punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - vola radiacej

Autor Zpráva

<  Servis  ~  vola radiacej

Sandman
Zaslal: so březen 21, 2009 4:20 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
cafte,mam otazku neviete ci sa da kupit klb alebo ako to nazvat co spaja radiacu z tiahlami,neviem to presne popisat,je to hned vedla silentbloku motora a je na to zacvaknute tusim prve tiahlo,je to ako keby taky gumoplast,a v tom mam strasnu volu,lebo moja radiaca ma taku volu ze obcas sa neviem trafit a neviem co som tam zaradil....

dufam ze som to nenapisal ako dement Embarassed

diik

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
vtsko
Zaslal: so březen 21, 2009 5:09 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
co som sedel v saxe,tak to robilo kazdemu...da sa to kupit,ale len v citroene.A pochybujem,ze tomu neako moc pomozes.Tiez som sa cudoval,ale neni to nove auto a ani kvalita auta nestoji za rec.

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MaTToS8806
Zaslal: so březen 21, 2009 11:55 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
Ja som to mal rovnako z nepresnym radenim a ked sa mi 2x stalo ze som zaradil nejaku rychlost a vypadol nejaky kolik ci co je to tam a proste rychlost ostala zaradena a radiaca paka len tak volne lietala tam tak som podstupil razantne riesenie a pomohlo ....btw. rovnaka vec sa nam stala aj na firemnych berlingach oboch - citroen to vyriesit natrvalo nevedel pretoze tam dali ten klin alebo co je to, tak som namiesto toho klinu pouzil srob ten dotiahol s maticou a nejak posteloval a zalepil lepidlom - odvtedy bol dalsi rok pokoj a radicka ani nemala taku vôlu ako predtym couz citroen a radenie Rolling Eyes .Len sa im cudujem ze ked som prvy krat dosiel do servisu so zaradenou styrkou cez cele mesto a to semafory vsade no zabava tak dodali ten klin, druhykrat takto ostala dvojka tak zasa rovnako klin ... pokazde to dali dokopy tak ako to ma byt pôvodne, radicka mala vôlu jak svina a chceli tam menit cely ten diel s tiahlami a ked vybafli cenu cez 4000,- SK tak som pouzil srob a zalepil to cele lepidlom jak bolo a vôla zmizla a radenie bezproblemov
pod tou vôlou mam namysli hlavne to ze predtym som mal zaradenu napriklad trojku a s radickou som este mohol brutalne hybat do vsetkych stran a hlavne doprava a dolava to malo vôlu skoro centak , po zalepeni a pouziti srobu sa ta vôla celkovo zmensila minimalne o 80% nakolko radicka stala na mieste a nehybala sa konecne

Zaslal: ne březen 22, 2009 6:17 am Odpovědět s citátem
tak ja som to na inych saxaxh neskusal,ale ako to mam ja je to dost na hovno,pravidelne neviem supnut spiatocku a par krat sa mi stalo ze som tam narval 4rku miesto 2jky,ale aj najhorsie je preradeni z 1 do 2,musim to robit mimoriadne opatrne aby som to vobec trafil,co je na semaforovych odpaloch neziaduce Evil or Very Mad

ten hnoj na obrazku cislo 2 gumovo plastovy ma neskutocnu volu v tom ulozeni kde je sipka,ak je to mozne rad by som to kupil,pripadne som uvazoval navrtat dierku a roztiahnut ho samorezkou,a este jedno z cislo 4 tahiel(tusim to vrchnejsie) sa vysuva s takym plieskom,myslim ze to je priamo na radenie rychlosti,ale nejak prilis volne to je,sa mi to nevidi,cely ten system radenia stoji za staru backoru Sad

Naposledy upravil Sandman dne ne březen 22, 2009 9:12 am, celkově upraveno 1 krát

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Miki
Zaslal: ne březen 22, 2009 8:09 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
tú vôlu má prakticky každá PSA prevodovka. Jediné čo pomôže je zavariť takzvanu vidlicku po obvode. Vidlička je tá vec, ktorá vychádza s prevodovky a nasadzuje sa na ňu tiahlo

Zaslal: ne březen 22, 2009 9:16 am Odpovědět s citátem
miki,mato:napiste prosim kde to je na tom obrazku,diik Wink

vtsko
Zaslal: ne březen 22, 2009 1:31 pm Odpovědět s citátem
jazdi castejsie a zvyknes si Wink

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
MaTToS8806
Zaslal: ne březen 22, 2009 6:01 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
No ja osobne som to nerobil fyzicky nakolko sa do toho nevyznam ale 2x sa mi na saxe rozpadlo to na co ukazuje ta cervena sipka nakolko presne hentaku schemu mi ukazali v citroene a ze tam nejaky diel za 4000,- SK by trebalo vymenit lebo ma vôlu a stale sa to bude rozpadavat casom, tak sme to z mechanikom v inom servise dali na zdvihak, rozobral to, podotahoval co videl, miesto toho citronackeho uchytenia pouzit srob s maticou , dotiahol poskusal ako to ide este to poladil a zalial to cele ako bolo lepidlom, skoda ze saxo uz nemam ale viem ze odvtedy som nemal ziadne problemy s radenim rychlosti a radiaca paka sa skoro vobec uz nehybala samovolne do stran ako predtym ze som sa jej dotkol a ci bola zaradena rychlost alebo neutral tak mi ta radicka lietala do vsetkych stran .... tot k problemu viem ze tam bola nejaka guma vtom alebo co a aj ten mechanik hovoril ze je to uz opotrebovane a trebalo by vymenit ale tak ze naco ked sa to da zalepit cele ako je a odvtedy som najazdil 23 000km a ziadny problem a radenie krasne presne , dovtedy som na saxe najazdil len 13 000km a 2x sa to rozsypalo cele ze tiahlo uplne vypadlo z toho uchytenia von lebo len taky klin alebo co to tam drzalo ----

Zaslal: ne březen 22, 2009 6:14 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Sandman napsal:
miki,mato:napiste prosim kde to je na tom obrazku,diik Wink

tá vidlička je priamo na prevodovke, na obrázku ju nie je vidieť

Zaslal: pá červen 12, 2009 8:21 pm Odpovědět s citátem
Problem vyrieseny,vymenil som diel c.2,tiahlo c.5,nahodil short,a teraz to radi presne a kratko a takmer ziadna vola... Very Happy

vtsko
Zaslal: so červen 13, 2009 11:08 am Odpovědět s citátem
no uvidim v Pavove... Wink

Sandman
Zaslal: ne květen 16, 2010 6:32 pm Odpovědět s citátem
trosku to tu reinkarnujem.

Miki da sa ta vidlicka zavarit bez rozoberiania prevodovky?Pripadne co kde zavarit?Lebo ked som s tym hybal tak zavlacka(31) co spaja tie 2 kusy vypada pohode,akurat sa cela "vidlicka" hybe a robi to volu do stran na pake:

kurenadvore
Zaslal: út květen 18, 2010 7:14 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
to cislo 31 by aj mohlo byt ono. na prevodovke mas 3 taketo zazraky, na ktore sa nacvakavaju tiahla riadenia. a ja som mal tu zavlacku tiez vybuchanu, preto isla prec a dala sa tam druha. dost to pomohlo Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sandman
Zaslal: út květen 18, 2010 7:25 am Odpovědět s citátem
dik Dodo,skusim ju vymenit,ale mne to pripada ako keby sa to hybalo cele viac ako by sa malo,ostatne su pohode...

kurenadvore
Zaslal: út květen 18, 2010 8:34 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
ja som mal tiez iba jednu nacatu. ostatne drzali ako mali. a potom ta "zavlacka" isla tazsie dole, tak treba ju skor vybuchat. ale rozdiel s vymenenou je znacny. aspon co sa tyka behania paky Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: