Autor |
Zpráva |
< Servis ~ K.O. řemenica |
Skrbla |
Zaslal: st červenec 08, 2009 3:21 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ruku na srdce kdo jezdí se saxem normálně když snim budeš jezdit lážo-plážo, tak třeba ta načlá poloosa vydrží kdoví jak dloho, brzdy, čepy, tlumiče to samý.
Já jezdim každej den se ságem do práce cca 20km a skoro nikdy si neodpustim ty 3 dobrý zatáčky co po cestě jsou je projet ostře. A ono se to časem někde projeví. Řadit v 7tis. to převodovka taky nemá moc ráda
Kupte si něco jinýho (fiestu ST, corrado, clio) chvíli sním lítejte a bude to to samý. |
|
|
Návrat nahoru |
|
BenzyL |
Zaslal: st červenec 08, 2009 3:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: st červenec 08, 2009 3:51 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
vtsko napsal: a kazia sa aj nove auta...nove auto ani neako nechcem,lebo nieje nove ako nove..keby ste vedeli,co sa na tom ,,novom,, aute z predajne robilo,ako sa jazdilo,kolko krat mohlo byt buchnute,nez si ho clovek kupi..ono je to uplne zajedno,ci nove,alebo ojazdene...
No buchnute z predajen asi nebude. Ja mam 2 nove auto, no teda berlingo. Na prvom sa mi behom 150 tis km za dva a pol roka dodrbal akurat samostelovak spojky ( 30 EUR origo aj s vymenou), a na tomto mam cca 65 tis, ma to rok a zatiel absolutne nic pokazene, len mi zatekalo cez dvere. |
|
|
Návrat nahoru |
|
kloub |
Zaslal: st červenec 08, 2009 5:03 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
To se takhle drbou jen ty 16v ???? mám 8v a za rok a půl vůbec žádná investice, jen leju benzín a to je denně v provozu, jen se začínají ozívat nějaké kovové zvuky od zadní nápravy ale to je normal |
_________________ 1.6 8V už není |
|
Návrat nahoru |
|
Dar3cek |
Zaslal: st červenec 08, 2009 6:42 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Zřejmě asi fakt jen 16V taky se mi pořád neco sralo.. a kamarad měl 8V a jezdil furt a jen se mi divil nevim zrejme jde oto na jakej kus narazís a oto jak to kdo honil....je pravda ze neblbnout ze saxem je skoro nemozny |
_________________ VTS 1.6 16V rv.98 |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: st červenec 08, 2009 7:59 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
sandman,lakinooo:ako spoznate,ci to nebolo bushnute???Robil som a aj robim v takych fabrikach a je to uplne bezne...tie auta ked testuju na drahe,brzdy,servo...obcas sa nieco dojebka,nejdu brzdy a auto narazi,odide servo a auto leti mimo drahy..viem ze ty chalani tam tym autam nakladaju...ked sa prevazaju lanovkou sa obuchaju oseba..a co,vymeni sa diel a ide sa dalej do predaja.Uplne bezna vec.A aj to,tebe povedia,motor v zabehu,treba pomaly atd. co robia oni??Vyde poskladane auto,zohreje sa motor na prevadzkovu teplotu a sup na drahu,retarderi atd.A nie s lahkou nohou |
_________________ Saxik 1.6 16V VTS
r.v. 2002, 125,5ps
vaha prazdneho auta 920kg
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:09 pm |
|
|
|
to jsou extremy a tech testovacich aut se do salonu dostane asi minimum, spis zustanou v automobilce jako sluzebaky atd. Navic u noveho auta mas dva roky zaruku |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:13 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:32 pm |
|
|
|
v podstate je mi to jedno, protoze s tim, co mesicne najedu, by se mi nove auto nevyplatilo |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
BenzyL |
Zaslal: čt červenec 09, 2009 10:09 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: čt červenec 09, 2009 10:32 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: st leden 06, 2010 9:33 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
nechcem duplicitne zakladat podobny topic, tak rozmrazim tieto diskusie
mam obdobny problem, ale vzhladom na to, ze mne sa uz raz remenica rosypala, tak sa adekvatne "vztekam". isiel som asi 40kmh, zrazu sa zacal menit zvuk motora, prisli nejake hlboke tony a vsetko sa vo vnutri rozvibrovalo a zacalo sa to chviet a otriasat.
vcera som bol v servise, klinak bol o jednu drazku mimo remenice a ked o nu zapacil srobovak, tak mala viditelnu volu. zhodli sa na tom, ze ak su silenbloky v poriadku, tak jedina pohybujuca cast motora, ktora moze tak rozvibrovat auto je remenica. plus mala spominanu volu.
je teda mozne, ze moze remenica sposobovat tolko zloby?
a dalsia obrovska prosba, kde sa da zohnat nejaka druhovyroba, alebo da sa pouzit aj z nejakeho ineho modelu, ako bolo spominane napr. peugeot 307 1.6....?
skusali sme to pozerat, z rakuska 200e, citroen podobne.. |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: st leden 06, 2010 11:38 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: st leden 06, 2010 1:53 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
viem, ze najlepsie je origo. ale pride mi chore platit za koliesko 200e. preto hladam moznost, ako to urobit inak. a ak dokaze splnit svoju funkciu aj nahrada, tak ju pouzijem.
chapeme sa? nechcem tam dat bordel, ale ani platit za blbost
a moze to byt pricina tych vibracii a hukotu, buchotu? |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
Mystic.Biker |
Zaslal: st leden 06, 2010 3:48 pm |
|
|