punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - pomoc!! ... akú zostava na auto hifi system

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  pomoc!! ... akú zostava na auto hifi system

r3dbull
Zaslal: po březen 30, 2009 3:33 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 21. 10. 2008 Příspěvky: 12 Bydliště: Dunajska Streda (SR)
ahojte všetci,
poprosil by som o vyjadrenie názoru.(saxo 1.5D, trojdverák)

súčastný stav:
rádio - žiadne; niekto mi ho 13.3.(piatok 13) ukradol, asi nejaký feťak lebo nebolo veľmi cenné
predné repráky - sériove
zadné repráky - na zadnom kryte batožinového priestoru 2 ks, ale neviem čo to je. viem len toľko že sú to sériovky z VW tuaregu

čo by som chcel spraviť:
kúpiť rádio (samozrejme): Blaupunkt MP28.
predné repráky: vymeniť (ale neviem ešte za čo)
zadne repráky: tie na zadnom kryte vyhodiť a dať tam pôvodný kryt. kúpiť zase niečo nové a namontovať to na pôvodné miesto(tj. za umelo hmotné opierky či čo to vlastne je.)

potreboval by som pomôcť s výberom reproduktorov a s montážou zadných rep.(kade viesť kábel , ako ich tam vôbec namontovať). Ako vidíte podľa výberu radia nechcem na túto úpravu investovať zbytočne veľa peňazí. Mojou prvotnou myšlienkou bolo do predných dverí namontovať dvojpásové rep. a dozadu zase basové rep. neviem či to nie je hovadina....
plz poradte mi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
s.martin
Zaslal: po březen 30, 2009 4:04 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Vsetínsko
r3dbull napsal:
ahojte všetci,

súčastný stav:
rádio - žiadne; niekto mi ho 13.3.(piatok 13) ukradol, asi nejaký feťak lebo nebolo veľmi cenné
predné repráky - sériove
zadné repráky - na zadnom kryte batožinového priestoru 2 ks, ale neviem čo to je. viem len toľko že sú to sériovky z VW tuaregu

čo by som chcel spraviť:
zadne repráky: tie na zadnom kryte vyhodiť a dať tam pôvodný kryt. kúpiť zase niečo nové a namontovať to na pôvodné miesto(tj. za umelo hmotné opierky či čo to vlastne je.)

potreboval by som pomôcť s výberom reproduktorov a s montážou zadných rep.(kade viesť kábel , ako ich tam vôbec namontovať). Ako vidíte podľa výberu radia nechcem na túto úpravu investovať zbytočne veľa peňazí. Mojou prvotnou myšlienkou bolo do predných dverí namontovať dvojpásové rep. a dozadu zase basové rep. neviem či to nie je hovadina....
plz poradte mi

ahoj,no tak pokud uvažuješ na radiem Blaupunkt tak se zrovna koukni na Blaupunkt repraky,v obchodě ti určitě poradí..jinak pak zalezi na jak moc chceš reproduktovat hudbu ve svem voze..jinak já mám v saxo kábly vedené okolo dveří pod tím krytem podlahy a vystupovalo to v místech zadních sedaček,když je sklopíš tak tam koncí ten "potah podlahy".No a pak už bys neměl mít problém...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sandman
Zaslal: po březen 30, 2009 5:45 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
kup dopredu predne kompa,to radio a vytlm dvere,ak sa ti bude malo basov,tak pripadne subik do kufra,zadne repraky by som nedaval,nic nebude hrat lepsie ako 2.0 pripadne 2.1 Wink

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Sejny
Zaslal: po březen 30, 2009 9:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
ja mam ve vts ,radio _ALpine 9857,13" pioneer TS-G1302i ve dverich a v platu pioneer A6901 6x9 240W max. a nemuzu si stezovat,hraje to blaze.....

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
blesk65
Zaslal: po březen 30, 2009 9:27 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
http://www.ahifi.cz/autoradia/kenwood-kdc-w707y.html
ja sa v muzice nevyznam ale zrovna mi kamos polal tento odkaz
Arrow nevlatnim radio tak si cestou zpivam Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Luki
Zaslal: út březen 31, 2009 7:02 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 387 Bydliště: Semily
r3dbull napsal:
ahojte všetci,

súčastný stav:
predné repráky - sériove

čo by som chcel spraviť:

plz poradte mi

Taky se příkláním k tomu, že když rádio Blaupunkt, tak i repro. Já mám v autě GT sérii a spokojenost nadevše. Sice to ještě doplňuje tuba neznámého výrobce, ale až budou penízky tak i ta bude od ModréTečky Smile
Na to jak ty GT vypadaj se můžeš mrknout zde: http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=4703
Jo a kabely jsem vedl středem auta. To taky uvidíš na těch fotkách v odkaze...
A dal bych jak dopředu tak dozadu dvou nebo tří pásmové rep.
Myslím že to bude kvalita za rozumnou cenu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ge0
Zaslal: út březen 31, 2009 7:58 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 23. 09. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: Trutnov
Ty GT hrajou docela dobře na celkem levný repro a ten Kenwood za tu cenu by byl taky zlatej. To že je mírně zajetej neva, aspoň je odzkoušenej.
Ještě k těm kabelům, pokud tam nemáš nic vedený od původního majitele, tak by měla bejt přivedená příprava už od výrobce a to pod pravým tapeci v zadu. Měl by tam být konektor, na který připojíš ty repro.
V mým případě to frantíci spletly (a to nebyla jediná jejich chyba na mým autě) a přivedly tam levý rep+výstup na centrál, takže kdybych tam bejval reprák zapojit, tak se z něj jen zakouřilo až bych zamknul auto Confused
Nosmis
Zaslal: st duben 01, 2009 9:12 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 04. 04. 2005 Příspěvky: 41 Bydliště: Kutná Hora
Ge0 napsal:
V mým případě to frantíci spletly ...

Proč by měly být kabely jen pod pravým tapecem? Myslim že to nebyli frantíci kdo se splet. Kabely jsou natažený do každé strany zvlášť a jestli je druhá dvojice centrál tak je to pro 5dvéřové Saxo.

Jestli tam chceš vracet původní tapecy tak potom tam dáš jen 10cm repráčky a to neni žádná výhra aspoň co se jedná o zvuk. Jsou to prckové pro zadní pasažéry aby trochu něco slyšely ale když si budeš chtít pustit něco víc nahlas budou tě omezovat (nebo si je ztlumíš a pustíš hlasitěji přední)
Ge0
Zaslal: st duben 01, 2009 9:27 am Odpovědět s citátem
Repro určitě do plata. Jak říkáš, z 10cm nic hrát nebude, navíc má 3 dv., tak tam určo nemá ani přípravu pro zadní boční repro, jako já.

- na levý straně nic vedenýho nemám, jen 4 dráty po pravý straně, tak mi to přijde blbý vyvýst jen jeden rep + central
Nosmis
Zaslal: st duben 01, 2009 9:32 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 04. 04. 2005 Příspěvky: 41 Bydliště: Kutná Hora
Mám taky 3dvéř a přípravu mám taženou na každé straně 4 dráty. Podle mě tahají do 3 a 5dvéřka stejné dráty tak proto je nesmyslně v 3dvéřku v zadu i centrál.
Ge0
Zaslal: st duben 01, 2009 9:44 am Odpovědět s citátem
Tos mě trochu překvapil, ale dík za info, protože nalevo nic nemám.
Lukes.2002
Zaslal: st duben 01, 2009 10:49 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Luki napsal:

Taky se příkláním k tomu, že když rádio Blaupunkt, tak i repro. Já mám v autě GT sérii a spokojenost nadevše. Sice to ještě doplňuje tuba neznámého výrobce, ale až budou penízky tak i ta bude od ModréTečky Smile
Na to jak ty GT vypadaj se můžeš mrknout zde: http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=4703
Jo a kabely jsem vedl středem auta. To taky uvidíš na těch fotkách v odkaze...
A dal bych jak dopředu tak dozadu dvou nebo tří pásmové rep.
Myslím že to bude kvalita za rozumnou cenu.

Ty repro o kterých tu mlví mám za pár stovek na prodej.

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: