punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - spatna loziska - piskaji

Autor Zpráva

<  Servis  ~  spatna loziska - piskaji

dave_m
Zaslal: út červen 27, 2006 8:58 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
Tak mam asi v haji loziska na predni naprave. Cca pri 20-50 km/h se nekdy ozyva piskani. Asi nekde z predku. Da se nejak zjistit, jestli je to loziskama? Da se to vymenit v domacich podminkach? Na kolik to tak muze prijit?

Naposledy upravil dave_m dne st červen 28, 2006 7:47 am, celkově upraveno 1 krát

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Miki
Zaslal: út červen 27, 2006 9:01 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
dave_m napsal:
Tak mam asi v haji loziska na predni naprave. Cca pri 20-50 km/h se nekdy ozyva piskani. Asi nekde z predku. Da se nejak zjistit, jestli je to loziskama? Da se to vymenit v domacich podminkach? Na kolik to tak muze prijit?

loziska doma nevymenis , lisuju sa tam - uz si nepamatam presne ale menil som pomerne nedavno , loziska cca 3tis skk , vymena cca 2tis skk , je to mrdacka na nekolik hodin

Zaslal: út červen 27, 2006 9:49 am Odpovědět s citátem
nepujde tam treba jenom plcnout vazelina? Kdyby byly spatny loziska, tak by to vybrovalo, ne?

BX19GTI
Zaslal: út červen 27, 2006 1:48 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Rolling Eyes Kdyby bylo v háji ložisko tak by ti to hlavně hučelo za jízdy a to pískání a šoupání se ozýva těsně pár kilometrů před rozpadnutím ložiska. Nepískají ti jenom brzdový destičky o kotouč ? To se stává Saxíkům docela často. Se mi nezdá, že by odešli obě ložiska najednou. Zvedni to na zvedák a zkus jakou má to ložisko vůli. Eště mě napadly poloosy, nemáš prasklou prachovku na poloose?

Zaslal: út červen 27, 2006 2:06 pm Odpovědět s citátem
No, na polose mi menily manzetu, ale asi to muze byt kdekoliv. Kdyz to zvednu a zacloumam s kolem, tak se nesmi hybat? Tak mi to asi dava vystrahu, ze se neco vysere, jo? Da se jeste neco najet na znicenym lozisku? Ale prave ze to dela jen v takove male rychlosti. Ze by teda ty kotouce? Uz taky budou chtit vymenit, tak ze by byly mirne zvlneny? Question

dyk77
Zaslal: ne červenec 02, 2006 12:02 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
No já jak teď coural na dovče, tak mi taky něco slabě pískalo na přednim levim kole při jízdě kolem 50Km/h, ještě jsem nezkoumal co to je, protože to zase zmizelo, ale řekl bych že to byla destička, protože mi nepřijde, aby bylo po 32.000Km v háji ložisko. Zkus se rozjet a slabě přibržďovat a uvidíš jestli ten zvuk zmizí , nebo naopak hodně zesílí, pak by to mohli být jen ty deky. Ložisko spíš hučí nebo dělá rázy jak ždímačka. Zvlněný kotouče bys poznal rázama v brzdovém pedálu. Zkusil bych to brždění, popř. očistil desky a pak by se vidělo.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: