Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Geometrie P 106 GTI |
MrChodnyCZ |
Zaslal: po březen 16, 2009 3:36 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
skus prohodit predni a zadni kola a uvidis, jestli to bude delat nebo ne. Mrkni se jestli nejsou nejak blbe sjete, to se pri posrane geometrii stava. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
jakub106GTI |
Zaslal: po březen 16, 2009 3:53 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zkusím a uvidím
ještě pls jak zjistim že jsou poloosy špatný není to taky možný že by to dělalo? |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: po březen 16, 2009 3:57 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Skus iny pneu servis. Ocisti si dosadacie plochy na kolese a na naboji. Poloosi to robot nebudu, ja som si to tiez myslel. Pripadne nahod letne a povoz sa.... odklon asi nenadstavis, musel si asi niekde buchnut. |
|
|
Návrat nahoru |
|
jakub106GTI |
Zaslal: po březen 16, 2009 4:09 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
lakinooo napsal: Skus iny pneu servis. Ocisti si dosadacie plochy na kolese a na naboji. Poloosi to robot nebudu, ja som si to tiez myslel. Pripadne nahod letne a povoz sa.... odklon asi nenadstavis, musel si asi niekde buchnut.
bohužel mám jen letní pneu.....
mám ještě jedno auto pro normální jízdu:)
Zkusím tedy jiný servis a to co jsi mě napsal..díky
Co si pamatuji tak mě to začalo dělat když jsem měnil ramena - myslel jsem že to bude v geometrii a ono ne... |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po březen 16, 2009 11:38 pm |
|
|
|
a co capi na ramenach?vymenene?Inak aj mne to robi,ale to bude pneu,lebo s letnymi to nerobilo...a ani disku niesu urcite dobre vyvazene.Inak na geo sa chystam aj ja a tipujem,ze s tym ramenom budem natom podobne,ked nie horsie.Ak ti nepomohla vymena ramena,tak bude dobre ist na stolicu a zrovnat to.Pozri ci mas vzdialenost kola od narazniku a od dveri,alebo od kraju lemu rovnaku na oboch stranach. |
_________________ Saxik 1.6 16V VTS
r.v. 2002, 125,5ps
vaha prazdneho auta 920kg
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út březen 17, 2009 8:50 am |
|
|
|
vtsko, ty mas tusim vsetky mozne aj nemozne zavady na aute.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: út březen 17, 2009 11:25 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jakub106GTI |
Zaslal: út březen 17, 2009 12:04 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
vtsko napsal: a co capi na ramenach?vymenene?Inak aj mne to robi,ale to bude pneu,lebo s letnymi to nerobilo...a ani disku niesu urcite dobre vyvazene.Inak na geo sa chystam aj ja a tipujem,ze s tym ramenom budem natom podobne,ked nie horsie.Ak ti nepomohla vymena ramena,tak bude dobre ist na stolicu a zrovnat to.Pozri ci mas vzdialenost kola od narazniku a od dveri,alebo od kraju lemu rovnaku na oboch stranach.
jj čepy taky nové:)no ještě me napadlo že jediný co jsem nedělal jsou ložiska |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: út březen 17, 2009 12:07 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út březen 17, 2009 12:12 pm |
|
|
|
vtsko napsal: lakinooo napsal: vtsko, ty mas tusim vsetky mozne aj nemozne zavady na aute....
lebo ty nie,ze Na mojom uz uz len treba streknut 3 dvere a je fit... |
|
|
Návrat nahoru |
|
jakub106GTI |
Zaslal: ne březen 22, 2009 10:12 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po březen 23, 2009 1:17 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: po březen 23, 2009 7:47 am |
|
|
|
jakub106GTI napsal: a normálně nevim co s tim teda udělali ale po výměně se ten volant přestal klepat.....co všechno se musí demontovat při výměně spojky???
No treba dat dolu obe kolesa, odpojit spodne capy, vytiahnut poloosy a zopar inych veci, ale tie by nemali mat vplyv na klepanie. Inak kludne moze byt, ze si mal volu v lozisku, a jak nasadzali naspat poloos lepsie pritiahli stredovu matku a prestalo to.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
jakub106GTI |
Zaslal: po březen 23, 2009 9:01 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
lakinooo napsal: jakub106GTI napsal: a normálně nevim co s tim teda udělali ale po výměně se ten volant přestal klepat.....co všechno se musí demontovat při výměně spojky???
No treba dat dolu obe kolesa, odpojit spodne capy, vytiahnut poloosy a zopar inych veci, ale tie by nemali mat vplyv na klepanie. Inak kludne moze byt, ze si mal volu v lozisku, a jak nasadzali naspat poloos lepsie pritiahli stredovu matku a prestalo to....
Něco o středové matce říkal a ještě že když to povoloval tak něco strhl a to tam dal nové.
No volné kolo fakt ne:)
Každopádně díky za odpověd. když jsem vyrazil ze servisu tak jsem testoval spojku a vubec jsem nekoukal na rychlost. Pak jen letmo kouknu že tam mám 110 a volant se ani nehne - byl jsem štastnej jako malej kluk:)prostě paráda |
|
|
Návrat nahoru |
|
|