Autor |
Zpráva |
< Servis ~ vymena chladica ... |
butthead |
Zaslal: čt duben 23, 2009 8:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Hosi menil z Vas niekto chladic? Kolko Vas to stalo? Lebo dnes pri parkovani ked som cuval mi nieco v predu prasklo a ked som vysiel z auta tak som videl ako mi doslova strieka voda z chladica cez naraznik ps. hadice ok, veko ok a chladic asi KO ... |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=64 |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: čt duben 23, 2009 8:38 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
butthead napsal: Hosi menil z Vas niekto chladic? Kolko Vas to stalo? Lebo dnes pri parkovani ked som cuval mi nieco v predu prasklo a ked som vysiel z auta tak som videl ako mi doslova strieka voda z chladica cez naraznik ps. hadice ok, veko ok a chladic asi KO ... cca 120 EUR.... Podla toho aky, kde... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt duben 23, 2009 8:53 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
přesně to samé se mi taky nedávno stalo. Chladič prasknul vespod v rohu. Oprava v servise stála 100Kč. Nalili tam jen něakou tu sračku na zalepování netěsností na výměnu to prej nebylo mam jen hlídat jestli neubejvá voda a zatím je to dobrý. Jak rychle ti mizí voda? |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
butthead |
Zaslal: čt duben 23, 2009 8:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: čt duben 23, 2009 9:01 pm |
|
|
|
jak psal martanc tu sracku na utesneni koupis vsude mozne... stoji zhruba lehce pres 100kč... mam ji doma taky... prokapaval mi radiator v kabine ale nakonec se to nejak ustalilo ani nevim jak... takze sem neopouzil... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt duben 23, 2009 9:27 pm |
|
|
|
butthead napsal: Aj ja mam asi dieru v rohu ale voda vytecie komplet asi za 4 min .. no tak to musí bejt slušná lochna tak to už asi nepomůže ani svěcená voda to mě tekla voda jen když to bylo už hodně natlakovaný jinak jen tak trochu učůravala. No ale skusit to můžeš neni to drahý a poznáš to skoro hned jestli to pomohlo. |
|
Návrat nahoru |
|
beniro |
Zaslal: čt duben 23, 2009 9:33 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ta sracka na utesnenie moze pomoct ale iba ak su to praskliny !!!
tiez som to riesil, nejaku dobu to vydrzalo, potom to ale prasklo uplne a odisla mi vsetka voda
takze nespoliehaj sa na to
zaroven mi to zalepilo aj miesta, ktore som nechcel, napr. termostat
novy Valeo chladic ma stal asi 130Eur, vymena jednoducha:
|
_________________ VTS, STI |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt duben 23, 2009 9:38 pm |
|
|
|
no tak tohle už je hodně solidní díra. To co tam mam já je oproti tomu nic. No na to že mam trochu zalepenej termostat mam taky podezření ale stejně mam v plánu víměnu kapaliny tak na to mrknu. |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: pá duben 24, 2009 6:42 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
hajcos |
Zaslal: po duben 27, 2009 3:07 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Taky se musím přidat, dnes mi taky prdl chladič , zničeho nic....a už je objednaný nový |
|
|
Návrat nahoru |
|
butthead |
Zaslal: po duben 27, 2009 5:55 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Mne sa to tiez stalo z nicoho nic, sice este neviem ci to je vlastne chladic ale zajtra to zistim, odtiahnem auto do servisu. Aky rozmer si objednaval? a odkial? Ja som nasiel na Elit.sk tieto rozmery : 390-297-24, 390-323-24 ktory si objednaval ty? diky moc |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=64 |
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: čt červen 11, 2009 7:52 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak aj mne vcera dorazil novy chladic, Valeo-cena 80eur po znamosti z Bardi Auto. Chceli sme ho rovno aj menit, ale uz dva dni mi lietala teplota a bol olej vo vode v chladici. Teraz som precital par prispevkov + mechanik to okukol= tesnenie pod hlavou uplne v prdeli. pojde to aj na vybrus. celkom ma potesilo auticko.. hadam to nebudu astronomicke peniaze |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: čt červen 11, 2009 8:12 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
kurenadvore napsal: Tak aj mne vcera dorazil novy chladic, Valeo-cena 80eur po znamosti z Bardi Auto. Chceli sme ho rovno aj menit, ale uz dva dni mi lietala teplota a bol olej vo vode v chladici. Teraz som precital par prispevkov + mechanik to okukol= tesnenie pod hlavou uplne v prdeli. pojde to aj na vybrus. celkom ma potesilo auticko.. hadam to nebudu astronomicke peniaze
Tak pak dej vědět na kolik tě to vyšlo, docela by mně to zajímalo |
|
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: út červen 16, 2009 4:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lazik napsal: kurenadvore napsal: Tak aj mne vcera dorazil novy chladic, Valeo-cena 80eur po znamosti z Bardi Auto. Chceli sme ho rovno aj menit, ale uz dva dni mi lietala teplota a bol olej vo vode v chladici. Teraz som precital par prispevkov + mechanik to okukol= tesnenie pod hlavou uplne v prdeli. pojde to aj na vybrus. celkom ma potesilo auticko.. hadam to nebudu astronomicke peniaze
Tak pak dej vědět na kolik tě to vyšlo, docela by mně to zajímalo
cena 235 eur iba za diely. ale mal som v tom to prehodenie noveho chladica, brusenie hlavy, nove tesnenie, novy remen, olej prevodovka+motor+filter
za pracu 80 eur
az teraz pozeram, ze ked to vidim tak pokope mi to pride dost penazi |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: st červen 17, 2009 7:27 am |
|
|