04. 2008 Příspěvky: 594 Bydliště: Zvolen Sk
Bolo by fajn rad by som sa pozrel ako to a kdeto .. Smile

mazilekk.007
Zaslal: pá leden 23, 2009 8:01 am Odpovědět s citátem
martanc napsal:
jj v interieru se my to zda taky jako lepší nápad a pokud už pod auto tak bych to měl zapnutý asi jen v hodně výmečnejch případech abych v normálním provozu moc neprovokoval. Jinak já mam jedinou zkušenost s neonama na favoritu tam sem měl dva v interieru ty sou tam vlastně doteď a jeden červenej v přední masce ale ten sem používal jen chvíly moc to provokovalo Very Happy

já to samozřejmě nechci zapínat pořád....chci to mít jen jako takovou frajeřinku....třeba na kratší vzdálenosti,nebo když z někým kecáš a stojíš u auta nebo tak nějak....samozřejmě bych si to nezapla na cestu tam kde vím že policajti stávají...nebo bych s tím nejela třeba po brně v noci..to je sebevražda pro moji peneženku Laughing ,

Zaslal: pá leden 23, 2009 12:32 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
mazilekk.007 napsal:
já to samozřejmě nechci zapínat pořád....chci to mít jen jako takovou frajeřinku....třeba na kratší vzdálenosti,nebo když z někým kecáš a stojíš u auta nebo tak nějak....samozřejmě bych si to nezapla na cestu tam kde vím že policajti stávají...nebo bych s tím nejela třeba po brně v noci..to je sebevražda pro moji peneženku Laughing ,
no když takhle tak proč ne jen bych zvažoval jestli to pak kvůli tý chvíli má vůbec cenu montovat

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: