Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Plynovy pedal |
ywo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:22 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ahojte, nie je to nic vazne ale vadi mi to. Ked stlacam plynovy pedal, tak mi zadrhava takym divnym sposobom.Nejde plynule cely cas, ale tak po castiach.. Tazko to opisat, je to citit na nohe... Aj ked som bol davnejsie na emisnej kontrole, velmi dlho mi trvalo kym som nastavil spravne otacky s plynom, musel som si pomahat druhou nohou a odtahovat pedal....
neviete kde by nohla byt chyba?Plynove lanko som pri motore odpojil a nastriekal WDckom.. ale nepomohlo..
dik za rady. |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: pá leden 23, 2009 9:37 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
nemas pod pedalom zusuchnuty kobercek?? je to banalita ale niekedy sa to stava a moze ti to blokovat pedale |
Naposledy upravil skokan dne pá leden 23, 2009 10:29 am, celkově upraveno 1 krát _________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 10:19 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá leden 23, 2009 12:38 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
ywo napsal: skokan napsal: nemas pod pedalom zusuchnuty kobercek?? je to bamalita ale niekedy sa to stava a moze ti to blokovat pedale
to si robis srandu ze... iste ze nie.... mne to neblokuje pedale, len plyn mi zadrhava.... to bude dělat buď samotnej pedál nebo lanko v bovdenu a nebo přímo ta páčka kterou ovládáš v motoru asi by to chtělo všechno promazat |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 1:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: to bude dělat buď samotnej pedál nebo lanko v bovdenu a nebo přímo ta páčka kterou ovládáš v motoru asi by to chtělo všechno promazat
napisal som to preto, ci niekto nemal podobny problem.... mam pocit, ze to bude v samotnom pedale, pretoze ta packa a lanko, idu uplne v pohode a lahucko... neviem ci sa da nejak vymenit samotny pedal... |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá leden 23, 2009 1:13 pm |
|
|
|
ywo napsal: martanc napsal: to bude dělat buď samotnej pedál nebo lanko v bovdenu a nebo přímo ta páčka kterou ovládáš v motoru asi by to chtělo všechno promazat
napisal som to preto, ci niekto nemal podobny problem.... mam pocit, ze to bude v samotnom pedale, pretoze ta packa a lanko, idu uplne v pohode a lahucko... neviem ci sa da nejak vymenit samotny pedal... jo vyměnit by měl jít ale podle mě ani to nebude třeba skusil bych to prostě rozhejbat |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá leden 23, 2009 1:16 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: jo vyměnit by měl jít ale podle mě ani to nebude třeba skusil bych to prostě rozhejbat
no, skusim to... ale neviem ci sa to podari... ked sa serie, tak sa serie.. momentalne je auto v servise, lebo mi tiekol olej.. vraj tesnenie pod hlavou a semering... je to realne? |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá leden 23, 2009 1:20 pm |
|
|
|
ywo napsal: martanc napsal: jo vyměnit by měl jít ale podle mě ani to nebude třeba skusil bych to prostě rozhejbat
no, skusim to... ale neviem ci sa to podari... ked sa serie, tak sa serie.. momentalne je auto v servise, lebo mi tiekol olej.. vraj tesnenie pod hlavou a semering... je to realne? jo to je velmi reálné já mam taky těsnění pod hlavou špatné bohužel teďka nutně musím jezdit takže to snad ještě měsíc vydrží |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: so leden 24, 2009 7:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
S tym pedalom je to fakt vazne.. to sa neda ani jazdit s tym... plynule to stlacit nejde... ked tlacim na pedal slabsie ani sa nepohne, ked pritlacim tak skoci naraz aj o 1cm... Dnes som ho rozobral, ale nevyzera ze by bol nejak vadny, ked som odpojil plynove lanko ide krasne lahucko a zase ked som tahal to lanko rucne, tiez islo bez problemov, ale ked to je spolu, nejde uz ma to fakt serie.... co s tym moze byt? |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so leden 24, 2009 8:04 pm |
|
|
|
když de obojí lehko nemůže to dělat jen nastavení citlivosti nebo jak to nazvat, jak se nastavuje u té páčky kde končí lanko, taková ta obímka co se dá různě posouvat a zajištuje se závlačkou |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: so leden 24, 2009 8:07 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: když de obojí lehko nemůže to dělat jen nastavení citlivosti nebo jak to nazvat, jak se nastavuje u té páčky kde končí lanko, taková ta obímka co se dá různě posouvat a zajištuje se závlačkou
nie, to nie je to... to by si musel sediet v aute a citit to.... ja mam skor podozrenie, ze niekde v tom puzdre kde je lanko, bude nieco, co mu brani... |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so leden 24, 2009 8:10 pm |
|
|
|
ywo napsal: martanc napsal: když de obojí lehko nemůže to dělat jen nastavení citlivosti nebo jak to nazvat, jak se nastavuje u té páčky kde končí lanko, taková ta obímka co se dá různě posouvat a zajištuje se závlačkou
nie, to nie je to... to by si musel sediet v aute a citit to.... ja mam skor podozrenie, ze niekde v tom puzdre kde je lanko, bude nieco, co mu brani... no jen mě to napadlo když si psal že samotný to de lehko tak sem myslel jestli to lanko třeba neni moc napnutý a proto de ztěžka, jinak bordel v lanku je taky možnost jen nevím jak by se tam dostal to už spíš je to lanko někde uvnitř roztřepený a dře |
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: so leden 24, 2009 9:15 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
kdyz sem delal mechanika jizdnich kol, tak praxe byla takova, ze do bowdenu sem nestrikal nic pokud byl spatnej, protoze to paradoxne jeho stav jeste zhosilo. Lanko v bowdenu slo lehce kdyz bylo venku, ale jakmile sem ho dal zpatky, tedy trochu se ohnulo a lanko nekde krapet drelo, tak to nefungovalo.
Osobne si myslim ze zavada bude tady |
_________________ 1.1i 44KW r.v.2002 |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: ne leden 25, 2009 8:47 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
kropaczech napsal: kdyz sem delal mechanika jizdnich kol, tak praxe byla takova, ze do bowdenu sem nestrikal nic pokud byl spatnej, protoze to paradoxne jeho stav jeste zhosilo. Lanko v bowdenu slo lehce kdyz bylo venku, ale jakmile sem ho dal zpatky, tedy trochu se ohnulo a lanko nekde krapet drelo, tak to nefungovalo.
Osobne si myslim ze zavada bude tady
a kde by som mohol zohnat nove lanko aj s bowdenom? |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne leden 25, 2009 12:50 pm |
|
|
|
ywo napsal: kropaczech napsal: kdyz sem delal mechanika jizdnich kol, tak praxe byla takova, ze do bowdenu sem nestrikal nic pokud byl spatnej, protoze to paradoxne jeho stav jeste zhosilo. Lanko v bowdenu slo lehce kdyz bylo venku, ale jakmile sem ho dal zpatky, tedy trochu se ohnulo a lanko nekde krapet drelo, tak to nefungovalo.
Osobne si myslim ze zavada bude tady
a kde by som mohol zohnat nove lanko aj s bowdenom? v citroenu podle mě to nebude zas tak drahý a nebo na třeba na vrakovišti něaký starší, tady sem něco našel http://www.e-cat.cz/p-1452379/podle-dodavatele/lanko-pedalu-plynu-starline.html?cPath=999400_1445840 |
|
Návrat nahoru |
|
|