punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Vzduchový filtr

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Vzduchový filtr

martanc
Zaslal: po prosinec 08, 2008 6:31 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
DiNOkitovec napsal:
nejlevnější jsem viděl asi tady http://www.demon-racing.cz/shop.php?akce=cisloproduktu&id=2007110765

jinak já celkem vážně přemejšlim o tomhle http://www.tuningshop.cz/kit-primeho-sani-green-citroen-saxo-1-6l-8v-96-99.htm
protože semi nechce pak řezat a vrtat do příčky... co si tomhle greenu myslíte ?
no greenem nic nezkazíš ale chce to něak pořešit přístup vzduchu a odstínění od motoru

DiNOkitovec
Zaslal: čt březen 26, 2009 9:58 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
Takže bych to tady trošku oživil.. potřebuju poradit, protože jsem nikde nenašel jasnej popis starýho sání na VTR.možná trošku stupidní dotaz, ale když nevim, co mam dělat.. Co jsou tyhle věci?

zatim vim že:

1..netušim vůbec (podtalk na něco...)
2..netušim taky vůbec (podtalk na něco...)
3..odfuk, vyřešim buď filtrem nebo oil catch nádbkou
4.. asi čidlo teploty? pokud jo, snad stačí dát před filtr..souhlas?

Idea řešení pro mě zatim je zapojit filtr před vybrakovanej origo airbox, což se mi ani trochu nechce a nelíbí.. takže asi koupit nějakou trubku s připarvenýma aspoň 2ma dírama na to co nevim co je. Tu jsem ale zase vůbec nikde neviděl samostatně mimo set,takže jen tady: http://tuning.autodoplnky.cz/air-intake/montazni-prislusensvi/dynamic-uni-kompletni-sada-pro-montaz-otevrenych-f-s18025850

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Alesek
Zaslal: pá duben 17, 2009 12:25 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 11. 09. 2008 Příspěvky: 7 Bydliště: Náchod
DiNOkitovec napsal:
Takže bych to tady trošku oživil.. potřebuju poradit, protože jsem nikde nenašel jasnej popis starýho sání na VTR.možná trošku stupidní dotaz, ale když nevim, co mam dělat.. Co jsou tyhle věci?

zatim vim že:

1..netušim vůbec (podtalk na něco...)
2..netušim taky vůbec (podtalk na něco...)
3..odfuk, vyřešim buď filtrem nebo oil catch nádbkou
4.. asi čidlo teploty? pokud jo, snad stačí dát před filtr..souhlas?

Idea řešení pro mě zatim je zapojit filtr před vybrakovanej origo airbox, což se mi ani trochu nechce a nelíbí.. takže asi koupit nějakou trubku s připarvenýma aspoň 2ma dírama na to co nevim co je. Tu jsem ale zase vůbec nikde neviděl samostatně mimo set,takže jen tady: http://tuning.autodoplnky.cz/air-intake/montazni-prislusensvi/dynamic-uni-kompletni-sada-pro-montaz-otevrenych-f-s18025850

Mě osobně by teda taky zajímalo na co tohle zapojit a na co to je, jsem z toho takovej nemoudrej.

Zaslal: pá duben 17, 2009 3:45 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 387 Bydliště: Semily
Máte někdo Greena namontovaného? Uvažuju nad ním, ale zajímá mě co k tomu všecko dodávaj. Kamarád si kupoval do Suzuki nějakej levnej sráč a musel si k tomu ještě nechat udělat přírubu, tak jestli by mě to s Greenem taky nečekalo. Chci nějakej filtr kde prostě jen vybrakuju origo box a dám místo toho sport. Očekávám že od Greenu tam bude kompletní montážní sada, nebo se pletu?

Takže vlastně asi skoro stejná otázka jako od DinoKitovce Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
DiNOkitovec
Zaslal: pá duben 17, 2009 5:54 pm Odpovědět s citátem
pokud koupíš sadu od greenu, asi by neměl bejt problém.. ono na 90% sax to neni udělaný tak blbě jako zrovna u mýho modelu.. ale až to vyřešim, určitě napíšu jak jsem to nakonec udělal Wink

Zatim mi to každej rozmlouvá Laughing , ale neplánuju se vzdát bez boje Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
blesk65
Zaslal: pá duben 17, 2009 8:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
luki pouzij vlozku sportovni a o sportovnim sani nech zajit chut moc penez za nic Twisted Evil zvedne se ti spotreba hlucnost kdyz si to na krizovatce bude cucat tepli vzduch tak ubytek vykonu az 30% (nemyslim u naporoveho)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ritchma
Zaslal: so duben 18, 2009 6:12 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Asi budu stejnej bručoun jako Miki, ale co si od toho děcka slibujete?
Narvete tam nějakou univerzální srágorku a pokud to dobře neodstíníte, dočkáte se akorát toho, že se bude auto hřát a na jednoho nebo dva poníky navíc můžete zapomenout. Když už, tak tam dejte tu simotu/raceland. Je dobře odstíněná, zvuk výbornej a zkušenosti a grafy z brzd zahraničních kolegů hovoří jasně. A ta příčka stačí proříznout trochu, toho bych se opravdu nebál....
public-enemy
Zaslal: so duben 18, 2009 6:37 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 47 Bydliště: Praha 11
já tam greena dával asi před tejdnem a to co tady pánové říkali je naprostá pravda takže mě čeká nákej nádech na kapotu a pořešit odstínění od motoru jinak ten kit je komplet se všim co je k instalaci třeba
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiNOkitovec
Zaslal: so duben 18, 2009 9:10 pm Odpovědět s citátem
Ritchma: jj proto jsem si otevřený sání rozmyslel, ale nechtěl jsem prostě simotu, tak mam bmc cda kit.. nekupoval jsem to teda uplně nový, nejsem zas takovej blázen Very Happy
Co jsem četl na saxperience je to hodnocený spíš líp než simota, tak to snad uplnej propadák nebude Wink Nějak nečekám že to extra pomůže, prostě jsem spíš zvědavej jak se to projeví , nebo jestli vůbec..

Ritchma
Zaslal: ne duben 19, 2009 11:01 am Odpovědět s citátem
Jo tohle je taky dobrá varianta. Takhle v tom karbonu (nebo lamino, nevim jakou máš verzi) už je to odstíněný a pokud si k tomu nějak rozumně přived vzduch, tak si myslim, že si tim rozhodně nic nezkazil Wink
hikiny
Zaslal: ne duben 19, 2009 12:21 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha 10
jj, tenhle je výbornej!!!!! taky něco takovýho plánuju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ritchma
Zaslal: ne duben 19, 2009 1:40 pm Odpovědět s citátem
Z UK kolem 4500czk. To už se skoro vyplatí koupit simotu/racelnd a K&Nko. Ale to už je na vás Wink
EiFFeL
Zaslal: ne duben 19, 2009 2:26 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves

k tomu VTR

vice obrazku na http://www.saxperience.com/forum/showthread.php?t=174998

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
DiNOkitovec
Zaslal: ne duben 19, 2009 4:48 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL - díky za obrázek, ale bohužel je to mk2 ketrý to má celý jinak.. tohle bude ještě boj než to tam nacpu Mr. Green

EiFFeL
Zaslal: ne duben 19, 2009 5:15 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
taky mi to potom doslo ze je to kapanek jiny... ale tak treba se to nekomu s mk2 bude hodit...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: