Autor |
Zpráva |
|
Hurvajs |
Zaslal: čt květen 14, 2009 5:54 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Čau lidi...Prosím o radu...Normálně jsem zaparkoval u mě před barákem,ráno vstanu a měl jsem bouráno...Havarijku nemam a lísteček s číslem nebo nějakým kontaktem(což by asi slušnej člověk udělal) tam nebyl Mam VTS,takze se mi vytrhal lem,potom ještě šoupnul blatník dozadu,takže mi nejdou otevřít dveře...Teda jdou,ale jen na kousek...Už jsem to trošku vymáčknul,ale furt to je na prd...Kámoš dobrej automechanik mi řek,že by to zvládnul udělat do 1.000,- a když jsem byl v CITROËNu,tak mi řekli,že za opravu by chtěli 20.000,- takže se chci zeptat jestli nevíte za kolik by to mohlo bejt,když se ani lak neodloupnul, a hlavně kde???Jen vyklepnout,šoupnout dopředu trošku,lemy přidělat a laknout lem,blatník i kousek nárazníku... ZDE |
Naposledy upravil Hurvajs dne čt květen 14, 2009 6:28 pm, celkově upraveno 2 krát _________________ MILUJU AUTÍÍÍÍÍÍÍ...Mamka má taky Saxuši 1,1i a je s ní hrozně spokojená |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: čt květen 14, 2009 6:04 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Foto.... Podla popisu tazko.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: čt květen 14, 2009 6:33 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
hm,lem do laku 700-1000kč ,blatnik se ti asi nepodari vymacknout aby zmizeli dulky nebo tak,blatnik cely by byl za lak 2500,-kč a narazník by sel mozna jen rostrik,tak asi 1000kč..... lak max. 4000,-kč |
_________________ ex- 1.1i _44kw_ r.v.97,195000km
ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
Radši mrtvej než druhej |
|
Návrat nahoru |
|
Luki |
Zaslal: čt květen 14, 2009 7:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
To jsou fakt haj.li takovýhle lidi!
To neni první případ co to tu někdo píše, že mu někdo nabořil auto a ujel. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 14, 2009 7:40 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Luki napsal: To jsou fakt haj.li takovýhle lidi!
To neni první případ co to tu někdo píše, že mu někdo nabořil auto a ujel. já sem byl vloni v noci svědkem jednoho takového případu v Plzni. Něakej zjevně nalitej machírek se stodvacítkou tam tak dlouho kravil v ulici až to nabořil do jedný fábie. Samozřejmě hned ujel. Naštestí sem si stihnul zapamatovat SPZ tak sem jí napsal na papírek a dal te fabii za stěrač. Takze to snad nakonec dobře dopadlo. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Luki |
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:53 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: Luki napsal: To jsou fakt haj.li takovýhle lidi!
To neni první případ co to tu někdo píše, že mu někdo nabořil auto a ujel. já sem byl vloni v noci svědkem jednoho takového případu v Plzni. Něakej zjevně nalitej machírek se stodvacítkou tam tak dlouho kravil v ulici až to nabořil do jedný fábie. Samozřejmě hned ujel. Naštestí sem si stihnul zapamatovat SPZ tak sem jí napsal na papírek a dal te fabii za stěrač. Takze to snad nakonec dobře dopadlo.
Ještě že jsou alespoň takovýhle lidi jako je Martanc. Z něj si vezměte příklad To je charakter |
|
|
Návrat nahoru |
|
Hurvajs |
Zaslal: st květen 20, 2009 7:48 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Lidičky,tak jsem pěkně vytočenej...Lidi mi to asi dělaj za trest...Byl jsem v Plzni v Tescu na Rokycanský a vrátil jsem se po 25ti minutách do garáží a auto znova nabořený...Takže buď si ho necham a potom koupim rovnou VTS 1,6 16v a nebo opustim Citroen a koupí se něco německýho,jelikož známej vozí BMW,Audi a Forďáky ze SRN Moc mi do smíchu neni,ale tak co s tim nadělam Takže jestli opustim Citroen,tak se na mě prosimvás nezlobte...Já vim,že to neni chyba značky,ale prostě lidi mi znaj,že mam Saxo,tak se mi zdá,že jsou psychicky labilní idioti s odpuštěním trošku motivovaný tim,že mi ubližujou na mým největším miláčkovi,autíčku!!!Doufam,že odpustíte...Mám vás rád moje velká SAXrodinko... |
_________________ MILUJU AUTÍÍÍÍÍÍÍ...Mamka má taky Saxuši 1,1i a je s ní hrozně spokojená |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: st květen 20, 2009 7:50 pm |
|
|
|
tak tomuhle se rika pech....
a nenech se odradit... co rozbito tentokrat?? |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Hurvajs |
Zaslal: st květen 20, 2009 8:38 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Tentokrát prasknul celej zadní nárazník a zadní levej blatník je promáčknutej,takže jelikož nechci bouračku,tak prodam a koupim 1,6 16v...Doufam:-) |
_________________ MILUJU AUTÍÍÍÍÍÍÍ...Mamka má taky Saxuši 1,1i a je s ní hrozně spokojená |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 21, 2009 6:53 am |
|
|
|
Hurvajs napsal: Tentokrát prasknul celej zadní nárazník a zadní levej blatník je promáčknutej,takže jelikož nechci bouračku,tak prodam a koupim 1,6 16v...Doufam:-) Tohle je správnej přístup. Mě když týpek zrušil saxo tak mě to taky motivovalo ke koupi silnější verze i když sem chvíly přemejšlel i o Xsaře ale nakonec to bylo opět Saxo |
|
Návrat nahoru |
|
Hurvajs |
Zaslal: čt květen 21, 2009 7:12 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
martanc napsal: Hurvajs napsal: Tentokrát prasknul celej zadní nárazník a zadní levej blatník je promáčknutej,takže jelikož nechci bouračku,tak prodam a koupim 1,6 16v...Doufam:-) Tohle je správnej přístup. Mě když týpek zrušil saxo tak mě to taky motivovalo ke koupi silnější verze i když sem chvíly přemejšlel i o Xsaře ale nakonec to bylo opět Saxo
No hlavně,když jedu sám,tak to ještě jakš takš jede,ale jakmile někoho vezu,tak se mi to zdá hrozně líný a musim to hodně točit... |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 21, 2009 7:19 am |
|
|
|
Hurvajs napsal:
No hlavně,když jedu sám,tak to ještě jakš takš jede,ale jakmile někoho vezu,tak se mi to zdá hrozně líný a musim to hodně točit... no tak já jezdím v 99% případů sám tak my 1.4 stačí a hlavně my strašně vyhovuje její spotřeba protože sní jezdím 60Km deně a fakt skoro zadarmo |
|
Návrat nahoru |
|
Hurvajs |
Zaslal: čt květen 21, 2009 7:39 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
martanc napsal: Hurvajs napsal:
No hlavně,když jedu sám,tak to ještě jakš takš jede,ale jakmile někoho vezu,tak se mi to zdá hrozně líný a musim to hodně točit... no tak já jezdím v 99% případů sám tak my 1.4 stačí a hlavně my strašně vyhovuje její spotřeba protože sní jezdím 60Km deně a fakt skoro zadarmo
Což se u mě říct nedá,protože mam dirku ve vejfucku Ale v úterý jedu na garáž,tak to zavařim...Zbytečně to křičí a trošku žere...A já myslim,že když vezmu 1,6 16v,že to nebude takovej problém...To jí přece nebudu muset tolik šlapat...Nu nějak to ještě dořešim:-)Snad mi to vyjde všechno:-)Ještě budu jezdit s 1,4 zatim,ale určitě půjdu vejš...Stejnak muj cíl je Audi RS4 nebo Ferrari F430,což už je opravdu nereálný auto:-D |
|
Návrat nahoru |
|
|