Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ ochranné plastové lišty |
Joshua |
Zaslal: po leden 26, 2009 11:28 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
caute... moje saxo je z talianska a este k tomu z nejakej primorskej oblasti, cize co sa vonkajsich plastov tyka su pekne vytahane od slnka!!! Nemate s tym niekdo skusenosti? Myslim, ze nejaky sprej na plasty so silikonovym olejom to nevyriesi... kupit nove, nafarbit nejakym sposob, cokolvek, poradte. dik |
_________________ by Joshua
1.1 60 hp rulezz |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po leden 26, 2009 12:20 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no já mě saxo z německa a vybledlí sem je měl taky, prej na to existujou něaké speciální přípravky ale nevím ty sem nikdy nezkoušel a slišel sem že to moc dlouho nevydrží řídil sem se proto radou od jednoho pána s favoritem který my pro tento účel poradil obyčejný ACETON a kupodivu ono to opravdu funguje a vydrží to minimálně rok |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: po leden 26, 2009 12:27 pm |
|
|
|
kamos s tim strikal plasty na corse a celkem mu to pomohlo ale po zakroku to i za sucha budilo dojem jakoby to bylo mokry.... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po leden 26, 2009 12:39 pm |
|
|
|
EiFFeL napsal: kamos s tim strikal plasty na corse a celkem mu to pomohlo ale po zakroku to i za sucha budilo dojem jakoby to bylo mokry.... a jak dlouho to vydrželo já sem právě slišel že se to rychle smeje. Ten aceton vypadá normálně jen se to celkem dost leskne |
|
Návrat nahoru |
|
Radulik |
Zaslal: po leden 26, 2009 1:09 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Joshua napsal: caute... moje saxo je z talianska a este k tomu z nejakej primorskej oblasti, cize co sa vonkajsich plastov tyka su pekne vytahane od slnka!!! Nemate s tym niekdo skusenosti? Myslim, ze nejaky sprej na plasty so silikonovym olejom to nevyriesi... kupit nove, nafarbit nejakym sposob, cokolvek, poradte. dik
sevas...kup si od korytnaciek ciernidlo na plasty...je to tak cca 250 ml flasa tvaru ako lestenka...zyvacjen, kde maju lestenku, tak maju aj to ciernidlo. Stoji to cca 8€. Ja ked som s tym natrel narazniky na starom aute, tak sa ma pytali, ci mam nove narazniky |
_________________ 1,6i VTR 65kW 1996 max zatial 200km/h
16v to nie je, ale daleko od neho nemaaa |
|
Návrat nahoru |
|
Joshua |
Zaslal: po leden 26, 2009 2:13 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ciernidlo na plasty??? to som este nepocul... |
_________________ by Joshua
1.1 60 hp rulezz |
|
Návrat nahoru |
|
Joshua |
Zaslal: po leden 26, 2009 2:15 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po leden 26, 2009 2:17 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: po leden 26, 2009 3:02 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zkoušel jsem všechno možný, až na aceton teda , ale nic moc to nevydrží.. na jaře je budu nejspíš lakovat a bude od toho klid na pořát... |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: po leden 26, 2009 3:11 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
martanc napsal: Joshua napsal: https://ssl.aukro.cz/show_item.php?item=533513038#gallery
nieco som nasiel! hm zajímavé ale já asi zůstanu u acetonu je levnější vy ozivujete plasty acetonom?? Aceton je predsa zieravina podobna riedidlu a nejde mi do hlavy ako moze nabliskat a ozivit plasty Viem ale ze dobre odstranuje farby a necistoty |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po leden 26, 2009 3:16 pm |
|
|
|
skokan napsal: martanc napsal: Joshua napsal: https://ssl.aukro.cz/show_item.php?item=533513038#gallery
nieco som nasiel! hm zajímavé ale já asi zůstanu u acetonu je levnější vy ozivujete plasty acetonom?? Aceton je predsa zieravina podobna riedidlu a nejde mi do hlavy ako moze nabliskat a ozivit plasty Viem ale ze dobre odstranuje farby a necistoty no dotyčnej na to přišel když čistil nárazník od barvy, jj je to žíravina a ono to jako odleptá tu vrchní vybdlelou vrstvu a plast je lesklej jako novej, jen teda bych to nedoporučoval dělat moc často |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po leden 26, 2009 3:19 pm |
|
|
|
DiNOkitovec napsal: Zkoušel jsem všechno možný, až na aceton teda , ale nic moc to nevydrží.. na jaře je budu nejspíš lakovat a bude od toho klid na pořát... no ale to ty lišty strácí trochu na principu ne když budou lakovaný tak se odřou a budeš je muset časem přelakovat ůplně stejně jako by si musel přelakovat dveře kdyby si je tam vubec neměl |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po leden 26, 2009 3:28 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: po leden 26, 2009 3:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: DiNOkitovec napsal: Zkoušel jsem všechno možný, až na aceton teda , ale nic moc to nevydrží.. na jaře je budu nejspíš lakovat a bude od toho klid na pořát... no ale to ty lišty strácí trochu na principu ne když budou lakovaný tak se odřou a budeš je muset časem přelakovat ůplně stejně jako by si musel přelakovat dveře kdyby si je tam vubec neměl
No to máš pravdu, ale co jinýho s tim udělat...budou na černo lesklo a bude to paráda aspoň chvíli |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po leden 26, 2009 3:33 pm |
|
|
|
DiNOkitovec napsal: No to máš pravdu, ale co jinýho s tim udělat...budou na černo lesklo a bude to paráda aspoň chvíli já sem o tom taky jednou přemejšlel ale když si vzpomenu kolikrát už mě ty lišty zachránily od poškrábání od někoho jinýho ale i od sebe protože mam celkem úzkou garáž tak je nechám tak jak sou |
|
Návrat nahoru |
|
|