punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - zadní náprava

Autor Zpráva

<  Servis  ~  zadní náprava

tunerek
Zaslal: st červen 28, 2006 6:14 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 06. 2006 Příspěvky: 28 Bydliště: brandýs n/L
Zdrvím všechny.Před 14dny sem si koupil saxo 1.6 vts.Snížený.Zadni napravu mám do "A" zhruba !---\ ale začíná se mi zdát že se mi i druhý kolo,takhle vychyluje.Ptal jsem se u domanskýho a tam mi řekli,že je to bud torzní tyč nebo ohnutá náprava Sad tak nevím co stím Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Adler
Zaslal: st červen 28, 2006 6:26 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
no stim nic nenadelas..hodit to do servisu a udelat repas.....taky me to ceka ale ja nez se ktomu dokopu tak mi driv upadne kolecko snad Smile

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Petr
Zaslal: st červen 28, 2006 6:28 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 190 Bydliště: Roudnice n/L
[quote="tunerek"]Zdrvím všechny.Před 14dny sem si koupil saxo 1.6 vts.Snížený.Zadni napravu mám do "A" zhruba !---\ ale začíná se mi zdát že se mi i druhý kolo,takhle vychyluje.Ptal jsem se u domanskýho a tam mi řekli,že je to bud torzní tyč nebo ohnutá náprava Sad tak nevím co stím Sad[/quote

No zrejme ohlej vodici cep.Ja to mam tez ohle prava strana je dovnitr.
Repase napravy komplet to jest cca. 6500kc
saxa na to trpeji casto Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marty
Zaslal: st červen 28, 2006 8:07 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 145 Bydliště: Praha
to že máš kola do A na tom neni nic divného, VTS má -1.5 stupně negativ na zadní nápravě, pokud máš jedno kolo do A víc jak druhé tak to do určité míry nevadí. radši bych to nechal změřit na laserový geometrii. přecijen se vyplatí to nechat změřit za litr než dávat 8 za repas nápravy. navíc to že máš kola jinak nakonec nemusí být způsobený volným uložením ramen, ale může být ohlý jen čep v rameni co vede do kola Každý šikovný mechanik ho dokáže vyndat a vyrovnat na lysu. nejdřív ti doporučuju to nechat změřit, pak sem dej výsledky a podle nich uvidíme co dál. a když už to bude na heveru tak si nech zkontrolovat vůli mezi ramenem a tou velko žlutou trubkou.

tunerek
Zaslal: pá červen 30, 2006 2:03 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 06. 2006 Příspěvky: 28 Bydliště: brandýs n/L
Tak zdravím.Do servisu jdu příští týden,ale koukal jsem tak kolo mi drhne už o kastli při tvrdším propružení.Je to tam už pěkně vyhlazený.
Brody
Zaslal: st leden 03, 2007 11:42 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2006 Příspěvky: 158
Tak se mi zda ze mam pravy zadni kolo vic do A nez to levy!Napravu mam davanou novou je to rok a pul.A zadna vule v lozisku ani v tom rameni neni jako u ty stary!Tak nevim! Confused
Nevite nahodou nekdo kde by se v jiznich cechach delali repase naprav?Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Adler
Zaslal: st leden 03, 2007 1:30 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
funkce hledat.... kolem jiznich cech strakonice pribram...dal je humpolec ... staci dat repase naprav citroen na seznamu a plivne to dost odkazu...

pokud chces presadit torzku jak pises v jinem tematu tak ti to udelaji tam kde delaj repase ... pocitej stim ze jakxe dotoho vrtne jednou tak bude nejspis potreba vymenit aspon ty loziska ... podle stavu samo ..

kuwa jak bude cas ... tak vse kolem azdni napravy dam nejak dohromady...do jednoho prizpevku

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Brody
Zaslal: st leden 03, 2007 1:35 pm Odpovědět s citátem
ok.Dik.Vim ze se tu ty napravy resily,tak sem se snazil najit kde to bylo.Tady sem nasel tohle a v tuningu sem nasel pro zmenu snizeni! Embarassed
DAVE_FM
Zaslal: pá leden 19, 2007 11:06 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2006 Příspěvky: 176 Bydliště: Vojkovice, okr. Frýdek.Místek
Repas není problém sehnat, ale podle čeho poznám, že je ta náprava na ten repas zralá....??? Mám diesla a oproti ostatním autům to mám dost nízko... tak se jen ptám, si pak něco neodseru.... předem dík za slušnou odpověď Wink
Hassan_B
Zaslal: so leden 20, 2007 2:28 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
Hele, ten repas se resi zbytecne moc, udela to kazdej zrucnejsi mechanik, je blbost to nekam posilat nebo kvuli tomu jezdit miliony kilometru, mne to delal mechanik 5km od bydliste, proste sem se ho zeptal jestli to umi a on ze jo,hotovo. Menil mi jak loziska, tak ty tycky a ok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
DAVE_FM
Zaslal: po leden 22, 2007 8:28 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2006 Příspěvky: 176 Bydliště: Vojkovice, okr. Frýdek.Místek
Hassan_B napsal:
Hele, ten repas se resi zbytecne moc, udela to kazdej zrucnejsi mechanik, je blbost to nekam posilat nebo kvuli tomu jezdit miliony kilometru, mne to delal mechanik 5km od bydliste, proste sem se ho zeptal jestli to umi a on ze jo,hotovo. Menil mi jak loziska, tak ty tycky a ok.

jestli se můžu zeptat, podle čeho poznám, jestli už je nutné do té nápravy šahat...
dave_m
Zaslal: po leden 22, 2007 8:37 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
mas jedno, nebo obe kola nahnuty (jako zavodni auta Smile ). Kdyztak napis Zlamosovi, at ti posle nejaky fotky ... Smile

Brody
Zaslal: po leden 22, 2007 9:06 pm Odpovědět s citátem
no tak acka tam mam taky! Embarassed
DAVE_FM
Zaslal: po leden 22, 2007 9:13 pm Odpovědět s citátem
tak jsem se díval a zatím má ale jen mírnou tendenci jen jedno kolo.. druhé je v poho.. tak to asi ještě chvilku nechám ...
dave_m
Zaslal: po leden 22, 2007 9:55 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
ja to meril malou vodni vahou, ktera vysla akorat na kraje disku a zadni kola mam obe stene. Nejsou presne svisle, ale to snad ani byt nemaji. Mam je tam pul centaku nahore "zapadnuty"

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: