punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Dalsi SAXIK z klubu je prec ...

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Dalsi SAXIK z klubu je prec ...

martanc
Zaslal: st březen 18, 2009 10:22 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
neřikam že zrovna C4 je drahá ale sou auta u kterých jejich cena stále neodpovídá. Například Dacia Logan, něaký Renauty a i Fabia 1.2 by mohla jít s cenou dolu když porovnáte co za její cenu dostanete u konkurence Confused

MaTToS8806
Zaslal: st březen 18, 2009 11:45 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
Majo napsal:
Mato.. trochu si ma sklamal.. predpokladam ze v Ackach to trosku akoze "opravia" a chudak novy majitel... Confused mne v ackach chceli predat 1.1, znizenu, komplet hrdzavu ako sportove auto.. koko.i..sice som o autach moc nevedel ale idiot zas nejsom.. Rolling Eyes

Tak nez dat do kopy to SAXO som ho radsej strelil za 60 000 a na oprave usetril dalsich 20 000,- najmenej... 60 000 mi dali za srotovne tak jasna volba bola nove auto, ako jasne C4 by bola urcite lepsia ale z dodania na konci augusta moze byt dodanie na konci oktobra a kdo bude cakat XY mesiacov na auto ??Este som tusim ani nespominal tu 6rocnu origos baterku v saxe co skapinala... a hlavne nefunkcny otackomer-kto to ma riesit stale take problemy ked sa naskytne takato ponuka od statu dokonca ... Hlavne by som teda dovtedy musel este aj do saxa dat dost penazi za opravu tak by to nemalo zmysel premna, a chcel som auto s klimou pred letom mat a nie objednat si ho a dostat ho dva mesiace pred zimou - to premna nemalo uzitnu hodnotu taketo riesenie .
Ako nema zmysel riesit ze preco som si nekup take a take auto, kazdopadne cakat na citroen 7-8 mesiacov je chujovina - to je pre takych co maju doma dalsie 2 auta a su v klude maju cim jazdit atd.,

A s tym nakupom z AAA mate ako vidim pravdu ze co tam predavaju, ved aj stav mojho saxa v akom ho vykupili - mimochodom ponukali max. 1600,-€ tak som sa zbalil ze v darexe mi daju 2000 naruku, tak chlapik v AAA hned ze dobre 2000 vam dam aj ja - a dohodnuty sme boli ... ja som sa zbavil nutnosti opravovat saxo a nemusim ani nic preplacat na uvere nakolko saxo mi doplatilo chybajucu ciastku do toho RIA ktore som mimo ineho vcera vecer dostal v predajni ...
Mimo ineho ten vykup v AAA - absolutne nekontrolovali tech.stav auta, len sa nanom previezli a hotova vec, skontrolovali VIN a papiere a dali prachy ... to ze napravnica na zadnej naprave bola trochu posunuta a ohnuta odkedy som natom rozsekol plechac na polovicu o obrubnik im tiez nedoslo ---- ale tak bola to "len" odchylka na geometrii na jazde to nebolo citit ... asi - alebo uz som si zvykol

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: