SAXOKLUBÁKZaložen: 12. 11. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Stara Lubovna
sevas...neviete niekto kam napojit presne kable z alarmu(radix4T), ktore sa maju napojit na central..jedna sa o modry a zelny kabel.k riadiacke od centralu je dost problematickea co som pozeral na motorceky od cenratlu, tak du dlene na dva samostatne zvazky klablov.Jeden obsahuje zeleny a ruzova a dalsi zlty, sivy a modry...dik za radu, ak by niekto vedel
_________________ 1,6i VTR 65kW 1996 max zatial 200km/h
16v to nie je, ale daleko od neho nemaaa
sevas...neviete niekto kam napojit presne kable z alarmu(radix4T), ktore sa maju napojit na central..jedna sa o modry a zelny kabel.k riadiacke od centralu je dost problematickea co som pozeral na motorceky od cenratlu, tak du dlene na dva samostatne zvazky klablov.Jeden obsahuje zeleny a ruzova a dalsi zlty, sivy a modry...dik za radu, ak by niekto vedel
Ma SZ.
Inak ak pockas do pondelka ti to pozrem presne, ale ak sa budes postupovat podla toho navodu no problem....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru