punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - zadni kolo se hejbe 2

Autor Zpráva

<  Servis  ~  zadni kolo se hejbe 2

MaTToS8806
Zaslal: so září 29, 2007 12:00 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
fuuu, tak to je dost blbe pokial viem na tom zraze sa nehovorilo ze to bude oprava na mesiac,, kolko ta to bude asi tak cele stat ?? tak to ti teda nezavidim hlavne nie ked teraz byvas out a musis behat kazdy den

Zaslal: ne září 30, 2007 10:07 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Majo napsal:
Ta moja zadna naprava je ako zly sen.. Hybalo sa mi koleso jak su tie spodne sipky.. Mechanik to rozobral, vraj je to na repas.. Potom som cakal na diely, teraz kym sa prelisuje naprava, uz su to skoro dva tyzdne, ide ma jebnut.. a to doslova Confused

Mne hovoril ze tie loziska sa musia vylisovat ci co, takze to asi nebude vymene za hodku.. Rolling Eyes

Takze dobra rada: najprv sa spytajte kolko maju v servise roboty a ci uz maju nahradne diely.. ak nie a potrebujete auto, chodte do ineho servisu.. Evil or Very Mad

tak to neni dobre pritom by stacil vejlet do jihlavy do autodomin nebo k ostrave .... a mel by jsi to za dopoledne udelane .....

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ge0
Zaslal: ne září 30, 2007 10:51 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 23. 09. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: Trutnov
Fakt, to je oprava tak na několik hodin.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaTToS8806
Zaslal: ne září 30, 2007 5:51 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
hm Majo ma asi cudny servis ked 2 tyzdne -- lebo to je ozaj moc vela snad nebude kvalita tej prace nepriamo umerna jej rychlosti ,, (cim dlhsie-tym horsie ...)

Zaslal: po říjen 01, 2007 10:52 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Ono ja tam toho potrebujem viac, ten repas je taky bonus Crying or Very sad Povodne sa mal menit podvozok plus posuvat torzky, len dva dni pred terminom (na zraze) si chalani vsimli ze mi nejak moc lieta zadne koleso.. mechanik na to nebol pripraveny (co som nevedel) a uz sa to natahuje... Confused ani si nechcem predstavit co ma to vsetko bude stat... Crying or Very sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Majo
Zaslal: st říjen 03, 2007 12:09 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Ahojte, takze taky maly sloh aby som nezasieral shoutbox:

1. dlzka opravy.. tyzden sa cakalo na diely a tyzden na napravu, loziska drzali jak cert a chlapici sa s tym na lise srali 2 dni, nechceli ist von.. auto bolo urobene potom za den. -- cize 2 tyzdne

2. cena 27000 SKK - v cene je sportovy podvozok za 10 000, predne brzdove dosticky 1 000, cely repas zadnej napravy - menene capy a loziska, vymena podvozku (povodny je v poriadku, takze ho mam v krabici v kufri), brzdovych dosticiek, znizovanie torznej tyce, celkova kontrola auta, vymena brzdovej kvapaliny, zmerana nemrznuca zmes, auto bolo napojene na pocitac - diagnostika ok -- zda sa Vam to vela?

3. obavy -- povodne som mal bocne listy za prednym kolesom len 14cm od zeme tak som sa bal ze to potom bude moc nizko, kedze novy podvozok mal byt -6cm. Auto bolo povodne vpredu nizsie ako vzadu. Bal som sa ci ma to nebude moc hrkat..

4. vysledok: Teraz je auto v rovine, takze tie listy nie su az tak nizko aj predok je v pohode (ked to niekde pochytam, mozno zmenim nazor a upravim to tu.. Wink )
Co sa tyka tvrdosti, vpredu nepocitujem ziadnu zmenu a vzadu to trosku viac trasie, kedze to zmeklo po posune torziek - vcera som viezol Joza, sa divil ze je to stale pohodlne..

5. jazdne vlastnosti... toto je v superlativoch.. auto je na ceste uplne prilepene, brutalne sa zlepsili jazdne vlastnosti celkovo a hlavne v zakrutach.. a toto je len moj pocit-ale myslim ze aj akceleracia sa o DOST zlepsila..

6. nevyhody: vacsi problem pri vystupovani z auta, musim davat pozor na jamy a sikme plochy - ked sa stretnem s naozaj problemom ze som sa niekde nedostal tak napisem. A MUSIM zacat sledovat tachometer, pretoze tu rychlost uz nepocitujem, auto sa vobec netrasie na ceste, aby mi nezobrali VP

VYSLEDOK: som velmi spokojny a dufam ze tento prispevok nebudem musiet v buducnosti prerabat Mr. Green Mr. Green

A NAKONIEC VELKE PODAKOVANIE MIROVI, KTORY MI S TYM VSETKYM VELMI VELMI MOC POMOHOL
zlato

psejvl
Zaslal: čt leden 31, 2008 2:15 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 05. 03. 2007 Příspěvky: 38
psejvl napsal:
tady v tech mistech se mi to hejbe nevite co by to presne mohlo byt??
http://ukazto.com/?img=935735,sipky.jpg

HOTOVO vyreseno vsechno bylo rozbity Very Happy dal sem novou napravu ... naprava i s praci 11 tisic v citroenu Very Happy
Flori
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:32 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 08. 2008 Příspěvky: 318 Bydliště: Pardubice
11tis a v citrousi?:-O a kdeee?
Nick
Zaslal: st leden 14, 2009 9:56 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
tak to je palba, já ji koupil za 7000kč repas a výměna s bratrem hnus práce ale za 11000??mrdky jedny citroenský. no a slyšel jsem od borca co mi prodával ten repas že se mu ozval sám citroen a jeho reps.nápravy prodávali za 17000 kč jako nové , jak se to dozvěděl tak jim už nic neprodal. to je jen takové info nevim zda tomu věřit ale v dnešní době čemu ne.

ta a't jezdí víc saxíku po městech!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
kurenadvore
Zaslal: po červen 01, 2009 5:32 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
Adler napsal:
Majo napsal:
Ta moja zadna naprava je ako zly sen.. Hybalo sa mi koleso jak su tie spodne sipky.. Mechanik to rozobral, vraj je to na repas.. Potom som cakal na diely, teraz kym sa prelisuje naprava, uz su to skoro dva tyzdne, ide ma jebnut.. a to doslova Confused

Mne hovoril ze tie loziska sa musia vylisovat ci co, takze to asi nebude vymene za hodku.. Rolling Eyes

Takze dobra rada: najprv sa spytajte kolko maju v servise roboty a ci uz maju nahradne diely.. ak nie a potrebujete auto, chodte do ineho servisu.. Evil or Very Mad

tak to neni dobre pritom by stacil vejlet do jihlavy do autodomin nebo k ostrave .... a mel by jsi to za dopoledne udelane .....

Adler: v ostrave je nejaky taky zazracny servis? presne to by som potreboval, lebo zadna naprava je v koncoch, neviem co vsetko, ale na repas to bude urcite. dnes som sa pytal v ZA, jeden typek povedal 12000skk-400eur. neviem, zda sa mi to dost. V citroene mi zas manik povedal, ze k nim urcite nie, ale v Cesku, by sa to dalo za cca 8000skk.. Shocked
chalani poradte, ako sa s tym popasovat? je to nevyhnutne Sad

EiFFeL
Zaslal: po červen 01, 2009 8:08 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
Adler napsal:

u dominu sem byl uz 2x... za 14 dni chci jit na vytrasadla na stk si to nechat prubnout a mozna tam pojedu potreti... takze nevim jestli sem vyjimecnej Sad nebo jestli maj jen dobrou reklamu a skutek utek...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
DarkMIKE
Zaslal: po červen 01, 2009 8:20 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
Ja bol v Humpolci, pridem domov, zakyvem kolesom a hybalo sa, hned na druhy tyzden reklamacia a uz OK... Cena 6500 CZK+ cestovne naklady spojene s trapnou reklamaciou..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EiFFeL
Zaslal: po červen 01, 2009 9:03 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
penize na ropu sem z nich vytrepal... sice se mu to moc nelibilo ale jo...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Adler
Zaslal: po červen 01, 2009 10:02 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
kurenadvore napsal:
Adler napsal:
Majo napsal:

Adler: v ostrave je nejaky taky zazracny servis? presne to by som potreboval, lebo zadna naprava je v koncoch, neviem co vsetko, ale na repas to bude urcite. dnes som sa pytal v ZA, jeden typek povedal 12000skk-400eur. neviem, zda sa mi to dost. V citroene mi zas manik povedal, ze k nim urcite nie, ale v Cesku, by sa to dalo za cca 8000skk.. Shocked
chalani poradte, ako sa s tym popasovat? je to nevyhnutne Sad

nevim jestli zazracny ale premeslal jsem onem jeste kdyz sem mel saxo

jinak sem to pohledal a je to v šenove

http://www.autoservis-konecny.cz/ ... Šenov
http://www.autochodura.cz/podrobnosti.php?kategorie_id=4&kategorie=servis/ ... Šenov
http://www.napravy.cz/ ... Strakonice
http://www.autodomin.cz/ ... Humpolec
http://www.renovacenaprav.cz/ ... Příbram

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
kurenadvore
Zaslal: út červen 02, 2009 6:00 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
Adler napsal:

nevim jestli zazracny ale premeslal jsem onem jeste kdyz sem mel saxo

jinak sem to pohledal a je to v šenove

http://www.autoservis-konecny.cz/ ... Šenov
http://www.autochodura.cz/podrobnosti.php?kategorie_id=4&kategorie=servis/ ... Šenov
http://www.napravy.cz/ ... Strakonice
http://www.autodomin.cz/ ... Humpolec
http://www.renovacenaprav.cz/ ... Příbram

DAKUJEM zlato
a ten servis pri tej ostrave vyzera spokojny. len ani pol slova o zaruke.. ale tie ceny su famozne. to si pojdem dat urobit asi uz v pondelok Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: