punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Chcete se nasrat jako já? Tak si tohle pusťte

Autor Zpráva

<  Fotky a videa  ~  Chcete se nasrat jako já? Tak si tohle pusťte

dyk77
Zaslal: st červenec 12, 2006 12:50 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
ajsik napsal:
OPC jsem uplne zadupal do zeme tedka v hradci i calibru 150ps, i Civica VTi 160k davam casove ... sice ve spolecne jizde me ujel o pul auta ale to sem zkousel rozjezd z 5000 a celou jednicku sem hrabal. Jinak casy v Hrdaci byly nejaky divny pac mam 15,768 a predemnou jsou jen 2xS2000, Integra, 1x Sunny GTI,206GTi,205 Mi16 ... tezko rict ale saxu ujedu Cool

Co znamená rozjezd z 5000? Jasně asi vytočenej motor na 5000 ot/min, ale jak se dělá správně raketovej start? Já myslel že normálně z volnoběhu akorát, že po spuštění spojky dám plnej Laughing

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ajsik
Zaslal: st červenec 12, 2006 3:49 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 52 Bydliště: Ostrava (Brno)
srpnovou jedu na 100% takze se tesim na nejaky smerodatny cas a taky pocitam ze umisteni bude urcite horsi nez 10. misto z 34 pac tam bude husteji obsazene pole ... ale 1/4mile se jezdi pro casy a ne pro mista Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
ajsik
Zaslal: st červenec 12, 2006 3:55 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 52 Bydliště: Ostrava (Brno)
dyk77 napsal:
ajsik napsal:
OPC jsem uplne zadupal do zeme tedka v hradci i calibru 150ps, i Civica VTi 160k davam casove ... sice ve spolecne jizde me ujel o pul auta ale to sem zkousel rozjezd z 5000 a celou jednicku sem hrabal. Jinak casy v Hrdaci byly nejaky divny pac mam 15,768 a predemnou jsou jen 2xS2000, Integra, 1x Sunny GTI,206GTi,205 Mi16 ... tezko rict ale saxu ujedu Cool

Co znamená rozjezd z 5000? Jasně asi vytočenej motor na 5000 ot/min, ale jak se dělá správně raketovej start? Já myslel že normálně z volnoběhu akorát, že po spuštění spojky dám plnej Laughing

tak jak pise ritchma

zaradis jednicku, spojku mas vyslapnutou a vytocis motor do 4000 ot.min. lehoucce najdes misto kde uz spojka zacina zabirat ale nepoustis a das spojku trochu nize aby jsi ji nespalil. A pak cekas na zelenou, poustis spojku a jakmile citis ze uz auto akceleruje tak davas okamzite plny ... kdybys daval plny zaroven s poustenim spojky tak zacnes strasne hrabat, a nebo taky kdyz delas start napr. z 5000 ot.min. kdyz ma motor takovou silu ze se gumy urvou a na cestu se moc vykonu neprenese.

proste jde o to abys mel pri rozjezdu na motoru co nejvetsi vykon a vhodnou praci se spojkou ho prenesl na cestu tak abys prilis nehrabal ale zaroven dostaval na cestu maximum... pak uz je to jen o tom vedet kde ma auto vrchol vykonu a momentu a netahl to mimo prujezdu cilovou rovinkou do omezovace a nebo za nejake otacky kdyz jiz motor prestava tlacit ... treba u fabie 1,4MPi je omezovac snad 6500 ale od 5000 uz to nema smysl...

howg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: