Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Cidlo teploty?? |
VitoLong |
Zaslal: st červen 03, 2009 3:35 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Ahojda všem,potřeboval bych poradit houpou mě otáčky na volnoběch ,krokovej motorek je prý ok tak zkusím koupit teplotní čidlo ,jenže jak jsem koukal je jich asi 5 tak potřebuju vyndat to moje,jenže já ho nemohu najít ,poradte kde hledat ?
1.1 sx motor HDZ 44kw |
|
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: st červen 03, 2009 5:51 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Snad ted enbudu placat kravinu, ale hledal sem v chytre knizce a nasel toto:
porovnal sem to s fotkou v autokelly a vypada to ze to bude nejspis ono. Jestli me tak se omlouvam , sam sem to zatim nepotreboval vymenit
edit: ten obrazek vpravo nahore |
_________________ 1.1i 44KW r.v.2002 |
|
Návrat nahoru |
|
VitoLong |
Zaslal: čt červen 04, 2009 6:28 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Už jsem ho našel je to to zelený u termostatu ale i tak díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
xerius |
Zaslal: čt červen 04, 2009 9:02 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
VitoLong napsal: Už jsem ho našel je to to zelený u termostatu ale i tak díky Aj si ho uz vymenil?Ak ano,pomohlo ti to odstranit chybu? |
|
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: pá červen 05, 2009 8:06 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
me taky houpe volnobeh, tak by me to zajimalo. Neni to nic tragickyho, al ekdyz stojim a je auto zahrate, tak lehce houpe...ani se to neprojevi na otackomeru, jakoby pulzuje v pomerne rychlych intervalech cca 0,5s |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: pá červen 05, 2009 8:40 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
kropaczech napsal: me taky houpe volnobeh, tak by me to zajimalo. Neni to nic tragickyho, al ekdyz stojim a je auto zahrate, tak lehce houpe...ani se to neprojevi na otackomeru, jakoby pulzuje v pomerne rychlych intervalech cca 0,5s
Bud rad, ze nemas Fabiu, tam je to uplne normalne..... |
|
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: pá červen 05, 2009 11:58 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
lakinooo napsal: kropaczech napsal: me taky houpe volnobeh, tak by me to zajimalo. Neni to nic tragickyho, al ekdyz stojim a je auto zahrate, tak lehce houpe...ani se to neprojevi na otackomeru, jakoby pulzuje v pomerne rychlych intervalech cca 0,5s
Bud rad, ze nemas Fabiu, tam je to uplne normalne.....
ne ze by mi to nejak vadilo, proti podobnym vecem jsem celkem imunni a ignoruju je, ale zajima me jestli vymena cidla pomohla |
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: pá červen 05, 2009 12:12 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Nechci se vám tu do těch vašich teorijí vměšovat a kazit vám náladu ale Saxo mám přes 4 roky. A měnil sem už jak termonstat, čidlo teploty vody tak krokový motorek a ze skušenosti vím, že to prostě někdy houpe. Vše sem měnil za nové kousky. Nejvíce se vše stabilizovalo po výměně krokového motorku. Malinké kolísání způsobuje každé el zařízení. Zkuste si třeba vypnout a pustit světla nebo otočit volantem do uplně krajní polohy, aby servo jelo naplno. Benzínové Citroeny houpou a houpat budou. Jen vám chci říct, aby ste to neřešili je to nevyřešitelná věc. Dokud to nezačne chcípat tak krokový motorek volnoběhu neměňte leda že máte zbytečných 3600Kč. |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: pá červen 05, 2009 12:26 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: pá červen 05, 2009 12:37 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
BX19GTI napsal: Nechci se vám tu do těch vašich teorijí vměšovat a kazit vám náladu ale Saxo mám přes 4 roky. A měnil sem už jak termonstat, čidlo teploty vody tak krokový motorek a ze skušenosti vím, že to prostě někdy houpe. Vše sem měnil za nové kousky. Nejvíce se vše stabilizovalo po výměně krokového motorku. Malinké kolísání způsobuje každé el zařízení. Zkuste si třeba vypnout a pustit světla nebo otočit volantem do uplně krajní polohy, aby servo jelo naplno. Benzínové Citroeny houpou a houpat budou. Jen vám chci říct, aby ste to neřešili je to nevyřešitelná věc. Dokud to nezačne chcípat tak krokový motorek volnoběhu neměňte leda že máte zbytečných 3600Kč.
jj, presne tak, pokud nekde cekam s nastartovanym motorem a vadi mi ze to houpe, tak si pustim vyhrivani zadniho okna a houpani ustane. Duvod je ale ten ze se v motoru zvysi odpor, protoze altik musi davat vetsi napeti, takze si auto malinko prida plyn. To neresi tenhle problem, jen ho to docasne odsune nez se vyhrivani samo nevypne ... ale jak rikam, dokud drzi a nechcipa nebudu to resit. Nekdy to proste je dobry a nekdy to houpe. |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: pá červen 05, 2009 1:53 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: pá červen 05, 2009 2:08 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
skokan napsal: ved prave ze mne to uz skapina ( ... a krokovy som dostal od kamosa na narodky
U tebe to je něco jiného. Já píšu pro všechny co mají 1.1 s jednobodovým vstřikováním. |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
robo |
Zaslal: ne červen 07, 2009 12:44 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mě třeba ta výměna krokáče taktéž nepomohla,mám 1,1 jednobodovku a otačky kolísaj stále.Dále jsem vyměnil i to čidlo teploty,celou vstřikovací hlavu,veškerý filtry. . . a výsledek žádný.Mě ani tak netrápí to kolísání otáček,jako to že to při studených startech má tendenci chcípnout.Musím to držet chvíli na plynu a pak už volnoběh drží.Když je motorteplej tak je to o.k.Někdo tady eště radil vyměnit nákej ventyl,ale má ho i 1,1??? |
|
|
Návrat nahoru |
|
phitypaldy |
Zaslal: ne červen 07, 2009 5:07 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Nekdy volnobeh kolisa(zdechava) i kvuli zasranemu volnobeznemu ventylu a ten nema nic spolecneho s krokovym motorkem. |
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: ne červen 07, 2009 6:18 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
phitypaldy napsal: Nekdy volnobeh kolisa(zdechava) i kvuli zasranemu volnobeznemu ventylu a ten nema nic spolecneho s krokovym motorkem. co to je? kde to je? ma to aj VTS? |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
|