Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Jak zvedáte auto, když potřebujete dělat něco pod autem? |
lazik |
Zaslal: st červen 10, 2009 8:28 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zdarec,
zajímalo by mně jak zvedáte auto, když pod něj potřebujete vlézt. Když člověk nemá pořádné zázemí, tak je to trošku problém, ale věřím, že na to někdo nějaké fígle máte
Já mám hever jenom ten originál co je v rezervě, ale to někdy prostě nestačí. Takže třeba když jsem myl motor zespodu, tak jsem si půjčil nájezdy od kámoše, ale protože je auto snížené, tak jsem na ně nenajel.. takže jsem k nájezdů ještě přistavil prodloužení z fošen To sice účel splnilo, ale je to trochu nepraktické
Takže se chci zeptat vás ostřílených mechaniků, jak to děláte vy (to zvedání auta ) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: st červen 10, 2009 10:35 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: st červen 10, 2009 10:40 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
když potřebuješ něco rychle třeba dotáhnou výfuk tak 2 desky najedu na patník a je to,ale je to k hovnu ale když není zrovna kam , tak jsem řešil aspoň výfuk,dorbých 15 cm navíc |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st červen 10, 2009 10:43 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Nick napsal: když potřebuješ něco rychle třeba dotáhnou výfuk tak 2 desky najedu na patník a je to,ale je to k hovnu ale když není zrovna kam , tak jsem řešil aspoň výfuk,dorbých 15 cm navíc taky tak akorát my tu máme takovou betonovou zídku a ta má tak 25cm |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: st červen 10, 2009 10:43 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st červen 10, 2009 10:46 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jo trojnožky sou fajn taky mam v planu si je pořídit |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
KenaD |
Zaslal: st červen 10, 2009 4:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jj taky mám takove troj-nožky a ještě věčí hever na těch kolečkách Takže celkem rychla práce bez námahy... Ten hever co je u rezervy je spíš taková nouzovka.... |
_________________ Vts zlate 1,6 8V - ex
Vts bile 1,6 16V - ex
Saxo Vts r.v. 2002 ; 1,6 16V - LPG, ex
Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170 |
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: st červen 10, 2009 5:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Já sem někde koupil ten autovej hever na 2t a k tomu byly 2 trojnožky a stálo to asi 500Kč a jsem stim spokojenej, měnil jsem stim i spojku |
|
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: st červen 10, 2009 5:51 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jen takove OT ale kuste si zjistit jestli je nekde u vas ve meste dilna autoklubu CR...vetsinou bejva i ze zdvizi...a pak uz staci jen vstoupit(do klubu ne do dilny)...par hodin praci a naky maly poplatek...a ejhle mate dilnu s rampou |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: čt červen 25, 2009 8:39 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
SkR@Bi napsal: jen takove OT ale kuste si zjistit jestli je nekde u vas ve meste dilna autoklubu CR...vetsinou bejva i ze zdvizi...a pak uz staci jen vstoupit(do klubu ne do dilny)...par hodin praci a naky maly poplatek...a ejhle mate dilnu s rampou
Čéče tak s tou dílnou autoklubu jsem to zkoušel.. Psal jsem mail do AČR jestli by mi mohli poslat seznam klubů a dílen AČR v Brně a okolí. Moc se jim nechtělo, ale nakonec mi poslali názvy asi 3 klubů a telefonní kontakty.. do 2 jsem volal a ti na mně koukali jak na blázna. Jedni mně odpálkovali rovnou, druzí nabídli že opraví co budu potřebovat za 300 na hodinu s tím, že od dob svazarmu se toho hodně změnilo
Ten třetí klub je Praga Veteran Club, tak tam jsem ani nevolal..
Máte s tím někdo zkušenost? Nebo jste někdo členem nějakého takového klubu?
PS: ideálně z Brna nebo Ostravy |
|
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: čt červen 25, 2009 5:23 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
citace: Čéče tak s tou dílnou autoklubu jsem to zkoušel.. Psal jsem mail do AČR jestli by mi mohli poslat seznam klubů a dílen AČR v Brně a okolí. Moc se jim nechtělo, ale nakonec mi poslali názvy asi 3 klubů a telefonní kontakty.. do 2 jsem volal a ti na mně koukali jak na blázna. Jedni mně odpálkovali rovnou, druzí nabídli že opraví co budu potřebovat za 300 na hodinu s tím, že od dob svazarmu se toho hodně změnilo
Ten třetí klub je Praga Veteran Club, tak tam jsem ani nevolal..
Máte s tím někdo zkušenost? Nebo jste někdo členem nějakého takového klubu?
PS: ideálně z Brna nebo Ostravy
Je to tak ze ja tu naky lidi z klubu znam...rikal ze to clenstvi je asi 200 na rok + 10 hod praci...jako posekat travu,natrit vrata, atd.
a pak sem se ptal kdy jako muzu nasoupit
tak rikal ze jestli te vemou tak o tom rozhodujou na schuzi...a te je bohuzel aspon tady u nas jednou za rok(tenhle rok uz u nas byla)...
a nebo se muzu domluvit a 300/den za dilnu
je to spis o tom tam nekoho asi znat....ale chtelo by se to dopatrat na nekoho normalniho tam u vas[/quote] |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:39 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Každý ten nájezd ( celkem 4 , výška 15cm ) je složený z několika prken a staženo závitovou tyčí. Vše pořízeno asi za 400,-Kč. Ty nájezdy bys do sklepa určitě srovnal ne?
|
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Petr Svaták |
Zaslal: po červenec 20, 2009 8:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Pokud potrebuju vysoko, jde auto na trojnožky, ale většina stačí jen na heveru, ale na kravinky jako odšroubování vejfucku kvůli prasklině před katem nepoužívám nic. Kromě klíče |
_________________ Saxo "Drobek" VTS 1.4 8v 99 |
|
Návrat nahoru |
|
piton |
Zaslal: pá červenec 31, 2009 6:00 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
ja asi najjednoduchsie 4 ramennym zdvihakom a zdvihnem si ho dotakej vysky ako potrebujem |
|
|
Návrat nahoru |
|
|