punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Spinacia skrinka

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Spinacia skrinka

MATY585
Zaslal: pá únor 20, 2009 9:07 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 07. 2008 Příspěvky: 221 Bydliště: SVK Zvolen
zdar chalani...chcem sa opytat ci uz niekto z was menil spinacku.mne sa stala wcera welmi srandowvna vec Twisted Evil ked mi ostal kluc v nej aaa nie a nie pohnut snim aa motor nastartovany...hned som bezal do citroenu ale ich suma ma dost zarazila.ale uz som nasiel iny,novy za lepsiu cenu..a este otazocka mne nejak stym klucom prestalo ist aj servo a kurenie....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
skokan
Zaslal: pá únor 20, 2009 9:22 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
MATY585 napsal:
zdar chalani...chcem sa opytat ci uz niekto z was menil spinacku.mne sa stala wcera welmi srandowvna vec Twisted Evil ked mi ostal kluc v nej aaa nie a nie pohnut snim aa motor nastartovany...hned som bezal do citroenu ale ich suma ma dost zarazila.ale uz som nasiel iny,novy za lepsiu cenu..a este otazocka mne nejak stym klucom prestalo ist aj servo a kurenie....
kluc neviem ale na servo a kurenie skus pozriet poistku.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
ywo
Zaslal: pá únor 20, 2009 10:36 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
MATY585 napsal:

presne to sa mi stalo, ale pri vypnutom motore.. ani otocit klucom, ani vytiahnut.. nic... vsetko ostatne ale islo... menil som spinacku, ale poriesili mi to tak, ze mi ostal povodny kluc aj imobilizer... cenu uz nepamatam, ale bola to Valeo... takze asi origo..

lakinooo
Zaslal: pá únor 20, 2009 1:25 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Na servo a ventilator kurenia je v spinacke jeden zvlast kontakt, ktory odchadza ako prvy. ( Ja som kvoli tomu menil spodok spinacky). na www.faro.sk ju maju najlacnejsiu a je to origo valeo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: pá únor 20, 2009 1:54 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
pokud pomůže vyměnit jen spodek jak psal lakinooo tak klíč zůstane původní ale u tebe to spíše vypadá na něaký mechanický problém ale i to se dá asi vyřešit bez výměny klíče jak tu někdo psal

lakinooo
Zaslal: pá únor 20, 2009 3:46 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
pokud pomůže vyměnit jen spodek jak psal lakinooo tak klíč zůstane původní ale u tebe to spíše vypadá na něaký mechanický problém ale i to se dá asi vyřešit bez výměny klíče jak tu někdo psal
Ak si kusok sikovny tak si poprehadzujes valceky a kluc bude pasovat....
martanc
Zaslal: pá únor 20, 2009 3:50 pm Odpovědět s citátem
lakinooo napsal:
martanc napsal:
Ak si kusok sikovny tak si poprehadzujes valceky a kluc bude pasovat....
no to je pravda že i novej zámek se dá přestavit na jinej klíč ale já osobně bych tohle svěřil odborníkovy bych se bál že se mi to rosipe Confused

MATY585
Zaslal: ne únor 22, 2009 9:13 am Odpovědět s citátem
lakinooo napsal:
Na servo a ventilator kurenia je v spinacke jeden zvlast kontakt, ktory odchadza ako prvy. ( Ja som kvoli tomu menil spodok spinacky). na www.faro.sk ju maju najlacnejsiu a je to origo valeo.

mas pravdu.lebo ja ked som sa snazil vybrat resp tvrdsou silou vytrhnut ten kluc so spinacky tak som citil aj kurenie aj servo ked som snim mykal hore dole....takze ked vymenim spinacku bude to OK?servo a kurenie by malo nabehnut,ze?
hej kukal som to cez faro ale som si zohnal to iste len kusok este lacnejsie Smile

aa este otazocka..aj vy to mate tak spravene ze kurenie vam ide az po nastratovani???bo kamos ma 106 aa tomu zacne fukat uz pri rozsvieteny kontroliek ako u vacsiny aut....
ywo
Zaslal: ne únor 22, 2009 9:54 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
MATY585 napsal:

aa este otazocka..aj vy to mate tak spravene ze kurenie vam ide az po nastratovani???bo kamos ma 106 aa tomu zacne fukat uz pri rozsvieteny kontroliek ako u vacsiny aut....

az po nastartovani a niekedy ma to dost serie...

lakinooo
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:16 am Odpovědět s citátem
Len pri nastartovanom motory.....

Mne to tiez islo hned po zapnutom kluciku. Ale to sa nejakemu inteligentovy nechcelo vymenit spinacku a drbol tam relatko, ktore sa skoro roztopilo. Mozno to tak ma aj tvoj kamos so 106. Zatial kazdy Peugeot a Citroen co som videl to mal tak, ze to islo az po nastartovani...
KenaD
Zaslal: ne únor 22, 2009 9:15 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
lakinooo napsal:
Len pri nastartovanom motory.....

Mne to tiez islo hned po zapnutom kluciku. Ale to sa nejakemu inteligentovy nechcelo vymenit spinacku a drbol tam relatko, ktore sa skoro roztopilo. Mozno to tak ma aj tvoj kamos so 106. Zatial kazdy Peugeot a Citroen co som videl to mal tak, ze to islo az po nastartovani...

Mame doma P 106 1,4D jeden s těch prvních modelu a ventilator de už po sepnutí spínačky. U meho Vts taky až po nastartovaní.

Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170
martanc
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:20 pm Odpovědět s citátem
no normální je až po nastartování ale někdy mě to štve Confused , je klidně možný že 106 před faceliftem to maj zapojený jinak

MATY585
Zaslal: st únor 25, 2009 4:57 pm Odpovědět s citátem
tak pani..nakoniec som dopadol dost zle.objednal som lacnejsi variant spinacky bo som chcel usetrit aa na prd...aj tak musim objednat origo citroen komplet kit...doniesol som tu akoze novu spinacku aa mechanik v citroene mi povedal ze kluce sa nedaju nacitat...takze tak..a ina varianta nieje Sad
lakinooo
Zaslal: st únor 25, 2009 9:54 pm Odpovědět s citátem
Ako ze kluce sa nedaju nacitat???? Treba len rozobrat povodne kluce a cip z nich strcit do novych. Nic tam ine netreba robit....
MATY585
Zaslal: čt únor 26, 2009 5:25 pm Odpovědět s citátem
lakinooo napsal:
Ako ze kluce sa nedaju nacitat???? Treba len rozobrat povodne kluce a cip z nich strcit do novych. Nic tam ine netreba robit....

nooo do tych co prisli k spinacke sa nic vlozit nedalo

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: