Autor |
Zpráva |
< Servis ~ nesviti,predni,zadni,mlhove svetla a podsviceni budiku! |
lakinooo |
Zaslal: pá leden 09, 2009 4:56 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
martanc napsal: lakinooo napsal: No poistky vacsinou slizia na ochranu elektrickych vedeni. a technik jak řikal jeden z našich učitelů odpověd správná leč nedostatečná děkuju že si mě to osvětlil to už nemusim na tu elektrofakultu dal chodit tak se skusim zeptat jinak ktere zařízení a vedení chrání tyto tavné pojistky? Ide cez to vsetko okrem startera. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá leden 09, 2009 5:01 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
lakinooo napsal: martanc napsal: lakinooo napsal: No poistky vacsinou slizia na ochranu elektrickych vedeni. a technik jak řikal jeden z našich učitelů odpověd správná leč nedostatečná děkuju že si mě to osvětlil to už nemusim na tu elektrofakultu dal chodit tak se skusim zeptat jinak ktere zařízení a vedení chrání tyto tavné pojistky? Ide cez to vsetko okrem startera. jo aha tak díky sem nevěděl že na saxu je všechno jištený dvakrát |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
josh |
Zaslal: čt březen 05, 2009 12:22 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
haló, nechcem zakladať novú tému, tak pridám otázku sem; mne nesvieti ľavé stretávacie svetlo, parkovacie aj dialkové svietia obidve (t.j. tá istá žiarovka ktorá je aj na stretávacie, funguje len na dialkové) . Kontroloval som akurát mechanicky spoje konektora; kde by mohla byť chyba ? |
_________________ Jozef @ 1.4i SX engine (= PSA motor KFX TU3JP. Normálne max. zrýchlovanie 1.4i má vyzerať takto https://youtu.be/9L0tEJ7Ea1s ; pri pomalšom je niekde zádrhel) |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:31 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:44 pm |
|
|
|
pokuds zarovku vymenil a nepomohlo to, podiv se na pojistky |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
josh |
Zaslal: čt březen 05, 2009 4:47 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
tá žiarovka je tam asi 2000 km prevádzky, pričom pri prepnutí na dialkové svieti (starší reflektor má len 2 žiarovky: 1x parkovacia a 1x kombinovaná na stretávacie a dialkové). Len mi teraz prestala svietiť na stretávacie. Akurát s tými poistkami neviem kde a aký úkon spraviť (?) , lebo za 10 rokov som to na saxe ešte nepotreboval .. |
_________________ Jozef @ 1.4i SX engine (= PSA motor KFX TU3JP. Normálne max. zrýchlovanie 1.4i má vyzerať takto https://youtu.be/9L0tEJ7Ea1s ; pri pomalšom je niekde zádrhel) |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt březen 05, 2009 4:49 pm |
|
|
|
zarovka je dvouvlaknova, takze neni vubec problem, aby svitily jenom dalkove... Vymen zarovku a pak hledej dalsi zavady. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
josh |
Zaslal: čt březen 05, 2009 4:59 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
OK, to som nevedel dík Ak to bude v žiarovke, tak Osralky Night Breaker už nekupujem (2000 km je "jepičí" životnosť) |
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: čt březen 05, 2009 6:14 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
josh napsal: OK, to som nevedel dík Ak to bude v žiarovke, tak Osralky Night Breaker už nekupujem (2000 km je "jepičí" životnosť) me vydrzely skoro rok takze tak 20 az 30tis km |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
josh |
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:55 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
to ti vydržali celkom obstojne; našiel som kolko hodín vydržia Osram +50% Silverstar: "životnosť: 150 - 350 motohodín" http://tinyurl.com/btjzvm , takže keby uviedli na nightbreaker +90%, tak tam snáď napíšu 80-200 motohodín... |
|
Návrat nahoru |
|
|