stava sa niekomu za jazdy, aj ked je motor zohriaty, ze po vyradeni do neutralu to zdochne? Nestalo sa mi sice casto, ale aj tak neprijemnost riadna... Niekedy pozorujem, ze po vyradeni mi prudko klesnu otacky az na 500, ale vyskriabe sa to rychlo spat na nejakych 850...
krokovy motorcek
Ja mam ten isty problem.Vydrbal som za ten krok.motorcek nenormalne peniaze a robi to stale.Ale nerobi to moc casto nastastie,tak to zatial neriesim.Ale serie ma to,to je pravda.
NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 22. 01. 2009Příspěvky: 7Bydliště: Chodouny city
Tak jsem koukal na ten krokový motůrek od bosche, nevím, jestli funguje správně, když jsem ho rozebral, zjistil jsem, že je tam jen plastový převod který funguje - včetně motůrku,ale ten přenos na tu ovládací tyčku s pružinkou, která je pod tou prachovkou ( gumou ) tam nějak není - tyčku lze kdykoliv ( při jakékoliv mezní poloze motůrku ) stlačit --- což by asi nemělo jít nééé
Poraďte pls
No řek bych že ta "tyčinka"by se takhle pohybovat neměla.Jinak k danému tématu chcípání-já už vyměnil komplet vstřikovací hlavu,vše kolem vzduchu,těsnění pod hlavou,čidlo teploty. . . .a při studeným startu to prostě furt chcípá.Už vážně nevím co s tím,asi velký kladivo
SAXOKLUBÁKZaložen: 17. 06. 2009Příspěvky: 34Bydliště: Vrbové pri Piešťanoch
tak chlapi tiez by som poprosil radu auto ide vsetko v poriadku nic mi nesvieti ani ho nedusi ani nic ine, len normalne si idem a sem tam ked vyhodim rychlost a idem na volnobeh vacsinou sa mi to stava do zakrut z nicoho nic motor zhasne rozvietia sa vsetky kontrolky a hotovo ako nastartujem hned a idem dalej, ale co moze taketo nieco sposobovat ten krok. motorcek alebo nieco ine vdaka vopred za rady
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru