Autor |
Zpráva |
< Servis ~ problem se startováním |
Nick |
Zaslal: pá červen 19, 2009 10:21 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Borci mám problém,otočím kličkém rozsvítí se kontrolky ale dipslaj zhasne, když natočím motor tak hned zdechne ani pořádně nennaskočí, startér opraven,čidlo teploty nové,spínačka taky, pojistky ok, tak kurnik nevím v čem je problém. auto mi začalo hparovat že mi za jízdy zdechlo budíky vyletěli nahoru a pak zase rychle dolů,jak kdyby se restartoval za jízdy. díky ta rady |
|
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: pá červen 19, 2009 10:34 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nevím jestli ti to pomůže, ale zkus rozdělat a prostříknout kontaktolem tu velkou kulatou svorkovnici co je před baterkou, bejvá to z oxidovaný. Nevim jestli to zrovna u tohohle problému pomůže ale nic za to nedáš. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: pá červen 19, 2009 10:42 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Skrbla napsal: Nevím jestli ti to pomůže, ale zkus rozdělat a prostříknout kontaktolem tu velkou kulatou svorkovnici co je před baterkou, bejvá to z oxidovaný. Nevim jestli to zrovna u tohohle problému pomůže ale nic za to nedáš.
jo mám pocit že bude problém od baterky ale motor točí jak odušu ale jak kdyby tam nelezl benzín ale díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
beniro |
Zaslal: pá červen 19, 2009 12:10 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
skontroluj to cidlo na vrchu prevodovky, neviem ako sa vola
mne robilo podobne veci ked bol konektor nedobre pripojeny |
_________________ VTS, STI |
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: pá červen 19, 2009 5:53 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
beniro napsal: skontroluj to cidlo na vrchu prevodovky, neviem ako sa vola
mne robilo podobne veci ked bol konektor nedobre pripojeny
tak problem je v čidle co je na vaně a ukostření, auto opraveno jede,ale furt mi haprují ty budíky zničehož nic vyletí nahoru auto problikne restartuje se seknou se mi budíky a jede furt. no hrůza zkusím vyměnit celé čidlo a pak projít znovu to ukostření jinak fakt nevím kde může být problém, možná je to i tím že jak na to zespod stříká voda že to skratuje |
|
|
Návrat nahoru |
|
|