Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Prepaleny vyfuk |
Holubar |
Zaslal: út květen 05, 2009 8:19 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravim. Vcera zacalo moje Saxo vydavat taky zvuk, ako keby som za sebou tahal plechovku, hned po nastartovani. Teraz som pozrel a pred tlmicom je odtrhnuty vyfuk a je to tam v okoli cele cierne. Ma tu s tym niekto skusenosti?
Treba kupit novy tlmic, alebo sa to da nejak podvarit? Dnes to ide do servisu, no radsej napisem aj sem, nech ma neoklamu : ) |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 05, 2009 8:27 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no to záleží kde přewsně to je. U saxa to obvykle praská před středním tlumičem a tam jse to dá celkem dobře opravit. Síš de o to v jakém stavu je celej vejfuk jestli to má cenu vařit a nebi jestli už se neoplatí výměna |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Holubar |
Zaslal: út květen 05, 2009 8:33 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
spravil som taku dost blbu fotku, ale snad z toho bude jasne. Ten zvuk pochadza z toho ako ta uzka trubka beha v tej sirokej, resp bucha o nu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
blesk65 |
Zaslal: út květen 05, 2009 1:41 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
tak jestli sem te dobře pochopil tak to upadlo přímo u tlumiče a to je blbé ten tlumič má tenký plašt a na foto dost poznamenaný rzý dej nový těch pár euro tě nezrujnuje a budeš mít jistotu že se ti to nevysere když to nejmín čekaš |
_________________ [img]http://photo.uloziste.com/?fotka=7fa229cb80ecc106.jpg&d=r933eb6d0887973f&size=3[/img] |
|
Návrat nahoru |
|
Holubar |
Zaslal: út květen 05, 2009 2:39 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Asi na tom nieco bude. Neviem, ci by toto islo zvarit. Cele to uz ma 13 rokov a odspodu to dost zerie hrdza. Tak popozeram po novom.
Len ma zaujima, ci staci kupit novy tlmic, ja som na to pozeral a mne to pripada jak keby ten tlmic bol na stredovu trubku privareny, nevidim tam ziadny zavit ani nic
davam aj fotku zo stojana v pneuservise
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 05, 2009 2:39 pm |
|
|
|
tohle už je na výměnu to už nikdy nesvaříš aby to alespoň chvilku vydrželo |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: út květen 05, 2009 3:27 pm |
|
|
|
mi to skoro prijde jak kdyby nekomu ta trumpetka co tam byva uz odrezla a tak dal tlustejsi trubku a svaril to natvrdo...
jinak teda pokud to tak neni od vyroby spojeny - coz se mi zda a nezda tak trumpetu i bambuli koupis za par kc...
a to zda nezda - na aukru je na prodej stred na 1.1 a ten prave zadny zakonceni do spony nema... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Holubar |
Zaslal: út květen 05, 2009 3:33 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Teraz pozeral na tie fotky jeden servisak, co mi zhana veci na to. on pisal toto:
citace: potrebujete výfuk, objímku a lém čo sa privarí na rúru spolu to je 59 výfuk, objímka 8, lém 9eur |
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: út květen 05, 2009 5:02 pm |
|
|
Anonymní
|
EiFFeL napsal: mi to skoro prijde jak kdyby nekomu ta trumpetka co tam byva uz odrezla a tak dal tlustejsi trubku a svaril to natvrdo...
jinak teda pokud to tak neni od vyroby spojeny - coz se mi zda a nezda tak trumpetu i bambuli koupis za par kc...
a to zda nezda - na aukru je na prodej stred na 1.1 a ten prave zadny zakonceni do spony nema...
tak by to podla malo byt ja som mosel z hodou okolnosti ten eden konec..zo stredu menit tj kupil som tu trumpetku stara sa odrezala navarila nova a bolo ..hentak natrvdo mno nevim |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 05, 2009 5:52 pm |
|
|
|
Barth3Z napsal:
tak by to podla malo byt ja som mosel z hodou okolnosti ten eden konec..zo stredu menit tj kupil som tu trumpetku stara sa odrezala navarila nova a bolo ..hentak natrvdo mno nevim já sem to měl na 1.1 natvrdo a žádnej problém to nedělalo |
|
Návrat nahoru |
|
|