punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Zadná náprava

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Zadná náprava

Sparco900
Zaslal: po únor 23, 2009 6:59 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
ywo napsal:
Sparco900 napsal:
ywo: a kde si daval robit repas a kolko ta to stalo na sk???

ja som to daval robit u nas v Starej Lubovni jednemu chalanovi a stalo ma to asi 4000 alebo 5000sk aj s robotou...

noo super ked budem davat elektrony tak dojdem dakedy a nech uz mam stym pokoj, lebo v KE to nikto nieje ochotny robit Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
ywo
Zaslal: po únor 23, 2009 7:06 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Sparco900 napsal:

noo super ked budem davat elektrony tak dojdem dakedy a nech uz mam stym pokoj, lebo v KE to nikto nieje ochotny robit Rolling Eyes

ved ak budes chciet prist, tak sa ozvi a ja tam skusim dohodnut nejaky termin... myslim ze by to nemal byt velky problem...

jakub106GTI
Zaslal: st březen 11, 2009 3:30 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 23. 06. 2008 Příspěvky: 98 Bydliště: kolín
má někdo přímo zkušenost se servisem v té příbrami?
http://www.renovacenaprav.cz/

je spokojenost?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
EiFFeL
Zaslal: st březen 11, 2009 9:30 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
ja se chystam 30.3. do humpolce - uz jsem objednan... jaky sou zkusenosti z tama?? co sem nasel tady na foru tak celkem pozitivni... ale rad bych kdyby se vyjadril nekdo kdo ma na repasu od nich najezdino uz par tisic km...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
jakub106GTI
Zaslal: po březen 16, 2009 2:51 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 23. 06. 2008 Příspěvky: 98 Bydliště: kolín
přeposílám co jsem psal na peugeot klubu.....

Tak ale k samotné opravě-to GTI me stale v něčem překvapuje konkretne tim jak je na nem vse jinak nez ma "normalni" 106.....Ve 12hodin jsem přišel natěsen ze je vse opraveno a jak ma byt.Kdyz jsem zjistil ze se k tomu autu jeste nedostali byl jsem dost rozladěný a nastvany....Jeden pán me říká at jdu jeste na kafe.No domluvil jsem se ze počkám u nich v kanclu Tam seděl pan majitel dal jsem se s nim do řeči a je to super chlápek.Kdyz jsem mu rekl ze jsem předvoj z peugeot klubu tak se v dílně hned začalo pracovat na mém autě.Dokonce jsem se mohl i divat takze uz vim jak na to-sice jen teorie ale dobry..Kdyz bylo vse dole tak k mému úžasu dostávám informaci ze vse je v poradku a ze repase neni potřeba.dost me to překvapilo protože zvuky co to dělalo při jízdě byly dost strasny.No a tady je změna oproti normalni 106.Tužší torozni tyč dělá své a mel jsem výmlaceny takovy 2mm drážky které dělaly vsechny ty pazvuky atd-proste kov na kov.sada gumového obložení to napravila:-)a vse funguje jak ma.jeste jsem si nechal o 2 cm zadek snížit a jel jsem domu šťastný protoze misto 6tisic to bylo jen lehce pres tisic korun.Tento servis at na začátku to nevypada nic moc tak jsou to odborníci a muzu jen doporučit;-)

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: