punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Dalsi SAXIK z klubu je prec ...

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Dalsi SAXIK z klubu je prec ...

martanc
Zaslal: út březen 17, 2009 1:55 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
njn ta krize oni radši přestanou vyrábět než aby šli s cenama dolů aby alespoň něco prodali jako to je u ostatních druhů zboží Confused

Lukes.2002
Zaslal: út březen 17, 2009 2:11 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
MaTToS8806 napsal:
C3 su uz vypredane v SR a vyroba zacina v maji t.j. dodanie najskôr zaciatkom augusta, C4 Image akciova ponuka fakt super vybava akurat ten slaby motor 75koni .... ale tu by som bral a vypredane vsetko a dodanie tiez jul-august ,, proste odveci, zastavuju vyroby lebo kriza ale auta niesu - zaujimave

Vy jste jak tataři Rolling Eyes , Rozjetí linky na auta stojí moooooooc peněz a tak vyrobu nerozjedou dřív než budou mít lukrativní počty objednávek... Je to jednoduchá ekonomie ... a nikdo nevyrábí auta aby zkrachoval ale proto aby se mu to vyplatilo a neprodělával.

To martanc : C4 za 290 000 czk... máš pocit že to je normální cena když říkáš že nejdou s cenou dolů????

Na stránkách Citroenu ČR je !!48!! Citroenu C4 (předváděcí a skladové vozy) s cenou pod 300 000 czk

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
lakinooo
Zaslal: út březen 17, 2009 5:48 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Este otazocka, to ti naozaj dali za saxo 60 tis SK??? Ja som len tak zo srandy behol do AAA. Vykupnu ceny mi po dlho skumani urcili na 1000 EUR. Som sa pobavil, zmokol a isiel domov....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
troskalp
Zaslal: út březen 17, 2009 5:53 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
z AAA bych já osobně nebral tady u nas v ČR ani koloběžku Confused jinak je škoda že si ho prodal Confused taky mě ta oprava bude neco stát ale i kdybych měl prodělat nechám to opravit...sago s takovým interierem v ČR druhé neni nebo o tom silně pochybuju Wink a navic saxo forever Wink

martanc
Zaslal: út březen 17, 2009 6:12 pm Odpovědět s citátem
Lukes.2002 napsal:
Vy jste jak tataři Rolling Eyes , Rozjetí linky na auta stojí moooooooc peněz a tak vyrobu nerozjedou dřív než budou mít lukrativní počty objednávek... Je to jednoduchá ekonomie ... a nikdo nevyrábí auta aby zkrachoval ale proto aby se mu to vyplatilo a neprodělával.

To martanc : C4 za 290 000 czk... máš pocit že to je normální cena když říkáš že nejdou s cenou dolů????

Na stránkách Citroenu ČR je !!48!! Citroenu C4 (předváděcí a skladové vozy) s cenou pod 300 000 czk
no třeba citroen má teďka celkem akční nabýdky ale stejně by to mohlo jít tak o 50tis dolů Very Happy některý auta sou prostě třeba za 250tis drahý Very Happy Very Happy

Majo
Zaslal: út březen 17, 2009 7:46 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
na slovensku uz z toho srotovneho vsetkym doslova jebe.. vsetci srotuju stare sunky a kupuju nove male auta v zakladnej vybave na mraky.. uz sa pomaly nikde nedaju zohnat.. poriadne auto si nekupi nikto.. co najlacnejsie, to je heslo, je mi z toho na grc..

Mato.. trochu si ma sklamal.. predpokladam ze v Ackach to trosku akoze "opravia" a chudak novy majitel... Confused mne v ackach chceli predat 1.1, znizenu, komplet hrdzavu ako sportove auto.. koko.i..sice som o autach moc nevedel ale idiot zas nejsom.. Rolling Eyes

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: út březen 17, 2009 8:00 pm Odpovědět s citátem
no myslím že Áčka jsou kapitola sama pro sebe a MaTTo musí být rád za tolik kolik dostal a celkem by mě zajímalo za kolik to budou chtít prodat. Už to sliším to je po důchodci co stím jezdil na nákupy Very Happy Very Happy Very Happy

Sparco900
Zaslal: út březen 17, 2009 8:56 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
martanc napsal:
no myslím že Áčka jsou kapitola sama pro sebe a MaTTo musí být rád za tolik kolik dostal a celkem by mě zajímalo za kolik to budou chtít prodat. Už to sliším to je po důchodci co stím jezdil na nákupy Very Happy Very Happy Very Happy

tak minimalne 20si daju hore urcite
martanc
Zaslal: út březen 17, 2009 9:00 pm Odpovědět s citátem
Sparco900 napsal:
martanc napsal:

tak minimalne 20si daju hore urcite
jj mam takovej dojem že jim tam bude stát dlouho, přece jen co jsem koukal tak je to dneska jeden z nejdražších bazarů, všichni zlevňujou a áčka přidávaj rádio Very Happy Very Happy

Sparco900
Zaslal: út březen 17, 2009 9:03 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
hej radio Sencor ktore nechce ani prehrat CD Laughing to by som nechcel ani zadara take radio ale auto sa oplati kupit v polsku nas to lacnejsie vide ako na SK
martanc
Zaslal: út březen 17, 2009 9:04 pm Odpovědět s citátem
Sparco900 napsal:
hej radio Sencor ktore nechce ani prehrat CD Laughing to by som nechcel ani zadara take radio ale auto sa oplati kupit v polsku nas to lacnejsie vide ako na SK
no to pro nás je to v polsku možná ještě výhodnější jen to tam mam přes celou ČR Sad

troskalp
Zaslal: út březen 17, 2009 9:41 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
Majo napsal:
na slovensku uz z toho srotovneho vsetkym doslova jebe.. vsetci srotuju stare sunky a kupuju nove male auta v zakladnej vybave na mraky.. uz sa pomaly nikde nedaju zohnat.. poriadne auto si nekupi nikto.. co najlacnejsie, to je heslo, je mi z toho na grc..

Mato.. trochu si ma sklamal.. predpokladam ze v Ackach to trosku akoze "opravia" a chudak novy majitel... Confused mne v ackach chceli predat 1.1, znizenu, komplet hrdzavu ako sportove auto.. koko.i..sice som o autach moc nevedel ale idiot zas nejsom.. Rolling Eyes

nechci to tu nějak zasirat/když tak smázněte)
souhlasim s Majom...v áčkám ohlodaji třeba fábku na nejnižší výbavu jaká je a daji ta stejnou cenu jako jinde v bazarech kde je stejná fábka skoro v plné palbě Confused Rolling Eyes říkám z AAA ani koloběžku Rolling Eyes

martanc
Zaslal: út březen 17, 2009 9:53 pm Odpovědět s citátem
troskalp napsal:
říkám z AAA ani koloběžku Rolling Eyes
jj mluvíš my z duše. A o tom že sou lidi co tahaj nabouraný vraky z D a pak to o domácké opravě odvezou na výkup do AAA ani nemluvim. Fakt sou tam na výkupu i prodeji asi odborníci Shocked

Lukes.2002
Zaslal: út březen 17, 2009 11:40 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
martanc napsal:
Lukes.2002 napsal:

no třeba citroen má teďka celkem akční nabýdky ale stejně by to mohlo jít tak o 50tis dolů Very Happy některý auta sou prostě třeba za 250tis drahý Very Happy Very Happy

Pokud je podle tebe nová C4 za 290tisíc drahá tak bud nemáš soudnost nebo jsi ted přiletěl z jiné planety Rolling Eyes

Mato mě nezklamal že to dal do áček...mít auto v takovém stavu nacpu to do áček a co s tím budou dělat dál je jejich věc. Ale co me dost zarazilo je to že si chtěl koupit Citroen C4 a skončil u Kii Rio která (nezlob se na mě) je ve všech kategoriich - kvalita zpracování, kvalita materiálu, použitá technika a technologie, spolehlivost - o několik tříd horší auto. Je to jako bych si šel koupit BMW 5 řady a pak si jako alternativu zvolil Škodu Octavii (sorry Adlere Smile )

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
skokan
Zaslal: st březen 18, 2009 8:29 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
...mne sa Octavia paci ...ved uz vylepsili dokonalost Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: