punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - JAKÉ VAČKY?

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  JAKÉ VAČKY?

Nick
Zaslal: út únor 17, 2009 10:03 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
skokan napsal:
swooper napsal:
Miki. Kdyby si byl schopný mi to říct do měsíce jak to bude bylo by to fajn. Měl bych o ni zájem. Protože tato ECU a vačky CatCams 1321708 by mohla být velice dobrá kombinace Twisted Evil A ještě mám otázku. Když budu mít vačky tak se může totič do více otáčet než je 7 tis. Je to tak??? Nebo se pletu??? Embarassed
tocit mozes kolko len chces ... az do obmedzovaca, to predsa nema s vackami nic spolocne. Limiter ti mozu posunut pri chipovani alebo aj ta PUG ECU ma mozno posunuty limiter ale vacky ti predsa neovplyvnuju max otacky.

No a na kolik stoupne spotřeba?? jen tak pro zajimavost?? 15??20?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Sandman
Zaslal: út únor 17, 2009 10:09 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
swooper napsal:
Když budu mít vačky tak se může totič do více otáčet než je 7 tis. Je to tak??? Nebo se pletu??? Embarassed

To si kus pleties,ale cim vacsie trvanie a zdvih maju vacky tak spravidla to ide lepsie vo vyssich otackach a zasa uplne blbo v nizkych,ale obmedzovac max otacok ti posuva alebo urcuje ECU,a ked xces tocit vysoke 8-9 tisoc,tak potom zivotnost motora ide do sraciek a takisto by si musel menit aj ventilove pruziny a kopu inych veci,lebo seriove vnutornosti nie su na take vysoke otacky stavane Wink

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
swooper
Zaslal: út únor 17, 2009 10:51 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 26. 09. 2006 Příspěvky: 787 Bydliště: Příbram
O.K. dík. Já právě nevěděl jak to je... Já to do teď točil do 7. ale i když budou vačky ta to budu totič stejně. Max 7,5. Chci aby mi motor vydržel dýl než dva závody Laughing

www.saxoracingteam.webnode.cz
www.skyservice.cz

http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=4473
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Miki
Zaslal: út únor 17, 2009 12:50 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
prsím vás, píšte len o veciach o ktorých niečo viete a nepíšte do relatívne rozumného príspevku kraviny.
vačky ti umožnia točiť viac.
pug sport ecu ma posunutý limiter na 7800 rpm.
preco by mali ist vacky zle od spodu ???
Moja kombinácia ma krutak od 2900 od 7200 rpm praktický rovnaký, pred a po ide len mierne dole. to je práve výhoda že to nerobil fero v garáži ale renomovaná firma. myslím si, že každý z vás asi vie, že peugeot motorsport už niečo dokázal a preto aj ich ecu pracuje krásne , čo je vidieť na krivke výkonu.
darmo má fero po načipovaní 185 koní, ak ich dosiahne na chvílu v nejakých nerozumných otáčkach. Naša kombinácia zaručuje prakticky rovnaký kuťák od 3tis a rastúci výkon do viac ako 7tis kde klesne len minimálne

Zaslal: út únor 17, 2009 3:17 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
Nick napsal:
skokan napsal:
swooper napsal:
Miki. Kdyby si byl schopný mi to říct do měsíce jak to bude bylo by to fajn. Měl bych o ni zájem. Protože tato ECU a vačky CatCams 1321708 by mohla být velice dobrá kombinace Twisted Evil A ještě mám otázku. Když budu mít vačky tak se může totič do více otáčet než je 7 tis. Je to tak??? Nebo se pletu??? Embarassed
tocit mozes kolko len chces ... az do obmedzovaca, to predsa nema s vackami nic spolocne. Limiter ti mozu posunut pri chipovani alebo aj ta PUG ECU ma mozno posunuty limiter ale vacky ti predsa neovplyvnuju max otacky.

No a na kolik stoupne spotřeba?? jen tak pro zajimavost?? 15??20?

Jestli tě to tak zajímá tak já jsem jel s tímto autem se kterým jezdím kopce 2 x Chorvatsko s lehkou nohou za 6 l /100 km . Wink Při závodech samozřejmě je to těch tvojich 15 -20 Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DarkMIKE
Zaslal: út únor 17, 2009 8:13 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
citace:
MIKE ved premýšlaj, kupovali by sme relatívne drahú ECU aby sme ju dali ladiť niekomu s notebookom pred tescom čo sa tvári ako odborník ?
Pug sport ecu má samozrejme tvrdú závodnú mapu, funguje aj s vačkami. ladiť ďalej sa nedá, nedá sa ani skopírovať.
Čisto teoreticky bude možno moja na predaj, za mesiac-dva sa rozhodnem. Možno pôjdem ešte ďalej s výkonom a tam bude treba plne programovatelnú

Dikes MIKI, cize ak som to spravne pochopil, ta ECU funguje super, ci tam das ostru vacku Schrick, CatCams, alebo mas len cisto seriovu vacicu...
Cize ziadne dalsie upravy, len dam vacku napr. CatCam, nahodim PUG Sport ECU, otocim klucom a jazdim..
BTW ked sa nahodou rozhodnes tu ECu predavat, hlasim sa do fronty. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Skrbla
Zaslal: st únor 18, 2009 8:13 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
swooper napsal:
Ta když už se tady načalo programování řídící jednotky. PÁR LIDÍ MI ŘIKALO ŽE TO VŮBEC NEMÁ CENU. Ale kdyby to mělo nějakej význam rád bych si to nechal přemapovat a koupil klidně víc ostřejší vačky... Auto budu pouze na závody a sem tam se project. Nebude se snim jezdit každej den. Popřípadě jestli víte o nějaké dobré firmě, která by mi to přemapovala??? dík moc. Jinak Marty má snad CATCAMS vačky.

http://brazdil.com/

Myslím že asi jedna z nejlepších firem v CZ, připravovali i brutální 500k CRX turbo, co jezdí sprinty.
swooper
Zaslal: st únor 18, 2009 10:26 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 26. 09. 2006 Příspěvky: 787 Bydliště: Příbram
Miki: Psal jsem ti SZ 16.2. ohledně té ECU. Nevim jestli ti to dorazilo nebo ne. Dej vědět. dík.

www.saxoracingteam.webnode.cz
www.skyservice.cz

http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=4473
fingerol
Zaslal: čt březen 07, 2013 2:18 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
Čvec chalani, chci se zeptat mám cc 705 ale 3 plug ecu... tudíš mě zajímá jestli se dá nějak remapovat, popřípadě jestli s tím máte zkušenosti či poradit nejakou firmu a vaše zkušenosti s celou touto věcí .. Předem dík za odpověď Smile
MrChodnyCZ
Zaslal: čt březen 07, 2013 5:46 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
705ky remap nepotrebuji

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
fingerol
Zaslal: čt březen 07, 2013 12:43 pm Odpovědět s citátem
jj vím ale prej se to muže udelat... spíš mě ale zajíma jak je to s tou ecu mojí ...
lazik
Zaslal: st březen 13, 2013 4:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Urcite to jde - swooper mel taky 3 plug ecu. Kde to ale nechaval delat netusim

SkR@Bi
Zaslal: st březen 13, 2013 4:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
prvne koupis vacky ktery nepotrebujou remap a pak resis remap kterej vyjde vic nez vacky Smile ja to tu obcas nechapu

FB
fingerol
Zaslal: st březen 13, 2013 6:42 pm Odpovědět s citátem
Myslel jsem ze je to tak, ze to remap nepotrebuje ale je to lepsi ale kdyz to remap nepotrebuje tak mne zajimalo jak by se to resilo kdybych se dobudoicna dozhodl treba pro 708 a ta 3 plug ecu jak se to resi tak donry... A dik za rady Razz
SkR@Bi
Zaslal: st březen 13, 2013 6:43 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
pripravis si hodne modrejch a asi brazdil Smile

FB

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: