Mam v aute problem so startovanim. Kluc nestaci vytocit do tej tretej polohy, ale treba to cele potlacit smerom ku mne, aby to chytilo kontakt, inak to nenastartuje. Niekedy sa az bojim, ze tam zlomim kluc, lebo treba dost silu, aby to chytilo.
Nahradny klucik mam taky, ze mi otvori len dvere spolujazdca a nastartuje - dvere vodica a kufor sa s nim nedaju.
Co som pozeral novu spinaciu, tak su na fotke aj kluciky, tak sa chcem spytat, ze ked to kupim, ako to bude s tymi zamkami na dverach a kufri.
Okrem toho by som chcel totiz aj vymenit central, ten co v aute je ma aj dialkove a imobilizer, no ten som musel manualne vypnut, lebo zhasina motor, a central nefunguje ani manualny, treba zamykat dvere po jednom ako na skodovke.
Tak mam v tom dost chaos, ako to cele skombinovat.
Ak kupim central a spinaciu, co sa vlastne bude menit? Budem tam mat nove dialkove ovladanie a kluciky? Treba kupit aj nove zamky na dvere?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru