Autor |
Zpráva |
< Servis ~ vybrace v autě |
Nick |
Zaslal: pá květen 22, 2009 6:03 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
kluci mám prblém ropadl se mi výfuk na konci, vše bylo v poho akorát auto hodně řvalo, no a pak se mi to zavařilo z pátky k autu vše ok,ale po přidáni plynu mi začne kotel auto vevnitř vybrovat, (rezonovat když jenmo sešlápnu plyn tak sjem v tom nedá sedět , nevíte kde je chyba?? dival jsem se po celém výfuku seklí není nikde jen nevím kde to je, měl to pučené bratr auto mám snížené a hestli řezal někde zatáčku a škrkl motorem někde muže to být tím?fakt nevím ale aj v te době kdy byl výfuk rozpojený tak to bylo v poho takže si myslím že výfukem to nebude |
|
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: pá květen 22, 2009 10:14 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Nick napsal: kluci mám prblém ropadl se mi výfuk na konci, vše bylo v poho akorát auto hodně řvalo, no a pak se mi to zavařilo z pátky k autu vše ok,ale po přidáni plynu mi začne kotel auto vevnitř vybrovat, (rezonovat když jenmo sešlápnu plyn tak sjem v tom nedá sedět , nevíte kde je chyba?? dival jsem se po celém výfuku seklí není nikde jen nevím kde to je, měl to pučené bratr auto mám snížené a hestli řezal někde zatáčku a škrkl motorem někde muže to být tím?fakt nevím ale aj v te době kdy byl výfuk rozpojený tak to bylo v poho takže si myslím že výfukem to nebude
Zkoušel si sním zahýbat?Je možné,že máš už natáhnuté gumky,které drží výfuk a někde se to může potom dotýkat. |
_________________ 1.4i Exclusive a VTS 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: pá květen 22, 2009 10:54 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
trasie Ti aj na volnobehu? alebo iba ked pridas plyn? a ako velmi? priklanam sa k nazoru vyssie, ci sa Ti vyfuk niekde nedotyka kasne alebo sa po pridani plynu nazacne triast a vibrovat autom.. |
|
fourtysix |
Zaslal: pá květen 22, 2009 10:59 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Skontroluj si silentbloky na motore. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: pá květen 22, 2009 11:12 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Majo napsal: trasie Ti aj na volnobehu? alebo iba ked pridas plyn? a ako velmi? priklanam sa k nazoru vyssie, ci sa Ti vyfuk niekde nedotyka kasne alebo sa po pridani plynu nazacne triast a vibrovat autom..
jen když přidám plyn tak auto začíná vybrovat |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá květen 22, 2009 11:34 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
takže jen když to začne hýbat s vejfukem takže bych hledal problém okolo něho[/quote] |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: pá květen 22, 2009 11:45 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
fourtysix napsal: Skontroluj si silentbloky na motore.
Když jsem měl já špatný silentblok, tak se mi auto třepalo na volnoběh, když jsem přidal plyn tak v pohodě, tak tam bych závadu asi nehledal. |
_________________ 1.4i Exclusive a VTS 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: pá květen 22, 2009 11:56 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Max napsal: fourtysix napsal: Skontroluj si silentbloky na motore.
Když jsem měl já špatný silentblok, tak se mi auto třepalo na volnoběh, když jsem přidal plyn tak v pohodě, tak tam bych závadu asi nehledal.
já to mám naopak no ale stačí když jen lehce tuknu na plyn ani ne na 1500 otáček a okamžitě se třepe vyfuk nevím myslím že v tom to nebude ale budu jen rád že to bude naražet třeba do spodu auta nbo někam ale nějak se mi to nezdá,že by to začalo dělat až v době kdy se zavařil možné je všechno někde to zvednu a uvidím. příjde mi jak kdyby to šlo od spodu ale od motoru |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: pá květen 22, 2009 12:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
neco podobneho nam delala felicie, bylo to tim,ze kdyz jsem pridal plyn tak vyfuk narazel o plech co vede kolem....
takze bych se pridal k nazoru ze je to vyfukem a nekde boucha o podlahu |
_________________ ex- 1.1i _44kw_ r.v.97,195000km
ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
Radši mrtvej než druhej |
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: pá květen 22, 2009 3:30 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sejny napsal: neco podobneho nam delala felicie, bylo to tim,ze kdyz jsem pridal plyn tak vyfuk narazel o plech co vede kolem....
takze bych se pridal k nazoru ze je to vyfukem a nekde boucha o podlahu
tak výfuk to na 100% není ale silentblok motoru byl o 4 mm vystrčeny ven, tak bych to tipoval na to, nevíte kolik to stojí? |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá květen 22, 2009 3:57 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: pá květen 22, 2009 4:21 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lakinooo napsal: 4 mm vystrceny von???
jo jo,když se dívám ze spodu mootru tak jak je to uložení to je jeden díl který je v kuse a chycen 2 šrubech v zadu a ve předu,no a vevnitř je silentblok nebo co to je no a já si myslím že musí jít zároveň v tom uložení ne prostě z jedné strany je 4mm vevnitř nebo 3mm a zdruhé strany trčí ven vtom bude asik chyba si myslím teda já ale nevím to jistě |
|
|
Návrat nahoru |
|
lap,top,saxo |
Zaslal: ne květen 24, 2009 10:37 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Nick napsal: lakinooo napsal: 4 mm vystrceny von???
jo jo,když se dívám ze spodu mootru tak jak je to uložení to je jeden díl který je v kuse a chycen 2 šrubech v zadu a ve předu,no a vevnitř je silentblok nebo co to je no a já si myslím že musí jít zároveň v tom uložení ne prostě z jedné strany je 4mm vevnitř nebo 3mm a zdruhé strany trčí ven vtom bude asik chyba si myslím teda já ale nevím to jistě
Měl jsem stejny problem a kamarad taky!!! je to silenblok pod řidici jednoutkou na motoru, ja měl povoleny ten šroub a kamarad ho měl na pul! auto vybrovalo že se vtom nedalo jezdit! tak se skus na to mrknout |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: ne květen 24, 2009 12:52 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Měl jsem stejny problem a kamarad taky!!! je to silenblok pod řidici jednoutkou na motoru, ja měl povoleny ten šroub a kamarad ho měl na pul! auto vybrovalo že se vtom nedalo jezdit! tak se skus na to mrknout [/quote]
jo jo mrknu na to díky moc za typ |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomajs |
Zaslal: ne květen 24, 2009 2:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
je to na 100pro spodní silentblok,měl sem to a bylo to děs,ten šroub se mi uplně rozpůlil a oprava byla cca za 2500tis |
_________________ 1.6 16v Vts-můj mazlíček
|
|
Návrat nahoru |
|
|