Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Plasty+osvětlení přístrojovky |
s.martin |
Zaslal: so březen 21, 2009 7:48 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Potřeboval bych poradit..někde jsem zde našel fotky kde je nafocená výměna žárovek na přístrojovku,prostě otáčkoměr,ukazatel rychlosti atd.pokud můžete hoďte tady odkaz na tu stranku nemužu to najít...a ještě ty plasty..kterým silikonem to přileit |
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: so březen 21, 2009 8:00 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
s.martin |
Zaslal: so březen 21, 2009 8:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
a náhodou ty fotky kde se mění žárovky na saxu 98 ??mam tam ještě totiž žárovky,ne ledky... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: so březen 21, 2009 8:13 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
pokud vim videl jsem tu jen fotky s dio.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne březen 22, 2009 12:15 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
s žárovkama je to stejný jen tam na koci dáš místo ledek jiný žárovky o to je to jednoduší montáž a demontáž je stejná |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Luki |
Zaslal: po březen 23, 2009 12:47 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jestli nevíš jaké řárovky tak to jsou tyto...tuším že mají označení w5, nebo tak nějak...
Jinak já to mám takto:
Je to focený na mobil, tak to vypadá jako že to neosvětluje úplně celý, ale ve skutečnosti to svítí nádherně. Použil jsem bílé diody. Když jsem tam zkoušel modrý, tak to přez ten zelený podklad pořádně neprosvítilo.
A co jsi mislel tím silikonem? |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po březen 23, 2009 5:42 pm |
|
|
|
žárovky W5 jsou v parkovačákch a v osvětlení SPZ. V přístrojovce jsou T5 někdy označované jako patice W2x4,6d. |
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: po březen 23, 2009 11:41 pm |
|
|
Anonymní
|
tie zarovky sa riesili aj tu |
|
|
Návrat nahoru |
|
s.martin |
Zaslal: ne březen 29, 2009 8:52 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Luki napsal: Jestli nevíš jaké řárovky tak to jsou tyto...tuším že mají označení w5, nebo tak nějak...
Jinak já to mám takto:
Je to focený na mobil, tak to vypadá jako že to neosvětluje úplně celý, ale ve skutečnosti to svítí nádherně. Použil jsem bílé diody. Když jsem tam zkoušel modrý, tak to přez ten zelený podklad pořádně neprosvítilo.
A co jsi mislel tím silikonem?
A kolik je tam asi těch žárovek??? a daval jsi všechny bílé?? No a s tím silikonem..klasika,VTS s odstávajícími lištami na deřích a nad koly,tak přemýšlím,že to tam dám natvrdo..ale ještě koukám,že tam máš nafocené 4 typy těch žárovek..jsi schopen mi říct které z těch nafocených jsi tam dal |
|
|
Návrat nahoru |
|
Luki |
Zaslal: po březen 30, 2009 3:22 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
s.martin napsal: Luki napsal: Jestli nevíš jaké řárovky tak to jsou tyto...tuším že mají označení w5, nebo tak nějak...
Jinak já to mám takto:
A kolik je tam asi těch žárovek??? a daval jsi všechny bílé?? No a s tím silikonem..klasika,VTS s odstávajícími lištami na deřích a nad koly,tak přemýšlím,že to tam dám natvrdo..ale ještě koukám,že tam máš nafocené 4 typy těch žárovek..jsi schopen mi říct které z těch nafocených jsi tam dal
Jsou tam myslím jen 4... Dával jsem tam ty bílé a do blinkrů a pod. modré. Dával jsem tam právě tyhle typy co jsem nafotil... |
|
|
Návrat nahoru |
|
s.martin |
Zaslal: po březen 30, 2009 4:07 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Luki napsal: s.martin napsal: Luki napsal: Jestli nevíš jaké řárovky tak to jsou tyto...tuším že mají označení w5, nebo tak nějak...
Jinak já to mám takto:
A kolik je tam asi těch žárovek??? a daval jsi všechny bílé?? No a s tím silikonem..klasika,VTS s odstávajícími lištami na deřích a nad koly,tak přemýšlím,že to tam dám natvrdo..ale ještě koukám,že tam máš nafocené 4 typy těch žárovek..jsi schopen mi říct které z těch nafocených jsi tam dal
Jsou tam myslím jen 4... Dával jsem tam ty bílé a do blinkrů a pod. modré. Dával jsem tam právě tyhle typy co jsem nafotil...
a přístup do přístrojovky v pohodě???nebo nějaký problém??předpokládám že jsi sundal volant.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po březen 30, 2009 5:43 pm |
|
|
|
se sundaným volantem je to sranda, údajně de vyndat přístrojovka i bez sundavání volantu ale nezkoušel sem to prej je to jak ježek v kleci |
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: po březen 30, 2009 6:07 pm |
|
|
Anonymní
|
s.martin napsal: a přístup do přístrojovky v pohodě???nebo nějaký problém??předpokládám že jsi sundal volant..
je to tu asi 3x popisane co ako to treba spravit , staci len hladat
ps:...potrebujes len torx-y |
|
|
Návrat nahoru |
|
Luki |
Zaslal: út březen 31, 2009 7:01 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út březen 31, 2009 8:34 am |
|
|
|
Luki napsal: martanc napsal: se sundaným volantem je to sranda, údajně de vyndat přístrojovka i bez sundavání volantu ale nezkoušel sem to prej je to jak ježek v kleci
Já volant nesundával jelikož nemám tak velký torxy... Jako jde to ale je to pr*ačka Musí se budíky prostě odšroubovat, odpojit káble a pak jen natáčet a prosoukávat skrz volant to věřím proto sem si radši šel koupit do OBI druhou vetší sadu torxů, ona se bude hodit i v budoucnu a za těch pár peněz to stálo |
|
Návrat nahoru |
|
|