punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Jak zvedáte auto, když potřebujete dělat něco pod autem?

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Jak zvedáte auto, když potřebujete dělat něco pod autem?

lazik
Zaslal: st červen 10, 2009 8:28 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Zdarec,

zajímalo by mně jak zvedáte auto, když pod něj potřebujete vlézt. Když člověk nemá pořádné zázemí, tak je to trošku problém, ale věřím, že na to někdo nějaké fígle máte Wink

Já mám hever jenom ten originál co je v rezervě, ale to někdy prostě nestačí. Takže třeba když jsem myl motor zespodu, tak jsem si půjčil nájezdy od kámoše, ale protože je auto snížené, tak jsem na ně nenajel.. takže jsem k nájezdů ještě přistavil prodloužení z fošen Very Happy To sice účel splnilo, ale je to trochu nepraktické Confused

Takže se chci zeptat vás ostřílených mechaniků, jak to děláte vy (to zvedání auta Wink )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Flori
Zaslal: st červen 10, 2009 10:35 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 08. 2008 Příspěvky: 318 Bydliště: Pardubice
tak soudim ze i ty si z velkomesta z kralikarny. Jak to delam ja
1. Kamarad mi pujcuje garaz kde je klid
2. Po meste je celkem 8 ramp a jam vsechny je mam osefovane za krabku cig Very Happy
3. Driv sem auto stavel na cihly 30cm od zeme dcl v poho pristup ale lidi na tebe cumej a je to takovy neprijemny
4. Kdyz prsi je hnusne tak zajedu do nakupniho centra do podzemni garaze nekam do zadu kde je klid a pracuju Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nick
Zaslal: st červen 10, 2009 10:40 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
když potřebuješ něco rychle třeba dotáhnou výfuk tak 2 desky najedu na patník a je to,ale je to k hovnu ale když není zrovna kam , tak jsem řešil aspoň výfuk,dorbých 15 cm navíc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
martanc
Zaslal: st červen 10, 2009 10:43 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Nick napsal:
když potřebuješ něco rychle třeba dotáhnou výfuk tak 2 desky najedu na patník a je to,ale je to k hovnu ale když není zrovna kam , tak jsem řešil aspoň výfuk,dorbých 15 cm navíc
taky tak akorát my tu máme takovou betonovou zídku a ta má tak 25cm Smile

DiNOkitovec
Zaslal: st červen 10, 2009 10:43 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
no to sme v háji potom...taky jsem ze azčátku tvořil nájezdy, hrůza Crying or Very sad
teď mam někde trojnožky a zvedal jsem to stejně jako tady Majo v galerii http://www.saxoclub.net/mkportal/modules/gallery/album/a_3621.jpg , asi nejlepší rychlořešení

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: st červen 10, 2009 10:46 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
jo trojnožky sou fajn taky mam v planu si je pořídit

KenaD
Zaslal: st červen 10, 2009 4:18 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
Jj taky mám takove troj-nožky a ještě věčí hever na těch kolečkách Smile Takže celkem rychla práce bez námahy... Ten hever co je u rezervy je spíš taková nouzovka....

Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Skrbla
Zaslal: st červen 10, 2009 5:32 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
Já sem někde koupil ten autovej hever na 2t a k tomu byly 2 trojnožky a stálo to asi 500Kč a jsem stim spokojenej, měnil jsem stim i spojku Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
SkR@Bi
Zaslal: st červen 10, 2009 5:51 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
jen takove OT ale kuste si zjistit jestli je nekde u vas ve meste dilna autoklubu CR...vetsinou bejva i ze zdvizi...a pak uz staci jen vstoupit(do klubu ne do dilny)...par hodin praci a naky maly poplatek...a ejhle mate dilnu s rampou

FB
lazik
Zaslal: čt červen 25, 2009 8:39 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
SkR@Bi napsal:
jen takove OT ale kuste si zjistit jestli je nekde u vas ve meste dilna autoklubu CR...vetsinou bejva i ze zdvizi...a pak uz staci jen vstoupit(do klubu ne do dilny)...par hodin praci a naky maly poplatek...a ejhle mate dilnu s rampou

Čéče tak s tou dílnou autoklubu jsem to zkoušel.. Psal jsem mail do AČR jestli by mi mohli poslat seznam klubů a dílen AČR v Brně a okolí. Moc se jim nechtělo, ale nakonec mi poslali názvy asi 3 klubů a telefonní kontakty.. do 2 jsem volal a ti na mně koukali jak na blázna. Jedni mně odpálkovali rovnou, druzí nabídli že opraví co budu potřebovat za 300 na hodinu s tím, že od dob svazarmu se toho hodně změnilo Laughing

Ten třetí klub je Praga Veteran Club, tak tam jsem ani nevolal..

Máte s tím někdo zkušenost? Nebo jste někdo členem nějakého takového klubu?

PS: ideálně z Brna nebo Ostravy Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
SkR@Bi
Zaslal: čt červen 25, 2009 5:23 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
citace:
Čéče tak s tou dílnou autoklubu jsem to zkoušel.. Psal jsem mail do AČR jestli by mi mohli poslat seznam klubů a dílen AČR v Brně a okolí. Moc se jim nechtělo, ale nakonec mi poslali názvy asi 3 klubů a telefonní kontakty.. do 2 jsem volal a ti na mně koukali jak na blázna. Jedni mně odpálkovali rovnou, druzí nabídli že opraví co budu potřebovat za 300 na hodinu s tím, že od dob svazarmu se toho hodně změnilo Laughing

Ten třetí klub je Praga Veteran Club, tak tam jsem ani nevolal..

Máte s tím někdo zkušenost? Nebo jste někdo členem nějakého takového klubu?

PS: ideálně z Brna nebo Ostravy Wink

Je to tak ze ja tu naky lidi z klubu znam...rikal ze to clenstvi je asi 200 na rok + 10 hod praci...jako posekat travu,natrit vrata, atd.
a pak sem se ptal kdy jako muzu nasoupit Very Happy
tak rikal ze jestli te vemou tak o tom rozhodujou na schuzi...a te je bohuzel aspon tady u nas jednou za rok(tenhle rok uz u nas byla)...
a nebo se muzu domluvit a 300/den za dilnu

je to spis o tom tam nekoho asi znat....ale chtelo by se to dopatrat na nekoho normalniho tam u vas[/quote]

FB
dyk77
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:39 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Každý ten nájezd ( celkem 4 , výška 15cm ) je složený z několika prken a staženo závitovou tyčí. Vše pořízeno asi za 400,-Kč. Ty nájezdy bys do sklepa určitě srovnal ne? Cool

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petr Svaták
Zaslal: po červenec 20, 2009 8:04 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 11. 2006 Příspěvky: 555 Bydliště: Býšť
Pokud potrebuju vysoko, jde auto na trojnožky, ale většina stačí jen na heveru, ale na kravinky jako odšroubování vejfucku kvůli prasklině před katem nepoužívám nic. Kromě klíče Wink

Zaslal: pá červenec 31, 2009 6:00 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 23. 07. 2009 Příspěvky: 3 Bydliště: banovce n bebr
ja asi najjednoduchsie 4 ramennym zdvihakom a zdvihnem si ho dotakej vysky ako potrebujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: