Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Spinacia skrinka |
MATY585 |
Zaslal: pá únor 20, 2009 9:07 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
zdar chalani...chcem sa opytat ci uz niekto z was menil spinacku.mne sa stala wcera welmi srandowvna vec ked mi ostal kluc v nej aaa nie a nie pohnut snim aa motor nastartovany...hned som bezal do citroenu ale ich suma ma dost zarazila.ale uz som nasiel iny,novy za lepsiu cenu..a este otazocka mne nejak stym klucom prestalo ist aj servo a kurenie.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: pá únor 20, 2009 9:22 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
MATY585 napsal: zdar chalani...chcem sa opytat ci uz niekto z was menil spinacku.mne sa stala wcera welmi srandowvna vec ked mi ostal kluc v nej aaa nie a nie pohnut snim aa motor nastartovany...hned som bezal do citroenu ale ich suma ma dost zarazila.ale uz som nasiel iny,novy za lepsiu cenu..a este otazocka mne nejak stym klucom prestalo ist aj servo a kurenie.... kluc neviem ale na servo a kurenie skus pozriet poistku. |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: pá únor 20, 2009 10:36 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MATY585 napsal: zdar chalani...chcem sa opytat ci uz niekto z was menil spinacku.mne sa stala wcera welmi srandowvna vec ked mi ostal kluc v nej aaa nie a nie pohnut snim aa motor nastartovany...hned som bezal do citroenu ale ich suma ma dost zarazila.ale uz som nasiel iny,novy za lepsiu cenu..a este otazocka mne nejak stym klucom prestalo ist aj servo a kurenie....
presne to sa mi stalo, ale pri vypnutom motore.. ani otocit klucom, ani vytiahnut.. nic... vsetko ostatne ale islo... menil som spinacku, ale poriesili mi to tak, ze mi ostal povodny kluc aj imobilizer... cenu uz nepamatam, ale bola to Valeo... takze asi origo.. |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá únor 20, 2009 1:25 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Na servo a ventilator kurenia je v spinacke jeden zvlast kontakt, ktory odchadza ako prvy. ( Ja som kvoli tomu menil spodok spinacky). na www.faro.sk ju maju najlacnejsiu a je to origo valeo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá únor 20, 2009 1:54 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
pokud pomůže vyměnit jen spodek jak psal lakinooo tak klíč zůstane původní ale u tebe to spíše vypadá na něaký mechanický problém ale i to se dá asi vyřešit bez výměny klíče jak tu někdo psal |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá únor 20, 2009 3:46 pm |
|
|
|
martanc napsal: pokud pomůže vyměnit jen spodek jak psal lakinooo tak klíč zůstane původní ale u tebe to spíše vypadá na něaký mechanický problém ale i to se dá asi vyřešit bez výměny klíče jak tu někdo psal Ak si kusok sikovny tak si poprehadzujes valceky a kluc bude pasovat.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá únor 20, 2009 3:50 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: martanc napsal: pokud pomůže vyměnit jen spodek jak psal lakinooo tak klíč zůstane původní ale u tebe to spíše vypadá na něaký mechanický problém ale i to se dá asi vyřešit bez výměny klíče jak tu někdo psal Ak si kusok sikovny tak si poprehadzujes valceky a kluc bude pasovat.... no to je pravda že i novej zámek se dá přestavit na jinej klíč ale já osobně bych tohle svěřil odborníkovy bych se bál že se mi to rosipe |
|
Návrat nahoru |
|
MATY585 |
Zaslal: ne únor 22, 2009 9:13 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
lakinooo napsal: Na servo a ventilator kurenia je v spinacke jeden zvlast kontakt, ktory odchadza ako prvy. ( Ja som kvoli tomu menil spodok spinacky). na www.faro.sk ju maju najlacnejsiu a je to origo valeo.
mas pravdu.lebo ja ked som sa snazil vybrat resp tvrdsou silou vytrhnut ten kluc so spinacky tak som citil aj kurenie aj servo ked som snim mykal hore dole....takze ked vymenim spinacku bude to OK?servo a kurenie by malo nabehnut,ze?
hej kukal som to cez faro ale som si zohnal to iste len kusok este lacnejsie
aa este otazocka..aj vy to mate tak spravene ze kurenie vam ide az po nastratovani???bo kamos ma 106 aa tomu zacne fukat uz pri rozsvieteny kontroliek ako u vacsiny aut.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: ne únor 22, 2009 9:54 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MATY585 napsal:
aa este otazocka..aj vy to mate tak spravene ze kurenie vam ide az po nastratovani???bo kamos ma 106 aa tomu zacne fukat uz pri rozsvieteny kontroliek ako u vacsiny aut....
az po nastartovani a niekedy ma to dost serie... |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:16 am |
|
|
|
Len pri nastartovanom motory.....
Mne to tiez islo hned po zapnutom kluciku. Ale to sa nejakemu inteligentovy nechcelo vymenit spinacku a drbol tam relatko, ktore sa skoro roztopilo. Mozno to tak ma aj tvoj kamos so 106. Zatial kazdy Peugeot a Citroen co som videl to mal tak, ze to islo az po nastartovani... |
|
|
Návrat nahoru |
|
KenaD |
Zaslal: ne únor 22, 2009 9:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lakinooo napsal: Len pri nastartovanom motory.....
Mne to tiez islo hned po zapnutom kluciku. Ale to sa nejakemu inteligentovy nechcelo vymenit spinacku a drbol tam relatko, ktore sa skoro roztopilo. Mozno to tak ma aj tvoj kamos so 106. Zatial kazdy Peugeot a Citroen co som videl to mal tak, ze to islo az po nastartovani...
Mame doma P 106 1,4D jeden s těch prvních modelu a ventilator de už po sepnutí spínačky. U meho Vts taky až po nastartovaní. |
_________________ Vts zlate 1,6 8V - ex
Vts bile 1,6 16V - ex
Saxo Vts r.v. 2002 ; 1,6 16V - LPG, ex
Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:20 pm |
|
|
|
no normální je až po nastartování ale někdy mě to štve , je klidně možný že 106 před faceliftem to maj zapojený jinak |
|
Návrat nahoru |
|
MATY585 |
Zaslal: st únor 25, 2009 4:57 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
tak pani..nakoniec som dopadol dost zle.objednal som lacnejsi variant spinacky bo som chcel usetrit aa na prd...aj tak musim objednat origo citroen komplet kit...doniesol som tu akoze novu spinacku aa mechanik v citroene mi povedal ze kluce sa nedaju nacitat...takze tak..a ina varianta nieje |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: st únor 25, 2009 9:54 pm |
|
|
|
Ako ze kluce sa nedaju nacitat???? Treba len rozobrat povodne kluce a cip z nich strcit do novych. Nic tam ine netreba robit.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
MATY585 |
Zaslal: čt únor 26, 2009 5:25 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
lakinooo napsal: Ako ze kluce sa nedaju nacitat???? Treba len rozobrat povodne kluce a cip z nich strcit do novych. Nic tam ine netreba robit....
nooo do tych co prisli k spinacke sa nic vlozit nedalo |
|
|
Návrat nahoru |
|
|