punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Premotani vadnyho cidla ABS

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Premotani vadnyho cidla ABS

dave_m
Zaslal: čt květen 25, 2006 7:36 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
Zdravim,
nevite nekdo, tolik by stalo premotani cidla ABS? UZ sem zjistit, ktery je vadny, ale 2500 se mi za novy davat nechce. Nebo nevite, kde by se dalo sehnat nejaky zanovni? Znate nekoho, kdo by mi to vadny cidlo opravil? Jenom Olomouc a okoli Wink

diky moc Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
olda77
Zaslal: ne květen 28, 2006 11:35 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
Ahoj,zeptej se kolik stojí v náhradě.....myslím,že kolem 1200kč.Určite se dělá druhovíroba.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dave_m
Zaslal: ne květen 28, 2006 12:33 pm Odpovědět s citátem
no, to by bylo taky reseni. Jenze vubec netusim, kde by se to dalo sehnat Sad kdybyste mel nekdo typ, tak sem s nim Wink

medved
Zaslal: po červenec 10, 2006 7:57 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 46 Bydliště: Chomutov
Právě mi odešlo čidlo ABS v pravém předním kole takže bych ho potřeboval přemotat, můžeš sem hodit kontakt? A možná by bylo dobré sem napsat že to jde přemotat, já jsem se tuhle informaci dozvěděl z Tvého příspěvku v rubrice "nákup/prodej".
Dá se to čidlo koupit v druhovýrobě? Nabízeli mi ho jedině v autorizovaném servisu ale chtěli za něj 3 a půl tak to raději nejdřív zkusím opravu. Na vrakáčích je vymeteno, prý je to dost častá závada a po čidlech je sháňka. A ještě by mě zajímalo jestli je po výměně čidla nutný reset poruchy v řídící jednotce nebo ta kontrolka zhasne sama.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dave_m
Zaslal: po červenec 10, 2006 9:22 pm Odpovědět s citátem
medved napsal:

- vse potrebne uz mas v SZ.
- Ten borec umi premotat jenom cidla ATE - s plechovym krytem. Nevim, zda to jeste dela, mel uz malo toho dratku.
- Druhovyroba nevim, tady v servise chteli 2500,- myslim i s praci. Ale vymena je tak jednoducha, ze sem to zvladl i ja Wink, tak asi by se odecetlo par stovek za praci.
- Reset neni nutny. Po nasazeni a nastartovani kontrolka zhasnula asi za 3 vteriny.
- Zatim cidlo beha. Uz sem ho i parkrat poradne vyzkousel Cool

dave_m
Zaslal: pá červenec 14, 2006 6:19 am Odpovědět s citátem
dneska rano pri odjezdu do prace mi nezhasla kotrolka ABS Mad Crying or Very sad ja budu plakat Crying or Very sad proverim, jestli je to to opraveny nebo jiny...

medved
Zaslal: út červenec 18, 2006 9:15 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 46 Bydliště: Chomutov
Až zjistíš které čidlo to je tentokrát tak dej vědět, právě jsem se chystal to moje vadné čidlo poslat na přemotání. Rád bych věděl jestli to má smysl nebo budu muset oželet spoustu peněz a koupit origo.
dave_m
Zaslal: út červenec 18, 2006 10:18 am Odpovědět s citátem
Uz to mam zjisteny od nedele, ale jeste sem to sem nenapsal. Tentokrat je to pro zmenu predni levy. To premotany drzi Smile . Akorat ten borec ceka na dratek, takze zatim cekam... Ale porad nechapu, jak se muze to cidlo pokazit Crying or Very sad

dave_m
Zaslal: út srpen 15, 2006 12:51 pm Odpovědět s citátem
nemate nekdo kontakt na jinyho premotavace? Ten muj nema ten dratek na civky Sad Pripadne, jestli nevite, kde by se dal sehnat ten dratek. Je to lakovane dratek na civky prumeru 0,05mm. Cim vic, tim lip. Pripadne bych zjistil jak se to opravuje, kolik je treba zavitu atd. a mohli bysme si cidla premotavat sami Twisted Evil

Lukáš
Zaslal: út srpen 15, 2006 6:44 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 16. 04. 2006 Příspěvky: 55 Bydliště: Olomouc
Zkus se zeptat na 608/409755 je to p. Otta,má radiotelevizní opravnu,zabývá se mikroelektronikou a spravuje ŘJ,tachometry a podobný věci.Sídlo má v Prostějově
DarkMIKE
Zaslal: so září 23, 2006 7:47 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
Zdar hosani. Premotava dakto este tie vadne cidla, ci mi treba kupit original? Ak mate dajaky kontakt pripadne na druhovyrobu,dajte vediet.

FOR DAVE_M => Treba to cidlo aj niecim namazat pred jeho namontovanim (tmel,alebo nejake mazivo) ?

diqes Embarassed
dave_m
Zaslal: ne září 24, 2006 7:29 am Odpovědět s citátem
proc by se to melo mazat? Konektor je zacvaknute v krabice, jestli myslis to. Jinak ten borec furt nema ten drat, takze sem porad bez cidla. Pres dva litry za novy je moc Mad

DarkMIKE
Zaslal: ne září 24, 2006 8:06 am Odpovědět s citátem
Tak pokial u vas stoji cez dva litre, u nas to bude pekne cez trojku...kua Ten drat by nebolo problem zohnat,no do CR s nim nepoletim. V podstate z toho co si napisal mi pride,ze to cidlo je vlastne cievka,tak by to mohol dokazat namotat aj nejaky odbornik pres cievky,pokial teda staci len to cidlo previnut,aby bolo funkcne. A ta druhovyroba,neviete nieco o tom,kde sa to da zohnat?
dave_m
Zaslal: ne září 24, 2006 8:21 am Odpovědět s citátem
neni problem sehnat? Tak mi dej nejaky info, kde by se to dalo. Bylo by mozny to poslat postou? Ja bych se ho zeptal na postup a ten bych pak hodil sem na forum. Nic jinyho, nez vyndat stare drat, namotat civku o presnym poctu zavitu (neco pres 4000) a pripajet, v tom nebude...

Naposledy upravil dave_m dne ne září 24, 2006 8:51 am, celkově upraveno 1 krát

DarkMIKE
Zaslal: ne září 24, 2006 8:28 am Odpovědět s citátem
Kamos sa cisto specializuje na premotavanie cievok,preto si myslim ze ten drat by mal mat k dispozicii. Ja sa s nim skontaktujem a drat Ti potom mozem poslat do CR postou. Ja to dam premotat tomu kamosovi. Moze to cidlo byt chybne len vadou toho dratku? Aby som tu neriesil problem,ktory ja nemam Very Happy Cidlo mam teda chybne na 100% , ale ci je to dratkom to teda neviem.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: