Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Lakování světel |
Brabi |
Zaslal: po únor 16, 2009 11:17 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nejsem si jisty,ze je to na 100% dobre zalepeny,ale na 99% jo,zkusim to vyfenovat,kdyz to nepomuze tak ho vyndat a poradne objedu bezbarvym silikonem,to by mohlo jit,podle toho co jsem xcetl na jinych forech |
|
|
Návrat nahoru |
|
zufo |
Zaslal: čt březen 05, 2009 11:14 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
fourtysix |
Zaslal: pá březen 06, 2009 12:00 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
skus si to spravit vo photoshope... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: pá březen 06, 2009 3:14 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
vsechny svetla jsou hrozny,ani bych to na auto nedaval.... |
_________________ ex- 1.1i _44kw_ r.v.97,195000km
ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
Radši mrtvej než druhej |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá březen 06, 2009 6:16 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no ty poslední nejsou špatný |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
drumy |
Zaslal: po červen 08, 2009 7:18 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Sejny napsal: BenzyL napsal: Tak dneska jsem to teda striknul na cerno no prace cca na 4 hodky:
Sundat svetla, dat do trouby na 280C (nechtelo se mi cekat) rozlepit, zajet do mesta pro zaklad na plasty a barvu, ocistit, odmastit, trikrat strik strik strik zakladem, trikrat strik strik strik barvou, (u UV topení to schlo jako das ) vyskrabat predesli lepidlo, cely to slozit a slepit (ja pouzil bezbarvej silikon na lode ) a namontovat zpet na auto...rychlost radost a prace hotova zadny sraní stym
Benzyl diky za navod,rychlej,strucnej a vse co tam ma byt!
Tak nejak to melo vypadat v uvodu a ne procitat celou diskusi, taky me napad silikon... silikon na vsechno...
Jo a strikal sem masku a prah co mi lohli naky hajzlove normal cernou odstin 1999 na zelezo a neni poznat rozdil pac mam cerny saxo, tz. by to mohlo jit i na svetla, co? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Šík |
Zaslal: pá duben 02, 2010 1:32 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Nechtěl jsem zakládat nový topic, tak oživím tenhle. Je tu někdo, kdo má opravdu vyzkoušeno, jak svítí přední světla na MK1 po nastříkání vnitřků načerno? Odpovědi typu ,,mělo by to svítit normálně" či ,,snad" mi moc nepomůžou, takže prosím o odpověď zejména někoho, kdo už to má vyzkoušeno v praxi |
_________________ VTS 16V SPAX VSX |
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: pá duben 02, 2010 3:01 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
nikdo to tu nezkousel,takze budes prvni.... |
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
|
Návrat nahoru |
|
Šík |
Zaslal: pá duben 02, 2010 3:08 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ajaj, tohle jsem slyšet zrovna nechtěl Tak to abych radši pořídil na pokus někde lampy z vraku, kdyby to náhodou pak nesvítilo, ať mám jedny funkční |
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: pá duben 02, 2010 3:17 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
kup kedno svetlo na zkousku a mas po starostech,videl jsem na aukru i za 200kc |
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
|
Návrat nahoru |
|
Šík |
Zaslal: pá duben 02, 2010 3:20 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
No, to je taky řešení |
|
Návrat nahoru |
|
Krtecek909 |
Zaslal: čt srpen 26, 2010 3:06 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Dobrej den, měl jsem v planu to o vikendu nalakovat ale jak tady čtu, abych si nezničil světla, mate tedy už ste to od posledniho přispěvku někdo zkusily? podle fotek v odkazu na prvnim přispěvku by to šlo udělat a kdybi to nefungovalo tak by si to snad frajer na auto nedělal, jedině že by nejezdil když je tma |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: čt srpen 26, 2010 10:47 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st prosinec 29, 2010 9:32 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Také trochu přispěji.
Před časem jsem si koupil černé Angel Eyes protože mám modré Saxo a stříbrná origo světla na něm tloukla do očí, což mi vždy vadilo. Originály se mi stříkat nechtěly, nechal jsem si je v záloze v původním stavu.
Nakonec mě ale EA trochu zklamaly s tím, že na sklech se udělaly malé trhlinky ( prý častý problém ) . Nejsou vidět moc, jen z určitého úhlu , ale jsem detailista, tak jsem se nakonec rozhodl pro začernění originálních světel a dal se do jejich rozlepení. Ještě nutno uznat, že EA svítí proti originálům s původními H1 impozantně, to je důvod, proč jsem je zatím nesundal.
Takže rozlepení světla probíhalo celkem na pohodu. Dělal jsem to doma při cca 23 až 24°C a k nahřátí mi stačil jen fén. Trochu jsem si pomohl příborovým nožem, ale podařilo se mi to rozlepit čistě bez toho aniž bych poničil hrany.
Jedna odpověď mi v tomto vlákně chybí. Čím jste rámeček odmastili, co se při tom dělo a zda je nutné původní chrom odstranit či zdrsnit . Mě se stalo to, že jsem na chrom jen otiskl palec,tak jsem na to dýchnul a očistil bavlněným hadrem a ten chrom se normálně setřel. Takže zřejmě nic moc kvalita a byl bych opravdu opatrný , s případným čištěním paraboly.
Také jsem zjistil, že odrazový koš co je v něm H4 je zevnitř úplně černý. Přemýšlím o tom, že bych jej nechal pochromovat pro lepší účinnost světla.
Ještě dodávám pár obrázků z rozlepení světlometu. Začal jsem nahoře a pomalu světlo otevřel. Je dobré dát pozor, aby se tmel nedostal tam kam nemá, dost lepí. Pokud by někdo věděl čím se dá tmel adekvátně nahradit, tak dejte vědět, rád bych se do světlometu ještě dostal pokud by bylo třeba. Díky
Až světla dodělám, budou Angel Eyes k mání. Pokud by je někdo chtěl koupit, tak ať se ozve a nabídne kolik by za ně dal. Původní cena 5.500,-Kč , světla jsou z garážovaného auta jinak naprosto nepoškozená s možností el. naklápění. Myslím, že někomu trhlinky vadit nebudou, popřípadě by snad na ně šla dát skla z origo světlometů.
|
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: pá leden 14, 2011 5:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak jsem začal lakovat světla ale mám problém, z nějakého důvodu jsou pořád matné, barva kterou používám (ve spreji), byla vždy na všem co jsem lakoval předtím (plastů, plechů) lesklá.
Na světla jsem dal jakýsi základ na plasty (zarazilo mě, že byl průhledný) a zdálo se mi že se na tu chromovou srajdu nechtěl vůbec chytit, hlavně na hranách stekl... tak jsem na to hodil tu černou a stekla taky... nasral jsem se a dal na to primer, ten to celé krásně pokryl a chytil se, ale už na tom jsou asi 4 vrstvy té lesklé černé a je to furt matné našedlé, jsem nasranej a nejradši bych do toho kopl . Nevíte co s tím |
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze |
|
Návrat nahoru |
|
|