Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Zadná náprava |
remi |
Zaslal: so prosinec 06, 2008 8:52 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Cau te mohol by mi niekto pomôct? Zadne prave koleso mi šúcha o kasnu ako keby bolo kratšie rameno. |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: so prosinec 06, 2008 8:59 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
mas nejspis vadne lozisko => dej si repasnout zadni napravu, pak to bude ok. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
remi |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 4:05 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Velmi pekne dakujem za radu skúsim to dat spravit. |
|
|
Návrat nahoru |
|
zeli |
Zaslal: po únor 09, 2009 8:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ahoj..dneska jsem byl na repasu napravy...mel jsem pravy kolo vyvraceny a strasne to hucelo kdyz jsem jel,tak se to nedalo vydrzet!!!tak se to nechal repasovat.....a kdyz jsem jel domu tak v pohode...ale pred chvili sem jel znova a zase to zacina hucet...ale jen kdyz beru zatacku ktera je doleva...jinak ne kdyz jedu rovne nebo do prava....nemuze hucet guma trebas??mam stary tvrdy zimaky.....jinak na ten repas mam zaruku 2 roky.... |
_________________ saxo 1.4 VTS,modrá metla,sportovní podvozek,angel eyes+xenony,muzika,ALU 15",sportovní volant |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: po únor 09, 2009 9:17 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
zeli napsal: ahoj..dneska jsem byl na repasu napravy...mel jsem pravy kolo vyvraceny a strasne to hucelo kdyz jsem jel,tak se to nedalo vydrzet!!!tak se to nechal repasovat.....a kdyz jsem jel domu tak v pohode...ale pred chvili sem jel znova a zase to zacina hucet...ale jen kdyz beru zatacku ktera je doleva...jinak ne kdyz jedu rovne nebo do prava....nemuze hucet guma trebas??mam stary tvrdy zimaky.....jinak na ten repas mam zaruku 2 roky....
zimní guma samozřejmě může hučet ale těžko jen v zatáčce...chtělo by to konkrétně slyšet...svez mechanika a ten ti rekne vic.. |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
zeli |
Zaslal: po únor 09, 2009 10:04 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Lukes.2002 napsal: zeli napsal: ahoj..dneska jsem byl na repasu napravy...mel jsem pravy kolo vyvraceny a strasne to hucelo kdyz jsem jel,tak se to nedalo vydrzet!!!tak se to nechal repasovat.....a kdyz jsem jel domu tak v pohode...ale pred chvili sem jel znova a zase to zacina hucet...ale jen kdyz beru zatacku ktera je doleva...jinak ne kdyz jedu rovne nebo do prava....nemuze hucet guma trebas??mam stary tvrdy zimaky.....jinak na ten repas mam zaruku 2 roky....
zimní guma samozřejmě může hučet ale těžko jen v zatáčce...chtělo by to konkrétně slyšet...svez mechanika a ten ti rekne vic..
no uvidime...skusim tam hodit letnace co to bude delat.....a pri nejhorsim to tam vemu jako reklamaci...diky |
_________________ saxo 1.4 VTS,modrá metla,sportovní podvozek,angel eyes+xenony,muzika,ALU 15",sportovní volant |
|
Návrat nahoru |
|
Brabi |
Zaslal: st únor 11, 2009 7:46 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zdravim,nemel nekdo podobny problem jako ja?Vzdy kdyz auto omyju,nebo kdyz je mokro tak pri prujezdu pres sebemensi nerovnost se ozve nekde od zadku auta velmi podivne,hodne hlasite hvizdnuti,nevite nekdo cim to muze byt? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Brabi |
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:14 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Cau kluci,kdyz jede auto po suchy silnici tak pohoda dnes jsem jel na mokry a mal jsem strach,kdyz jsem prejel vetsi nerovnost,tak se ozvala dost velka kovova rana od zadni napravy s mirnym skubnutim auta...jak kdyby se neco zaseklo..doprovazeny to bylo hlasitym hvizdnutim...poradte prosim...kdyztak za kolik by mi kdo prodal jetou zadni napravu?diky moc prosim o odpoved |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:27 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
kludne to moze byt ozmedzovac brzdneho ucinku na zadnej naprave. Na megane mi to dost hvyzdavo, stacilo to oce ocistit od hrdze.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dar3cek |
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:00 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Myslíl že regulator brzdnýho ucinku to delat nebude ten se projevuje pri mírnym brzdění tim ze ti zablokujou kola....ale nic pískavýho. myslim ze ti mohl prasknout ten sroub co drzí tu kulatinu co prochazí celou zadní nápravou ...pak to dela takovejdle dobrel... http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=foto_show&ida=3443 radci pridavam foto protoze neumim vysvetlovat snad se vtsko nebude zlobit za pouziti fotodokumentace |
_________________ VTS 1.6 16V rv.98 |
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: po únor 23, 2009 11:26 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Brabi napsal: Zdravim,nemel nekdo podobny problem jako ja?Vzdy kdyz auto omyju,nebo kdyz je mokro tak pri prujezdu pres sebemensi nerovnost se ozve nekde od zadku auta velmi podivne,hodne hlasite hvizdnuti,nevite nekdo cim to muze byt?
presne toto mam ja z napravou umyjem auto alebo idem po mokru zacne to tam jebat, akokeby si strngol s pivovou flaskou ale bude treba urobyt repas napravi lebo aj kolo sa mi hybe a ide dost dokriva, takze jedina spravna vec je repas |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po únor 23, 2009 11:42 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Sparco900 napsal: Brabi napsal: Zdravim,nemel nekdo podobny problem jako ja?Vzdy kdyz auto omyju,nebo kdyz je mokro tak pri prujezdu pres sebemensi nerovnost se ozve nekde od zadku auta velmi podivne,hodne hlasite hvizdnuti,nevite nekdo cim to muze byt?
presne toto mam ja z napravou umyjem auto alebo idem po mokru zacne to tam jebat, akokeby si strngol s pivovou flaskou ale bude treba urobyt repas napravi lebo aj kolo sa mi hybe a ide dost dokriva, takze jedina spravna vec je repas
niako to neokasles,treba ten repas |
_________________ Saxik 1.6 16V VTS
r.v. 2002, 125,5ps
vaha prazdneho auta 920kg
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
Návrat nahoru |
|
Brabi |
Zaslal: po únor 23, 2009 1:43 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ok,tak vidim ze s tim problem nemam jen ja,kolik by vysel ten repas a kde vsude to prosim delaji,diky moc a jak dlouho to priblizne trva? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: po únor 23, 2009 2:16 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: po únor 23, 2009 2:30 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sparco900 napsal:
presne toto mam ja z napravou umyjem auto alebo idem po mokru zacne to tam jebat, akokeby si strngol s pivovou flaskou ale bude treba urobyt repas napravi lebo aj kolo sa mi hybe a ide dost dokriva, takze jedina spravna vec je repas
to cinknutie som mal aj ja... po repase napravy sa to stratilo... |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
Návrat nahoru |
|
|