punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Audio

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Audio

public-enemy
Zaslal: st listopad 12, 2008 3:01 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 47 Bydliště: Praha 11
jj jsou to 15ky a jak sem už řekl nešlo mi ani tak o krásu než o prostej účel hromady decibelů proto ozvučnice vypadá jak vypadá pro dva tak velký repráky se toho moc vymyslet nedá v tak malim kufru abych zachoval správnej objem ozvučnice a k ukřivděnýmu dítěti asi sem to nenapsal nejlíp jen mě zarazilo jak si to rychle odsoudil když si to neslyšel hrát mám kvalitní rádio a zesik dobrý komponenty ve dveřích a box je jakej je o tom žádná ale zase sem nikdy netvrdil že je krásnej není já to vim ale má odpovídajíci parametry pro ty wofry a to je pro mě přednější takže asi tak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jasanos
Zaslal: st květen 06, 2009 8:19 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 10. 02. 2009 Příspěvky: 294 Bydliště: Ledeč nad Sázavou
public-enemy napsal:
jj jsou to 15ky a jak sem už řekl nešlo mi ani tak o krásu než o prostej účel hromady decibelů proto ozvučnice vypadá jak vypadá pro dva tak velký repráky se toho moc vymyslet nedá v tak malim kufru abych zachoval správnej objem ozvučnice a k ukřivděnýmu dítěti asi sem to nenapsal nejlíp jen mě zarazilo jak si to rychle odsoudil když si to neslyšel hrát mám kvalitní rádio a zesik dobrý komponenty ve dveřích a box je jakej je o tom žádná ale zase sem nikdy netvrdil že je krásnej není já to vim ale má odpovídajíci parametry pro ty wofry a to je pro mě přednější takže asi tak

Zdravim,ty jo videl sem co mas za mastodonty v kufru...pekny hele...ja mam problem,ze mi drnci tapec jak svin....cim to mas vytlumeny?Je zloba,ti to musi hrat jak debil,ja nak z muzikou zacinam,udal sem si z laminatu plato,do toho ovaly a v kufru kostku INFINITY REF 1230W..do dveri mam nakoupeny od Radical audio stredobas ve 13kac a do A sloupku si udal domecky z laminatu pro vejsky od Axtonu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
public-enemy
Zaslal: čt květen 07, 2009 7:58 pm Odpovědět s citátem
no já už sem to celí zase překopal takže ted mám ve předu komponentní Mac Audia vzadu 4pásy taky od M.A. to mám na zesik M.A. 4x100w rms a o basy se mi stará Crunch v baspand ozvučnici tu krmí Crunch 1x800w rms ty 15ky sice hrály destruktivně ale je prava že dyzajn žádnej praktyčnost taky nula a hlavně to bylo prasecky těžký no podle toho co píšeš máš taky slušnou sestavu by mě zajímalo jak to vypadá v tom laminátu musí to bejt pecka.... jinak rachtající spzetku sem vyřešil tim že sem na ní zespoda nalepil gumový pláty jinak mi nic nerachtalo
jasanos
Zaslal: so květen 09, 2009 9:28 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 10. 02. 2009 Příspěvky: 294 Bydliště: Ledeč nad Sázavou
public-enemy napsal:
no já už sem to celí zase překopal takže ted mám ve předu komponentní Mac Audia vzadu 4pásy taky od M.A. to mám na zesik M.A. 4x100w rms a o basy se mi stará Crunch v baspand ozvučnici tu krmí Crunch 1x800w rms ty 15ky sice hrály destruktivně ale je prava že dyzajn žádnej praktyčnost taky nula a hlavně to bylo prasecky těžký no podle toho co píšeš máš taky slušnou sestavu by mě zajímalo jak to vypadá v tom laminátu musí to bejt pecka.... jinak rachtající spzetku sem vyřešil tim že sem na ní zespoda nalepil gumový pláty jinak mi nic nerachtalo

vypada to jakz takz,prvni prace takova moje...
http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=foto_show&ida=3581

http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=foto_show&ida=3582
public-enemy
Zaslal: so květen 09, 2009 9:54 am Odpovědět s citátem
tak to plato je hodně luxusní proč si neuděláš zástavbu do celího kufru když to z laminátem umíš??? já bych neulaminoval ani rovný plato
jasanos
Zaslal: so květen 09, 2009 12:04 pm Odpovědět s citátem
public-enemy napsal:
tak to plato je hodně luxusní proč si neuděláš zástavbu do celího kufru když to z laminátem umíš??? já bych neulaminoval ani rovný plato

no umim,moc ne,chtelo by to cvicit Smile ...potrebuju volnej kufr a basu nekdy vyhodit.Jezdim motokros,tak tam potrebuju nahazet naky veci a takovy....mam vyzkouseno,kdyz mam vyndanou basu,tak se do kufru vejdou dva maly sudy,pekne ke krajum,pac tam ej zapustenej zesik,uplne akorat to je na ot delany Very Happy z laminatu si udelam domky na vejsky po maturite,delam ji 18tyho v pondeli ted,tak snad to dam at muzu neco delat...co bych jeste chtel,tak misto zadniho tapecu,tam nacpat na obe strany zesiky,nak to tam z laminatu vytvarovat a proste naky zlo vytvorit, ale nerusim kam bych nacpal monoblok,pac ty sou velky Twisted Evil nejhorsi na tim plate bylo natahnot koberec, jak sem nevedel jak to udelat,tak sme to udal trochu vyssi ty domky na ovaly a pak se to spatne tvarovalo ty prechody z domku na na rovinu na to plato, ted uz sem chytrejsi tak bych to udal o neco niz,ale takhle ti to aspon vali vzadu vic do hlavy Smile
public-enemy
Zaslal: so květen 09, 2009 12:30 pm Odpovědět s citátem
jj jasný tak si to mohl nalakovat místo kober s těma zasikama je to těžký když tam chceš vozit věci ale já to pořešil třeba tak že sem si udělal jakoby dvojitý dno v kufru takže zesiky sou zároveň sní dalo by se to vylepšít třeba ještě plexisklem a podsvícením ale není čas
jasanos
Zaslal: so květen 09, 2009 12:36 pm Odpovědět s citátem
public-enemy napsal:
jj jasný tak si to mohl nalakovat místo kober s těma zasikama je to těžký když tam chceš vozit věci ale já to pořešil třeba tak že sem si udělal jakoby dvojitý dno v kufru takže zesiky sou zároveň sní dalo by se to vylepšít třeba ještě plexisklem a podsvícením ale není čas

jot o sme chtel nalakovat...ale nechtelo se mi to kitovat a brousit uz.....a jak v tom vozim i neco normlane kdyz tam am plato a basu,tak bych to moh taky odrit a takhle kdyz neco frknu na koberec tak ej to ok Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přejdi na: