punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - sklon anteny

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  sklon anteny

dav
Zaslal: st červen 21, 2006 11:32 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 03. 2005 Příspěvky: 91
Pod jakým sklonem máte ke střeše sklopenou anténu na radio? Já ji mám asi 5 cm od střechy na konci antény. Chtěl jsem ji trochu zvednout, aby se zlepšil signál, ale šrboubek byl tak utaženej a navíc má podivnou hvězdici, že se mi to nepodařilo. Co si myslíte, má sklon antény vliv na kvalitu signálu? PS: bude-li někdo udávat sklon, ať nepíše stupně ale vzdálenost konce antény od střechy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Venda
Zaslal: st červen 21, 2006 11:38 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 112 Bydliště: Nové Strašecí
Sklon vliv mít bude, u Berlinga sme měli taky blbej signál, zvedla se trochu anténa a byl pokoj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dave_m
Zaslal: st červen 21, 2006 12:43 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
no jo, ale zvednuta antena = vetsi odpor vzduchu Mr. Green

ja ju mam tak 15-20 cm nad strechou

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
AMV8
Zaslal: st červen 21, 2006 2:04 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 23. 05. 2006 Příspěvky: 224 Bydliště: Dolní Břežany
Ja ji mam tak mezi 10-15cm. Signal mam dobrej, jenom v tunelu to trochu zlobi Laughing

Myslim na signal to ma minimalni vliv. Spis je dulezitejsi jak mas radio. Jestli mas blbej signal, tak neni nic jednodussiho, nez pripojit antenni zesilovac.
dave_m
Zaslal: st červen 21, 2006 2:25 pm Odpovědět s citátem
no, na blbej signal je nejlepsi CD Mr. Green Mr. Green

sklon asi nema moc vliv. Spis bych to nedaval moc blizko strechy. Signal by mohl byt slabsi a jeste by na vas mohla antenka klepat Laughing smula pro ty, kteri nemaji stresni okynko, pac ji nemuzou otevrit. A takovy nezdvoraci nejsme, ze ... Razz

trafikant
Zaslal: st červen 21, 2006 4:59 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
V návodu (tovární manuál) se píše: Anténa má být sklopená ve stejném úhlu jako čelní sklo. Mám to vyzkoušené signál je tak nejsilnější. A názor odborníka - anténa u SAXA je údajně jedna z nejlepších. Very Happy

Zaslal: st červen 21, 2006 5:04 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 11. 2005 Příspěvky: 191 Bydliště: Rovina
antena? a kurna tak k tomu byl ten drat do strechy Smile, je fakt ze na antenu chytnu v garazi mnohem vic nez na normalni radio na balkone, takze o tom ze antena na saxu je hodne good neco bude Smile m. p.s. antenu sundej a budes mit mensi odpor vzduchu a mp3 to jisti Smile

Zaslal: st červen 21, 2006 5:06 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 10. 2005 Příspěvky: 127 Bydliště: Dubenec u Dvora Králové
ja ji mam skoro jak pise trafikant, ve stejnym uhlu jako je celni sklo ale jen skoro a problemy se signalem skoro nikde nemam... i kdyz cd je fakt nejlepsi Smile

Zaslal: st červen 21, 2006 5:17 pm Odpovědět s citátem
tak sem se ted dival a antenu mam trosku sikmeji, nez okno. 18 cm nad strechou (oknem). Problemy se signalem zatim nebyly, ale kdyby jo, tak nejjednodussi je ... preladit na jinou stanici Cool

Ritchma
Zaslal: st červen 21, 2006 5:28 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233

Ten rez už je dole nevim proč to zrezlo Laughing Jinak tu malou sem koupil protože už sem neměl trpělivost. Origo se zlomila a urezla, koupil sem jinou dlouhou jako origo a ta se zlomila taky netušim jak v myčce ne. Tak sem koupil tohle a světe div se příjem takhle nejlepší. Nechápu to ale vážně to tak je Very Happy
Laďa
Zaslal: st červen 21, 2006 6:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
Vy mate ale problemy Mr. Green
Marek
Zaslal: st červen 21, 2006 7:21 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 02. 2005 Příspěvky: 181 Bydliště: SK-Niedere Tatra
trafikant napsal:
V návodu (tovární manuál) se píše: Anténa má být sklopená ve stejném úhlu jako čelní sklo. Mám to vyzkoušené signál je tak nejsilnější. A názor odborníka - anténa u SAXA je údajně jedna z nejlepších. Very Happy

Pokial bude antena moc hore,tak stracas na vykone lebo ta brzdi Very Happy Very Happy Very Happy

Zaslal: st červen 21, 2006 7:54 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 112 Bydliště: Nové Strašecí
Na Saxu mam anténu 27,458 cm Wink od střechy. Se signálem problém nemam. Na černym Saxu s ní nešlo vůbec hnout natož odšroubovat Sad , ale hrálo to taky dobře.
dyk77
Zaslal: st červen 21, 2006 9:36 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Udávat jak vysoko máte konec antény nad střechou je kravina, když máme každej jinak dlouhou anténu. Když už takhle, tak to měřte tak kolik má anténa cm od střechy na třeba patnáctém centimetru své délky od závitu. Jinak anténa má mít sklon jako je sklon předního okna. Tuningová anténa je na ho..o, ale hezky vypadá, takže si musíte vybrat mezi funkcí a vzhledem Idea

Spotřeba CITROEN SAXO
Ritchma
Zaslal: st červen 21, 2006 9:44 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Na hovno ani neni, u mě má lepší efekt než origo a i ta jiná, ale mam dojem že obě byly KO. Já si na příjem nestěžuju po praze je příjem bezva i bez antény a když jedu mimo beru si MP3 player a na anténu kašlu a navíc ta dlouhá anétna mi připadala hrozná, takže sem spokojenej

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: