ja som to strhol dole a nic.Vsetky o.k.Ked je teplo,tak sa to nelame,pokial uz niesu vcudu.Nepr. na tapec som daval vsetky nove a teraz to davam hore dole bez problemov.Ale radsej si kup do zasoby
Urcite nelepit !!! predemnou to mel nejakej magor a prilepil celou levou stranu a prava nacvakana a de to dolu fakt spatne... nechaval sem si ty uchytky vyrobit podle tech originalu koupil sem cernej fix all od soudalu prilepil je a nemuzu si stezovat!!! opravdu je nelep to je blbost
vyrobit????
ano ty kovove uchyty na cvoky ja je mel uplne rozezrany... sem si je pekne rozmeril a nechal si je u klempiru udelat za ciga
skokan: ja sem vzal velkej plochej sroubovak dalk sem ho primo k tomu cvoku a pootocil a on se vzdy vycvak nevim jak to delaj ostatni ale ja to delal takhle a dost sem toho zachranil kdyz sem to pak videl sundany... a ty prilepeny casti sem odrezaval platkem na pilku na zelezo ale nechal sem na tom nervy no... predemnou to mel magor asi...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru